Tämän viikon sisustusuutiset koostuvat pääosin ulkomaisista tuotelanseerauksista: mm. pari designklassikkotuolia on saanut uutta ilmettä. Aloitetaan kuitenkin kotimaisilla uutuuksilla…

jalo

gFEy_KKuLbq0BF-2OQ7TOLR7aB4HXu_TGPB8if2Ux2M,qLCfHXADGNDeOceuAuVOsJlKYJrYkxS4auN2WWmHWuQ

Jalo Helsinki -merkin sammutuspeitevalikoima täydentyy tunnettujen suomalaissuunnittelijoiden kuoseilla. Markkinoille tulee viisi uutta mallia, joiden kuosit ovat suunnitelleet Erik Bruun, Erja Hirvi, Harri Koskinen ja Oiva Toikka. On hienoa, että kodin turvallisuuteen olennaisesti kuuluvissa tuotteissa on huomioitu myös visuaalisuus, jolloin niitä voi pitää reilusti esillä eikä piilottaa kaapin perälle. Uutuuskuoseista minun suosikkini on Erik Bruunin suunnittelema ”Eagle” (kuva yllä). Omasta kodista sammutuspeite vielä puuttuu – pitääpä lisätä se ostoslistalle!

NEWWORKS_IMAGE_V006

Malene Birger taitaa olla monelle tuttu erityisesti omasta By Malene Birgermerkistään, mutta nyt hän on suunnitellut sisutustuotteita myös New Works -brändille. New Worksin materiaalivalaisimet ovat varmaankin tuttuja monelle sisustusalaa ahkerasti seuraavalle. Malene Birger on suunnitellut New Worksille kynttilänjalkoja ja kodintekstiilejä. Uutuusmallistoon kuuluu myös muiden suunnittelijoiden luomuksia: mm. kauniita valaisimia, maljakoita ja huonekaluja. Tsekkaa uutuudet täältä.

FH-Choice-Swans-2-576

Tämän uutisen bongattua taisin huokailla ääneen! Unelmatuoliani, Arne Jacobsenin suunnittelemaa Swan-tuolia saa nyt myös pehmoisena nupukki-verhoiluna. Fritz Hansen valmistaa tuolia tällä uutuusverhoilulla vain 300 kappaleen erän. Oli kuulkaas lähellä ettei meille muuttanut oma Swan reilu vuosi sitten syksyllä, kun bongasin sellaisen eräältä nettikirppikseltä seitsemällä eurolla! Myyjä sai kuitenkin vihiä tuotteen arvosta, eikä sitten enää myynytkään tuolejaan. Sitä juttua jaksan edelleen harmitella! Ehkä minun pitää alkaa säästää omaan Swaniin…

Bertoia-Sculpture-Chair-Gold-640x768

Entäs tämä designtuoli? Bertoian Diamond Chairia saa nyt myös kultaisena! Harry Bertoian syntymästä tulee kuluneeksi tänä vuonna 100 vuotta, joten sen kunniaksi Knoll valmistaa tuolia 18 k kultauksella. Kultainen Diamond Chair taitaa kyllä olla liian pramea omaan makuuni… Tästä tuli kuitenkin mieleeni, että pitäisi vihdoin ja viimein maalauttaa ne meidän Bertoia Side Chair -tuolit valkoisiksi!

Translation: Interior design news of the week. Finnish Jalo Helsinki launches fire blankets in packages designed by famous Finnish designers such as Harri Koskinen and Oiva Toikka. My favourite is the ”Eagle” pattern designed by Erik Bruun. / Malene Birger has designed products for New Works. / Fritz Hansen presents a limited edition of the Swan™ chair in nubuck leather with a production run of only 300 chairs all in all. / In honor of the Harry Bertoia’s 100th birthday, Knoll introduces the classic Diamond  Chair finished in 18k gold.

Pics: Jalo Helsinki / New Works / Fritz Hansen / Knoll

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.