Tiedän tiedän, ettemme vielä ole lähelläkään tapetointivaihetta, mutta koska olin viikonloppuna Turussa ja sain rauhassa suunnitella kaikenlaista siskon kanssa, katsoin huvikseen jo mahdollisia tapettivaihtoehtoja läpi.

Suurin osa sisäseinistä maalataan valkoisiksi, mutta luultavasti ainakin vanhempien makuuhuoneeseen sekä työhuoneeseen tulee yhdelle seinälle tapettia. Lastenhuoneiden seinistä en osaa vielä sanoa, sillä en toisaalta halua niinkään, että jokaisessa huoneessa on jokin efekti; ja leluista yms. tulee lastenhuoneisiin efektejä ihan tarpeeksi.

Edellisen talomme makuuhuoneessa oli harmaansävyistä Cole & Sonin Malabar-tapettia, josta pidin kovasti. Ja pidän siitä kovasti edelleen, mutta ehkä haluamme seuraavaksi laittaa jotain muuta tapettia. Neisha Croslandin tapettimallistosta löytyi aivan ihania tapetteja!

 

Alimmaisessa kuvassa tapetit, joita olen kaavaillut meille (mutta en ole vielä kysynyt miehen mielipidettä ;)). Tuo oikeanreunimmainen tapetti on Cole & Sonin mallistosta, ei Neisha Croslandin. Minusta tuo makkariin kaavailtu tapetti näytti ihanalta ja vähän erilaiselta kuin mitä nyt näkee ”joka paikassa” (täällä parempi kuva).

Tapetteja oli vähän hankala kuvata, mutta nettisivuilta (Neisha Crosland ja Cole & Son) voi käydä katsomassa tarkemmin tai tietenkin voi käydä selailemassa tapettikirjoja jälleenmyyjien luona…

Author

6 Comments

  1. >Moikka – en yleensä kommentoi koskaan mutta ajattelin vain ilmoittaa että luen tätä rakennusblogiasikin suurella mielenkiinnolla! Vaikka se kommentoiti yleensä unohtuukin, niin täällä silti ollaan! Tsemppiä!

  2. NYC Fashionista Reply

    >Kirjoitin pitkan kommentin tapeteista, mutta kun lahetin sen tapahtui error enka enaa saanut sita pelastettua. Kokeillaan nyt uudestaan…Meidan talossa siis oli tapettia vahan joka puolella missa ei ollut puupaneelia, mm. yksi vessa ja keittio oli tapetoitu kattoja myoten. Mies on ollut todella v***nut tapettien poistamiseen, se on ollut hankalaa ja suuritoista.. Anyway, mina olen iso tapetti-fani ja valikoimahan on nykyaan ihan mieleton, varikkaasta raisusta hienostuneeseen rauhalliseen, modernia, retroa, countrya, ranskalaista, jne. Olisin mielellani laittanut tapettia vahan sinne sun tanne, mutta mies sanoi ehdottoman EIn. Ja vaikka yleensa saankin tahtoni lapi :-), niin tassa asiassa en sitten kuitenkaan. Eli tapettia tulee meidan taloon vain yhteen huoneeseen, vanhemman tyttareni makkariin, yhdelle seinalle aksentiksi. Noi tapetit joita olit tuohon valinnut ovat kivoja, itse tykkaan varsinkin kuvista nro 3 ja 4.

  3. >Nyt pitää siirtyä lukemaan myös NYC Fashionistan blogia..:) Meitähän on jo monta rakentajanaista;)Kauniita tapetteja, ihan mun värisiä. En halua tapetteja kuin ihan jollekin seinälle, ja meidän aikuisten makkari voisi olla sellainen. Mutta se valinnan vaikeus, huh! En kyllä ole lähelläkään sitä hetkeä, että pitäisi tapetteja valita, lähinnä vasta viemäreiden paikkoja, joten aikaa on. Mutta kiitos tapettivinkeistä!

  4. >Anonyymi: kiva kuulla! 🙂 Kiva kun kommentoit.NYC Fashionista: tapettien irroitus on kyllä tosi v******sta puuhaa, mutta kyllä ne ovat kauniita. Ja todellakin, nykyään on niin paljon ihania tapetteja tarjolla! Kiva, että saat kuitenkin ripauksen tapettia. :)Violette: juu, eipä mekään olla lähelläkään tapettien valintavaihetta, mutta on kiva suunnitella jo etukäteen; saa sitten kypsytellä ideoita mielessään hyvän aikaa. 🙂 Uskoisin, että meille tulee tapettia vain vanhempien makkariin ja työhuoneeseen. Lastenhuoneeseen tulee mahdollisesti yksi maalattu värillinen seinä…mutta tosiaan, aikaa on vielä, joten suunnitelmat elää. 😉

  5. >Olet Kokkolalainen? Huippua, minä myös! 🙂 Pitääpä ruveta seuraamaan blogiasi, jo ihan senkin takia, mutta sisustus- ja rakennusjutut nyt kiinnostavat aina! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.