Aurinkoinen viikonloppu on vierähtänyt yhdessä sujahduksessa ja on aika taas kurkistaa tämän viikon sisustusuutisiin.

JohannaGullichsen_OceanidefabricandArtekstools1

Photo: Johanna Gullichsen

Tekstiilitaiteilija Johanna Gullichsenin ”Normandie” mallisto täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Normandie perhe saa uuden jäsenen: Oceanide-kuosin. Uusi kuosi julkistetaan Normandie-malliston 20-vuotisjuhlanäyttelyssä Artekissa 8.5.2017.

Normandie-kankaat suunniteltiin vuonna 1996 ja ne tulivat tuotantoon vuonna 1997. Nyt Normandie-malliston kankaita myydään yli 10:ssä maassa, erityisen suosittu kangas on ollut Japanissa. Normandien-kuoseista on vuosien aikana tehty niin mattoja, verhoja, sohvia, tyynyjä, laukkuja kuin erilaisia variaatioita arkkitehtuuriin mm. graafisen betonin kuvioina.

unidrain

Photo: Unidrain

Tanskalainen Unidrain esitteli vuonna 2003 innovatiivisen linjalattiakaivon, joka sijoittuu seinänrajaan. Nyt linjalattiakaivot täydentyvät uusilla väreillä: messinki, kupari, kiillotettu teräs ja musta. Uusi mallisto on nimeltään HighLine Colour.

Uuden värimalliston lanseerauksen yhteydessä Unidrain tuo markkinoille myös valikoiman kylpyhuoneen lisävarusteita, kuten pyyhetangon, WC-paperitelineen ja WC-harjan. Ne edustavat tuttua minimalistista, skandinaavista muotoilua. Lisävarusteet ovat saatavilla kaikissa uusissa väreissä sekä Unidrainin tuttuna ruostumattomana teräksenä. Unidrainin lisävarustesarja tarjoaa yhteensopivat kylpyhuoneen sisustustuotteet lattiakaivojen väreissä.

Silestone® Eternal Calacatta Gold _ Kitchen

Photo: Silestone

Silestone tuo markkinoille Eternal-värikokoelman, jonka sisältää viisi uutta sävyä. Sarja on kunnianosoitus halutuimmille eksoottisille marmorikiville. Eternal-kokoelman väreissä on koko levyn läpäisevä kuvio, joka näkyy myös syvennyksissä ja reunoissa. Eternal Silestone -sarjaan kuuluu viisi uutta sävyä: Eternal Calacatta Gold, Eternal Statuario, Charcoal Soapstone, Eternal Serena ja Eternal Marquina.

alessi-delta-serviceware-tableware-urquiola-bouroullecs-campanas_dezeen-hero-640x360

Photo: Alessi

Italialainen Alessi on suunnitellut Delta lentoyhtiölle lentokoneissa käytettävän astiasarjan. Malliston ovat suunnitelleet nimekkäät muotoilija kuten Patricia Urquiola, Ronan ja Erwan Bouroullec sekä Humberto ja Fernando Campana.

duravit_04_luv-640x785

Photo: Duravit

Duravit on julkaissut uuden kylpyhuonemalliston nimeltään LUV. Malliston on suunnitellut Cecilie Manz. Lisää kuvia kauniin puhdaslinjaisesta mallistosta löydät täältä.

Mukavaa uutta viikkoa!


Translation: Interior news of the week 12. Finnish textile designer Johanna Gullichsen celebrates 20th anniversary of her Normanide line by releasing a new pattern called Oceanide. It will be released at Artek Helsinki on May 8th. / Unidrain has released new colours of their product. / Also Silestone releases new colours celebrating the material marble. / Alessi has designed a line of tableware for Delta Airlines. / Duravit has released a new bathroom collection LUV designed by Cecilie Manz.

Author

2 Comments

  1. Kaunis kuosi tuo Gullichsenin uusin.

    Hyvä kun vinkkasit Silestonen uutuuksista, sillä täällä pohditaan keittiön tason vaihtamista. Taisi olla jo rakennusaika suurin suosikki, mutta visuus tuli ja laitoimme halvemmat tasot.

    • suvi m Reply

      Tosi kiva jos tästä oli vinkkiä! 🙂 Meinasin nimittäin jättää kokonaan uutisoimatta tuon Silestonen…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.