Olen jo useamman kuukauden haaveillut mustasta, metallisesta sivupöydästä meidän olohuoneen nurkkaan. Siihen saisi kätevästi lehtiä ja muuta tavaraa kauniisti esille ja mustat raamit toisivat lisää potkua meidän niin vaaleaan sisustukseen. Mustan takan kanssa matala musta hyllykkö olisi kiva pari.

domo-design-sideboardPhoto: Domo Design / Home Company

byLassen-Twin-Bookcase-Black-Rimm-Vase-Flowerpot-Ambiente-01

Photo: by Lassen

 

Photo: mun dadaa (Ikea’s Vittsjö)

sivupoydat

Nyt tuntuu siltä, että näitä sivupöytiä näkee joka paikassa. Tietysti, kun ne pyörivät mielessä ja kiinnitän niihin erityistä huomioita juuri nyt. Mieluisin muotoilu olisi Domo Designin tai by Lassenin malleissa, mutta hinta on kovin suolainen. En oikein ymmärrä miten tuollainen hylly voi maksaa lähemmäs tuhat euroa tai enemmänkin. Ikeasta löytyisi edullinen versio (josta kirjoittelinkin kesällä: ”Uusi hylly?”), mutta en haluaisi hyllyn keskelle tuollaista pystysuuntaista rautaa ollenkaan.

Mielessä oli jo, että teetän tällaisen metallihyllyn jossain. Yhteen paikkaan laitoin sähköpostiakin, mutta sieltä ei kuulunut mitään. Yritin myös suostutella Mankkua hitsaamaan sellaisen minulle, mutta meidän hitsausvälineet ovat kuulemma liian huonot. No, ehkä tuollainen hylly kotiutuu meille joskus tavalla tai toisella. Mielellään saa vinkata jos jostain löytyy edullisesti jotain tällaista vastaavaa.


Translation: I have been dreaming of a side board like this. I love the design in Domo Design’s and by Lassen’s bookcases, but they are quite expensive. Ikea has a budget version of this, but the design is not as good. Maybe we could make one ourselves…?

Author

20 Comments

  • suvi m Reply

   Stringiä meillä jo on ja haen Lundiaa keveämpää ilmettä. Pitääpäs tsekata tuo Hemin hylly! Kiitos vinkistä! 🙂

  • suvi m Reply

   Kauniin yksinkertainen tuo teidän hylly! Siinä on kyllä juuri sitä tyyliä mitä haen… 🙂 Kiitti vinkistä! 🙂

  • suvi m Reply

   Jep, tuota hyllyä olen miettinyt myös. 🙂 Siinä olisi vähän jotain twistiä, kun ne hyllyt kääntyvät hiukkasen…

 1. House doctorilla on tosi saman tyylinen kuin domo designilla. Taisi olla rack model c nimeltään. Hinta huomattavasti edullisempi.

 2. Tuosta House Doctorin hyllystä tulin myös vinkkaamaan, mutta Tuoski ehti ensin.

  Tosin uskon, että kun sopivan tekijän löydät, niin tulee halvimmaksi ja saat juuri sellaisen minkä haluat. Samaa mieltä, että ihan ylihinnoittelun makua noissa hyllyissä… Mutta niinhän se tuppaa olemaan 🙂

  Kivaa viikonloppua <3

  • suvi m Reply

   Ihan totta. 🙂 Pitää nyt punnita vaihtoehtoja…toisaalta olisi niin helppoa hankkia valmis hylly.

   Kivaa loppuviikkoa sinne! 🙂

  • suvi m Reply

   Niinpä. 🙂 Yhdelle metallipajalle olen laittanut viestiä, mutta eivät vastanneet. Toisaalta on aika työlästä löytää tekijää, eikä oikein ole aikaakaan selvitellä…

  • suvi m Reply

   Kiitti tästäkin vinkistä! 🙂 Luulen, että tuo hylly on liian matala…

 3. Pingback: Olohuoneen uusi matto - Valkoinen Harmaja

 4. Pingback: Magnolia - Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.