Kuten aiemmin kirjoittelin, piipahdin Ruotsin reissullamme NK:n tavaratalossa. Kattavampi sisustuskierros jäi toiseen kertaan, joka toivottavasti totetutuu pian. Minulla oli aika suuret odotukset NK:n sisustusosaston suhteen, sillä muistin muiden bloggareiden postaamia kuvia ihanista esillepanoista. Jouduin kuitenkin hitusen pettymään, sillä sisustusosastolla oli juuri käynnissä myllerrys: paljon tuotteita oli alessa ja sisustusryhmiä oltiin uusimassa, joten visiitistä jäi vähän keskeneräinen fiilis. Napsin kuitenkin muutaman kuvan iPhonellani vaivihkaa. Kuvaaminen oli pikkuisen hankalaa hämärässä keinovalossa.

NK_inredning2

NK_wishbone

NK_sohvamuuto

NK_leather_sofa

NK_tomdixon

NK_inredning

minisangyt

NK_HAY

NK_flos

NK:n sisustusosasto oli pienempi kuin olin odottanut, mutta kaikki tutut designbrändit olivat hyvin edustettuina. Sisustusta blogien ja lehtien välityksellä paljon seuraavalle ei osasto tarjoa mitään mullistavan uutta; esillä on samoja tuttuja tuotteita, joita on näkynyt sisustuksissa jo pitkään. Eniten inspiraatiota sain värien käytöstä ja sisustuskulmauksien esillepanoista, vaikkakaan ne eivät olleetkaan ihan särmässä kunnossa. Osastolla oli käytetty paljon tummia sävyjä, etenkin vihreää ja harmaan sävyjä. Petaukset pienissä minisängyissä olivat tosi söpöjä ja niistä näki kivasti miltä erilaiset petaukset voisivat näyttää. Viimeisen kuvan ruokapöydät kiinnittivät huomioni erityisesti nyt kun minulla on ”uuden ruokapöydän kuume”.

Edellisestä Ruotsin reissustani oli ehtinyt vierähtää jo pidemmän aikaa, sillä viimeksi olin käynyt Tukholmassa teini-iässä. Toista olivat Ruotsin reissut silloin, kun piti ravata kaikissa kaupoissa, joita Suomessa ei vielä silloin ollut, ja hamstrata Hennesin vaatteita kotiinvietäväksi. Nykyään meiltä löytyy samat kaupat tai se mitä täältä ei saa, on netin kautta saatavilla. Ihan hyvä niin – voi keskittyä vain lomailuun. Olisi mukava päästä Tukholmaan Formex-messuille, jotka järjestetään nyt elokuussa. Luulen, että sieltä saisi roimasti sisustusinspiraatiota!

Translation: A few pics from my visit to Stockholm’s NK department store. Sorry, the pics are taken on my iPhone in poor light. I had high expectations for the interior department, but was a little disappointed. There was clearly some reorganising going on and a lot of the products were on sale. I guess when you follow interior blogs and magazines closely, it is harder to be inspired since everything has already been posted on the Internet. Beautiful products and interiors, nevertheless.

Author

5 Comments

  1. Meillä on perheen kesken tapana käydä Tukholmassa kerran vuodessa, viime kesänä vietettiin siellä useampi päivä, mutta yleensä käydään päivävisiitillä. Tykkään kaupungin tunnelmasta! Sisustuskaupoista ainakin Illum Bolighus on tutustumisen arvoinen, ihania tuotteita. Ja nuorison pitää tietenkin päästä Hollisterille.

    • Tukholma on kyllä ihastuttava paikka! 🙂 Mielellään minäkin kävisin siellä useammin. Pitää ensi kerralla tehdä sitten kattavampi sisustuskierros. Asplundille olisin halunnut päästä, mutta nyt mentiin lasten ehdoilla. 🙂

  2. Heippa! Osaatko sanoa, minkä merkin nuo alimman kuvan ruokapöydät ovat? 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.