Viime lauantaisella kaupunkikierroksella ihastelin myös näitä Marimekon Tasaraita-lakanoita. Materiaali on pehmeää puuvillaa, todella mukavan tuntuista.

Samaisella reissulla bongasin muuten myös uusia kaffipurkkeja. Valikoimat olivat täydentyneet, joten nyt on meidän purkkikin päivitetty.

Joulu alkaa lähestyä, joten tässäpä vinkki pukin konttiin. 😉


kuvat kollaasiin Marimekon sivuilta

Author

14 Comments

 1. >Tasaraitalakanat on vaan niin superit =) Kävin tänään itsekin hakemassa muija peltipurkit keittiöön.

 2. >Pakko kai nämä olisi joskus saada kun kaikki niin kehuu! Ehkäpä pitää tosiaan vinkata pukille 😉

 3. >Ihanat lakanat ja väri just oikea 🙂 Joskus mietin, että onko mustavalkoinen pestävä valkoisena vai mustana? Olen ratkaissut asian niin, että pesen kaikki musta-valkoiset omana koneellisenaan.

 4. >oi, noi on huikeet! parempia unia en ole minkään muunlaisissa lakanoissa nukkunut. pumpulia!

 5. >Katsoin ihan samoja! Olen tykännyt ihan hirveästi meidän joskus lahjaksi saamista Finlaysonin Klubi-lakanoista ja nuo kelpuuttaisin mielelläni myös meidän makuuhuoneeseen.

 6. >Olen ollut pimennossa. Tämä kuosi on siis varmaan vanha kuin taivas, vai mitä?!Ihanat ovat. Tahdon. ..pukille tulee kiireinen joulu..;)

 7. >Kivat! Tykkään raidoista, ruuduista ja pilkuista/palloista – ja varsinkin pussilakanoissa. Oma pussilakana must on seuraavaksi ne Oprahinkin kehumat Beach House-pussilakanat. Siis ajattele miten ihanan mukavaa kun pussilakanat ovat "t-paita-kangasta" eli jerseytä/trikoota!

 8. Annimanni/Arkkitehdin tytär Reply

  >Blogissani on sulle jotakin… ;)Marimekon lakanat ovat kyllä todella hyvän laatuisia, sileitä ja "rapsakoita"!

 9. >Aivan ihanat. Ei edes tarvi laittaa piiloon niitä päiväksi. (joo, no ehkäpä Cross filtti siihen päätyyn)/t Maria

 10. >Mäkin katsoin näitä joskus ja tykästyin – mutta eikö nämä ole trikoota? Vai mistä olen saanut sellaisen ajatuksen päähäni?!

 11. >Moikka! Olen lueskellut blogiasi jonkun aikaa, mutta vasta nyt rohkenen kommentoimaan… Kun nyt niin lähellä sydäntä oli tämä postaus. Multahan nuo lakanat jo löytyy, olivat sellaiset pakko saada-jutut… trikoota ovat, ihanat ja niin pehmoiset ettei yhdetkään lakanat ole ikinä ollut, vaikka meidän kaapista löytyy finlaysonia ja sitä "ihan tavallista" marimekkoakin. Joten siis suosittelen todella kovasti kaikille… ja meillä on kummasti unohtunut päiväpeiton käyttö näiden ollessa sängyssä… :)-Tea-

 12. >pukinkontista löytyy. omaan petiin nuo ajattelin pedata, mutta lapset nuo varmaan omii. mä olen muuten päätynyt pesemään raidalliset valkopyykin joukossa valkopesuaineella.

 13. >pieni mopo: Muija on myös kiva kuosi. Itse nappasin Siirtolapuutarha-purkin meille. :)Pinja: Kyllä vain. Ei voi verrata muihin lakanoihin. Aikku: Hyvä pointti. Samaa olen itsekin joskus miettinyt. Joskus (varsinkin huonompi laatuisista) tuotteista irtoaa väriä pesussa, eikä valkoiset osat olekaan enää valkoisia. Näiden kohdalla tuskin käy niin….?Riikka: Uskon. Materiaali tuntui niin pehmoiselta, kun kokeilin. K: Ai, pitääpäs googlata tuo maintsemasi Finlaysonin kuosi, kun nyt ei tule mieleen mikä se on. Kyllä meillekin kelpais nämä Marimekon lakanat. ;)Bella: Kuosi on vanha, mutta lakananoina ei tätä vaakaraitaa ole kai ennen ollut tarjolla. Mukavaa, että nyt on. Meillä on yhdet ikivanhat mustavalkoraidalliset Marimekon lakanat, mutta niissä on raidoitus pystysuunnassa ja kuosi on aika haalistunut jo monien vuosien jälkeen.Gloria: Nämä Marimekon lakanat ovat myös trikoota. Tuotetiedoissa mainittiin puuvilla, joten siksi kirjotin sen tuohon tekstiin. Mutta olisiko sitten oikeampi ilmaisu puuvillatrikoo tms…? Tosi mukavan tuntuiset olivat.Annimanni: Ahaa…pitääpäs käydä kurkkaamassa mitä siellä blogissasi on minulle. :)Alina: Me taidetaan toivoa pukilta samaa. :)Maria: Juu, ei tarvi piilotella. Me petaamme sängyn todella harvoin. Yleensä meillä on valkoiset lakanat tai sitten ne ruudulliset, jotka oli edellisessä postauksessa. Silloin tällöin heitän viltin sängyn jalkopäähän ja petaus on sitten siinä. Helppoa. :)Alma: On ne trikoota. Nettisivuilla vaan luki puuvillaa, joten kirjoitin sitten sen mukaan.Tea: Tosi kiva, että "rohkenit" kommentoimaan. Hauska kuulla, että lakanat tuntuvat oikeasti mukavilta. Vahvistaa ostopäätöstä entisestään. Ja nämähän ovat klassikot, jotka kestävät kyllä aikaa.Anonyymi: Nämä lakanat sopisivat hienosti myös lastenhuoneeseen. Kyllä minäkin usein pesen raidalliset valkopyykissä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.