Tämä vuosi on alkanut varsin vauhdikkaissa merkeissä. Ensin maalattiin makuuhuone uusiksi ja seuraavaksi on luvassa josjonkinlaista projektia. Kerronpas nyt teillekin mitä kaikkea on tulossa tai suunnitteilla.

tulossa

Tänä vuonna ajatuksissa on tehdä pientä pintaremonttia muuallakin kuin meidän makuuhuoneessa. Tarkoituksena olisi purkaa saunatuvan lautaseinä ja rakentaa sen tilalle koko seinänlevyinen kiinteä hyllykkö. Se maalattaisiin samalla sävyllä kuin seinät. Sävyä emme vain vielä ole päättäneet. Mankku on jo pitkään toivonut, että saunatuvalle löytyisi parempi sohva, sillä nykyisessä on melko huono istua, vaikka se taipuukin tosi kätevästi vierasvuoteeksi. Ehkäpä se löytyy tänä vuonna…

Lisäksi toivon, että ehdimme parantaa lastenhuoneiden säilytystä. Olennaista on myös tavaroiden karsiminen. Pojan huoneessa olisi tarkoitus tehdä pientä pintaremonttia maalaamalla seiniä. Olemme kohta asuneet tässä kodissa viisi vuotta, joten pientä fiksaamista täytyy tehdä myös muualla – mutta seinänväri pysyy samana tuttuna paperin valkoisena oleskeluhuoneissa.

Kuukausittain tulemme blogissani seuraamaan myös Kannustalon messutalon edistymistä. Seuraava juttu on jo työn alla ja ilmestyy piakkoin. Tähän projektiin oli hauska päästä mukaan, mutta talokuumehan tässä meinaa nousta!

Luvassa on tietysti pienempiä muutoksia ja sisustusjuttuja tututtuun tapaan. Viikottaiset sisustusuutiset jatkuvat aina sunnuntaisin. Tiedossa on myös pieni (sisustusaiheinen) reissu, josta varmasti riittää raportoitavaa. Innolla odotan jo sitä!

Näitä juttuja ja paljon muuta pääsette seuraamaan jatkossa uudessa blogiosoitteessani, joka aktivoituu huomenna 20.1.2016.

Minusta tulee Avotakan bloggaaja ja blogini siirtyy A-lehtien uudelle asumiseen keskittyvälle sivustolle osoitteeseen:

http://meillakotona.fi/valkoinenharmaja

Päivitän uuden osoitteen Blogloviniin ja muihin blogiseurantapalveluihin, mutta

muistathan päivittää osoitteen kirjanmerkkeihisi tai (blogisi) linkkeihin. Kiitos!

♥ Suurkiitos Divaanin ja Allerin porukalle näistä vuosista ja erityiskiitos ihanille divaaniblogikollegoilleni! ♥

Nähdäänhän uudessa osoitteessa huomisesta lähtien!

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Author

1 Comment

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.