Suomessa taidetaan vielä lomailla ahkerasti, mutta sisustusuutisia riittää naapurimaista ja vähän kauempaakin. Syksy lähestyy ja sitä myötä erilaisia sisustusuutuuksia alkaa ilmestyä kauppojen hyllyille. Tässäpä vähän esimakua.

housedoctor_M15_16aPhoto: House Doctor

House Doctor julkaisi jo aiemmin kuvia syyskokoelmastaan ja nyt kuvia on julkaistu lisää. Sama tutun trendikäs ja vähän raffi House Doctor -tyyli jatkuu. Tsekkaa koko Moments 2015 -kuvasto täältä.

louis-vuitton-objet-nomades-2015-designboom-07Photo: Designboom

Luksusbrändi Louis Vuitton on laajentanut kokoelmaansa sisustustuotteisiin ja pyytänyt maailman tunnetuimpia muotoilijoita suunnittelemaan brändille kokoontaitettavia huonekaluja sekä matkustamiseen liittyviä tuotteita. Mallisto käsittää yhteensä 16 tuotetta, joita myydään vain prototyyppeinä tai rajoitetuissa erissä. Tämä malliston tuotteita tullaan siis tuskin näkemään kovin monessa kodissa.

TDC.Tine K 05Photo: Tine K Home

Myös Tine K Home:n syksyinen mallisto on julkaistu. Uuden kuvaston kauniissa ja tunnelmallisissa kuvissa mieli lepää ja syksyiset värit, harmaan, lilan ja ruskean sävyissä, viehättävät. Tine K:n tyyli on ehkä pikkuisen liian runsas omaan makuuni, mutta joitain tuotteita sieltä täältä voisin poimia omaan kotiinikin (ja kyllä meiltä vähän Tine K:ta löytyykin).

Granit_08Photo: Granit

Ja lopuksi vielä pieni kurkistus Granitin syksyn mallistoon, joka jatkaa tuttua graafisen rouheaa tyyliä. Grantitin uutuustuotteilla stailattuja lastenhuoneen kuvia voit käydä kurkkaamassa vaikkapa Trendspararna -blogista.

Translation: Interior decoration news of the week. It is really quiet still here in Finland, so these news are from the neighbouring countries and a little further away. New, autumn collections have been lauched by several brands, including House Doctor, Tine K Home and Granit. Even Louis Vuitton has released a collection of foldable furniture and travel accessories (read more on Designboom.com).

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.