Kiitos ihan valtavasti kommenteista ja tykkäyksistä edelliseen postaukseeni! ♡ Avautuminen tuosta aiheesta jännitti melkolailla ja olen huojentunut, että ymmärsitte mitä ajoin takaa. Nyt tuntuu helpommalta taas jatkaa bloggailua, kun sain kertoa millaisia ajatuksia olen pyöritellyt mielessäni koko alkuvuoden.

Tänään ajattelin kertoa teille pienestä ja pyöreästä sisustuksen piristäjästä, jonka ostin tuliaisena hiihtolomareissulta Haaparannasta. Olen ihan heikkona pikkuvaaseihin ja sellaiset sujahtavat helposti ostoskoriini. Yritän kyllä hillitä itseäni, mutta halusin tuolta reissulta jonkin ihanan tuliaisen. Ja koska rakastan rakennella pieniä asetelmia kodin tasoille, on kivaa että esineistä on valinnanvaraa ja niitä voi aika ajoin vaihdella. Se on niin helppo tapa uudistaa sisustusta pienin keinoin!

cooee-9079

cooee-9100

cooee-9089

cooee-9104

cooee-9113

Tämä pieni Cooee Designin vaasi pelasti leikkokukattoman viikonloppuni. Olen säästänyt pieniä oksia ja kuivahtaneita kukkasia, jotta voin käyttää niitä piristämään sisustusta silloin, kun kotoa ei löydy tuoreita kukkasia. Tähän pikkuvaasiin sujautin oksanpätkän, joka jäi hiljattain tuunaamastani tulppaanikimpusta. Pikkumaljakon käsinmaalattu pinta on ihanan pehmoisen tuntuinen ja sitä tekee mieli silitellä. Erityisesti ihastuin tähän ruskeaan, mudan sävyyn.

Pöydällä on toinenkin uutuus. Ostin nimittäin vihdoin Ilse Crawfordin ”A Frame for Life” kirjan. Innostuin Ilsen sisustusfilosofiasta entistä enemmän kun katsoin Abstraktio-sarjan sisustusjakson ja siltä istumalta tilasin tuon kirjan. En ole vielä lukenut sitä kokonaan, mutta jo monesti olen uppoutunut kauniisiin kuviin. Ilse osaa sisustaa juuri sillä tavalla, mitä ihailen: kauniin ajatonta, kodikasta ja laadukasta sisustusta, jossa pääosassa eivät ole liian usein nähdyt designtuotteet tai sisustustrendit.

Kaunista viikonloppua!


Translation: This small vase from Cooee Design saved my flowerless weekend. I use dried flowers and branches when I do not have time or the energy to go out and get fresh flowers for the weekend. I bought this small vase from our trip to Sweden a few weeks back and together with some interior books it creates a lovely still life on my coffee table. I have a soft spot for small vases. I love to create still life arrangements, so it is nice to have alternatives and nice small objects to choose from. Plus, it is a nice memory from our trip.

Author

10 Comments

 1. Nuo maljakot ovat kauniita, niissä on myös upeat sävyt. Yritän vain olla ostamatta enempää maljakoita ennen kuin luovun muutamista entisistä. Tiukkaa tekee välillä 😉

  • suvi m Reply

   Ymmärrän hyvin. 🙂 Tiukkaa tekee minunkin vastustaa pieniä, ihania ostoksia, mutta kohta varaamme kirppispöydän ja kiikutan sinne ylimääräiset tavarat. Karsimisurakka on aivan valtaisa homma, kun sitä ei ole pitkään aikaan tehnyt!

  • suvi m Reply

   Olen niin monesti Instagramissa ihastellut näitä maljakoita ja sitten, kun otin tuon siellä liikkeessä käteeni ja huomasin kuinka ihanan samettinen pinta siinä on, en voinut enää vastustaa. 🙂

 2. Ihana on! Tilasin itselleni muutama viikko sitten juuri saman (+ pari muuta väriä…). Haaparannasta nekin.

  • suvi m Reply

   Kyllä, olen aivan superinspiroitunut nyt Ilsen sisustusfilosofiasta. 🙂

 3. Essi / Esmeralda's Reply

  Suloinen pieni maljakko! Kauniita, rauhallisen sävyisiä kuvia. 🙂

  • suvi m Reply

   Se oli niin suloinen, että oli pakko kotiuttaa. 🙂 Meillä vallitsee nyt aika luonnonläheinen värimaailma, mutta ehkäpä se tästä kevään ja kesän myötä piristyy…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.