Hyvää palmusunnuntaita! Meidän viikonloppu on sujahtanut tyttären 9-vuotissynttäreiden merkeissä ja vasta nyt aletaan pikkuhiljaa virittäytyä myös pääsiäistunnelmiin. Mutta kurkataanpas nyt tämän viikon sisustusuutisiin.

Finlayson-fiiliskuva-Kurupuro_80474-4890-01-05_80040-4890-01-10_70900-4846-01-10_80006-4890-01-10_80017-4890-01-10_80215-4890-01-10

Photo: Finlayson

Kotimainen Finlayson on julkaissut syksy-talvi 2017 mallistonsa. Kyseessä on Finlaysonin suurin mallistouudistus vuosiin. Voimakkaiden painettujen kuosien rinnalle on tuotu hillityt painetut kuosit ja tuntumakuosit. Kompaktin uutuusmalliston tuotteet ovat aiempaa paremmin yhdisteltävissä.

Mallisto yhdistelee kuoseja ja materiaaleja uudella tavalla. Finlayson on tunnettu värikkäistä painokuoseistaan, mutta uuteen mallistoon on tuotu näiden rinnalle hillityt painetut kuosit ja tuntumakuosit. Materiaaleina on käytetty esimerkiksi flanellia ja trikoota.

Finlayson on kiinnittänyt erityistä huomiota tuotteiden yhdisteltävyyteen. Mallistossa on paljon yhteensopivia kuoseja, ja eri tekstuurit tekevät yhdistelmistä mielenkiintoisia.

”Vaikka tulemme aina rakastamaan voimakkaita, graafisia painokuoseja, olen enemmän kuin innoissani siitä, että niiden ohella saamme mallistoomme myös hillittyjä painokuoseja sekä tuotteita, joissa kuosin virkaa toimittavat juuri oikea värisävy ja mielenkiintoinen materiaali”, kertoo Finlaysonin luova johtaja Petri Pesonen.

Malliston tuotteet tulevat myyntiin 26.6.2017 Finlaysonin omiin myymälöihin ja verkkokauppaan sekä jälleenmyyjien valikoimiin.

Kutsu_avajaiset2.155530

Photo: Woodnotes

Suomalainen Woodnotes juhlii 30-vuotista taivaltaan Helsingin Artekin myymälään avatussa pop-up myymälässä. Myymälässä on esillä Woodnotesin uusin mallisto, johon kuuluu mm. mattoja, verhoja, tyynyjä, säilyttimiä sekä uutuutena ulkokäyttöön soveltuva säkkituoli. Lämpimät onnittelut Woodnotesille!

kirjauutuudet

Photos: Cozy Publishing

Sisustuksen ystäviä hemmotellaan tänä keväänä kahdella kirjauutuudella. Sisustusalan voimakaksikko, sisustusbloggaaja Jonna Kivilahti ja valokuvaaja Krista Keltanen ovat ikuistaneet englanninkieliseen Happy Homes – Hidewaways -kirjaan suomalaista huvilaelämää kaikkina vuodenaikoina. Hideaways on kirjasarjan ensimmäinen osa.

Sisustussuunnittelijakonkari Helena Karihtala puolestaan jakaa Sisustajan käsikirja esikoskirjassaan vinkit sisustamisesta kiinnostuneelle. Opus auttaa sisustajaa miettimään mm. kotinsa värejä, materiaalivalintoja, keittiön toiminnallisuutta ja valaistuksen tärkeimpiä periaatteita. Kirja esittelee yhteensä kymmenen upeaa suomalaista Helenan suunnittelemaa kotia ja siellä tehtyjä oivaltavia sisustusratkaisuja.

jotex_nas1

Photo: Jotex

Jotex on julkaissut uuden ulkokalustesarjan nimeltään Näs. Sarjan kalusteet sopivat sisä- ja ulkokäyttöön, eikä niitä tarvitse nostaa suojaan sateelta. Mallistoon kuuluu pöytä, pitkät penkit sekä pinottavat jakkarat.

image_58e25abbe7c69

Photo: Fritz Hansen

Tällä viikolla on vietetty myös Milanon huonekalumessuja, jossa lanseerattiin mm. tämä Fritz Hansenin modulisohvauutuus Lune. Sohvan on suunnitellut Jaime Hayon ja se noudattelee Ro™ and Fri™ -tuolien muotokieltä.

”Sohvia tarkastellaan yleensä etupuolelta. Minä halusin korostaa Lune-sohvan sivuprofiilin kauneutta sekä selkänojan ja istuinosan harmoniaa”, sanoo Jaime Hayon.

Lisäksi Fritz Hansen julkaisi lisää sisustusesineitä Objects-mallistoonsa.

Toivottavasti kuulemme Milanon messuista vielä lisää – ehkäpä Ex-Minimalistin blogiin on tulossa juttua?

mini_stacked_grey_nerd_rose_web_1_1

Photo: Muuto

Tanskalainen Muuto on julkaissut uuden kataloginsa. Pääset selailemaan katalogia tästä. Uutuusmallistoon kuuluu mm. kuvassa näkyvä Stacked-sarjan pienempi koko.

Valkoinen Harmaja Marimekko-kevätarvonnan voittaja

marimekko_palkinto_voittajaLopuksi vielä Marimekko-kevätarvonnan voittajan julkistus. Tällä kertaa random.org arpoi voittajaksi Minnan kommentilla: ”Pesen ikkunat, vaihdan paksun maton kevyempään, kukkia maljakkoon ja pastellisävyiset tyynyt sohvalle.” (kommentti nro 352). Oikein paljon onnea sinulle ja suurkiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Huomasitteko muuten, että Marimekkoa saa nykyään myös Ellokselta?

Seuraava kevätarvonta käynnistyi eilen: tällä kertaa Vipp-tuotepalkinnon lahjoittaa Sisustuksen Koodi.

 

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.