Meinasin jo skipata tämän viikon sisustusuutiset, sillä mielikuvani oli sellainen, että tämä oli aika hiljainen viikko sillä saralla. Vaan kun aloin selata sähköpostiani sekä linkkilistaani, huomasin olleeni väärässä. Siispä tämän viikon sisustusuutiset saatiin kasaan, olkaa hyvä!

EverydayDesign_PorvooNestingtable_wh_press

Ensimmäiseksi tekee mieli aloittaa kotimaisista yrityksistä. Monelle blogeja aktivisesti seuraavalle taitaakin yritys nimeltään Everyday design olla tuttu; löytyyhän esimerkiksi yrityksen sarjapöytiä/lehtitelineitä jo aikamonelta bloggarilta (meiltäkin). Kyseessä ei kuitenkaan ole aivan uusi yritys, sillä he juhlistavat lähiaikoina 20 vuotista taivaltaan. Onnea myös täältä Valkoisesta Harmajasta!

marimekkojoulu

Marimekon joulua kuvittaa tänä vuonna kuvittaja ja graafinen suunnittelija Lotta Niemisen luoma kaupunkimaisema. Ajatuksena on, että jokainen talo kätkee sisäänsä monta tarinaa, jokainen asukas omansa. Kuvitus on esillä valikoiduissa Marimekon myymälöissä Suomessa ja ulkomailla. Ja hei, huomasin että Marimekon nettisivuille oli ilmestynyt kätevä Jouluopas, josta saa kivasti vinkkejä joululahjoihin tai vaikkapa oman kodin joulusisustukseen.

normanncph

Tanskassakin juhlitaan synttäreitä: nimittäin Normann Copenhagenin Kööpenhaminan lippulaivamyymälä täyttää 10 vuotta. Myymälästä on pyritty tekemään paikka, jossa asiakkaat voivat inspiroitua ja yllättyä, eikä tarkoituksena ole pelkästään tuotteiden esillepano. Myymälä on voittanut monia palkintoja innovatiivisesta tyylistään ja siellä on pidetty lukuisia näyttelyitä, tapahtumia sekä juhlia. Olisipa kiva joskus itsekin päästä käymään siellä!

 2015_hemtex_joulu

Hemtex on julkaissut oman joulumallistonsa, josta löytyy ainakin paljon vihreää. Kurkatkaapa lisää kuvia täältä.

Ferm Living_RK DESIGN42

Ja jokos bongasitte Ferm Livingin uuden joulukuvaston? Sitä on ollut tekemässä eräs taitava suomalainen, varmaankin monille blogimaailmasta tuttu, Weekday Carnivalin Riikka. Todella kauniita kuvia!

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja energiaa uuteen viikkoon!

Translation: Interior decoration news of the week. Finnish company Everyday Design turns 20 years. Congratulations! / Marimekko’s stores will get their Christmas look from the illustration by Finnish graphic designer Lotta Nieminen. / Normann Copenhagen flagship store celebrates it’s 10th year! / Hemtex have released their Christmas collection, which is very green. / And finally, be sure to check out Ferm Living’s new Christmas catalogue. A very talented Finn (Riikka from Weekday Carnival) has styled and photographed the beautiful pictures in the magazine.

Author

8 Comments

  1. Moikka, teetkö tänä vuonna sitä printattavaa kalenteria ensi vuodelle? Etsin kamalan pitkään meille kivaa, simppeliä seinäkalenteria ja lopulta löysin ton sun tekemän tän vuoden version, on ollut ihan älyttömän kätevä kun pistin jääkaapin oveen kuluvan ja seuraavan kuukauden! Kiitos siitä<3

    • Tosi moni on kysynyt kalenterista. Kiva, että se on niin pidetty. 🙂 Ja kyllä, teen sen ensi vuodeksi taas. Yritän ehtiä mahdollisimman pian – on ollut kaikenlaista kiirettä viime aikoina. Mutta tulossa on!

  2. Kiitos näistä viikottaisista sisustusuutisista; ovat ihan lemppareitani! Monet kerrat olen löytänyt näistä vinkkejä tai muuten vain mukavia tiedonjyväsiä. Toivottavasti jaksat uutisankkuroida myös jatkossa 🙂

    • Voi onpa kiva kuulla! 🙂 Toki teen näitä jatkossakin jos lukijat niistä tykkäävät ja uutisia riittää.

  3. Heippa, minkä nimiset on teidän adea sohvan harmaat päälliset? Ollaan hankkimassa uutta sohvaa ja vaaleanharmaa on mielessä mutta valikoimassa oli melko monta harmaata että iski ihan valinnanvaikeus! 😀 Tuo teidän harmaa näyttää kivalta…onko ollut käytännössä hyvä valinta?

    • Adean sohvia ei enää saa tällä samalla kankaalla, joka meillä on. Se nyppyyntyy liian helposti, joten se otettiin pois valikoimasta. Mutta aika lähelle vastaavaa harmaata on kyllä saatavilla. En enää muista mikä sen harmaan koodi olikaan, mutta Sisustuksen Koodissa ainakin tietävät. Kannattaa kysyä sieltä (shop(at)sisustuksenkoodi.fi). Tämän sävyinen harmaa on kyllä tosi kätevä kaikin puolin ja suurin plussa tulee tietysti siitä, että sohvanpäälliset ovat täysin irroitettavat ja omassa pesukoneessa pestävät.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.