Kimppu selvisi kotiin saakka, jee! Viikkosiivous ja pyykkirumba jäi matkan takia tälle päivälle. Nyt riittääkin sitten puuhaa, myös ulkona.

Täällä on ihan kunnon talvimaisemat. Pitää ottaa Masters-tuolit sulamaan kylpyhuoneeseen ja viedä muutkin pihakalusteet talvisäilöön. Vuorimänty jäi sitten istuttamatta maahan. Se tuskin selviää talven yli tuossa Bacsacissä. Jäipä myös pensasaita istuttamatta yhdelle tontin sivustalle. Keväällä sitten…

Author

22 Comments

 1. Sama näky odotti meitä Porissa, mutta pääasia että saatiin valoa tähän pimeyteen. Onnittelut vielä tätäkin kautta sinulle, ihanat juhlat ja paljon uusia ihania tuttavuuksia!

  • Kiitos. 🙂 Oli kyllä kivat juhlat! Mahtavaa, että bloggaritkin pääsevät joskus gaalailemaan. 😀

 2. Kyllähän taimet talvehtii usein taimistoillakin astioissa. Ainakin kannattaa kokeilla. Kannattaa kaataa istutusastia maahan kyljelleen jos se on mahdollista, jolloin vaihtelevat vesi- ja pakkaskelit eivät kerää liikaa kosteutta multaan. Sellainen paikka missä lumi suojaa ja keväällä juuristo ei paahdu eli lumi ei ekana sula pois.

 3. Moi, teillä on olohuoneessa nuo hay:n tarjotinpöydät. Olen ajatellut ostaa itselle myös tuon ihanan pöydän, onko teillä iso ja pieni kun itselle mietin sitä keskikokoa ja en osaa hahmottaa miten iso/pieni se on kooltaan;)kiitos jo etukäteen;)

  • Meidän tarjotinpöydät (valkoiset) ovat muistaakseni kokoa 60×60 cm. Ja pienempi musta on 30×30 cm.

 4. Selviää se, laita kiinni talon seinään, saa vähän lämpöä. Runkoruusukin selvinnyt kerran…

 5. Onnea Suvi hyvästä menestyksestä blogikisassa!! Kysyisin ihanasta elefanttikankaasta, eikös ollutkin niin että itse ompelit nuo kuvassa näkyvät tyynyt tilaamastasi kankaasta…eli kuinka paksua tuo kangas on, voisiko siitä tehdä patjansuojuksia? Ilmeisesti tyynyihin paksuus on ainakin hyvä? Muistatko voiko kangasta pestä 60 asteessa?

  • Kiitos onnitteluista. 🙂
   Jep, ompelin itse nuo norsutyynyt. En enää muista pesuohjetta, mutta Svenskt Tennin sivuilta se varmaan selviää. Kangas on aika paksua, mutta en osaa sanoa kestääkö patjansuojuksena…

 6. Onnea Suvi, olet todella hyvä, olen tiennyt sen aina! Mukavaa blogielämää ja syksyä sinulle j perheellesi!!!

 7. hei! oon miettinyt kauan tilata ton maton,kun on niin kaunis. mutta osaatko sanoa että passaako toi matto ihan valkoiselle lattialle?

  • Maton valkoiset osat eivät ole ihan vitivalkoiset, joten jos sinua ei valkoisen eri sävyt häiritse, niin sitten vaan tilaamaan. 😉 Minä itse olen sitä mieltä, ettei valkoisten tarvitse olla samaa sävyä, mutta tämä asia jakaa mielipiteitä.

 8. Hei,

  Kysynpä nyt tässä kun asia tuli ajankohtaiseksi eli olisko sulla antaa vinkkiä jostain design-valaisimesta, riippuvalaisimesta joka valaisee myös ylöspäin? 🙂 Kartellin fl/y ois ehkä nulla mielessä mutta olisko jotain muutakin vaihtoehtoa? Ja valaisin tulis siis lastenhuoneeseen. 🙂

  • Kartellin F/ly:ssä ei ole yläpuolella reikää, eli se valaisee vain alaspäin ja kupu hohtaa valoa läpi. Tarkoititko sitä? Siinä tapauksessa suosittelen esim. katsomaan Le Klintin valikoimat läpi. Heillä on monta kaunista ja ajatonta valaisinta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.