Moikka taas! Tuli muutaman päivän blogitauko, kun teimme perhereissun Helsinkiin. Kävimme katsomassa Disney On Ice -jääshown, josta meidän neiti oli haaveillut jo syksystä asti. Oli kyllä mahtava show! Reissu oli muutenkin lasten mieleen, sillä mitään ”tylsiä aikuisten juttuja” ei ollut ohjelmassa. Tai no, pyörähdimme kyllä pikaisesti Habitatin kautta, sillä olin odottanut pääseväni sinne. En kuitenkaan löytänyt sieltä mitään sellaista, jota olisi ollut ihan pakko saada.

sohvat_takaa

eames_rar

lighthouse

mh_ovi

tulppaani

artek_jakkara

eames_rocking_chair

Palasimme juuri kotiin ja Mankku keittelee riisipuuroa. Minä kaivelin kuva-arkistosta näitä randomkuvia meiltä kotoa. Kyllä se kotiinpaluu on aina yhtä mukavaa! Mutta tämmöisissä pikkureissuissa on se(kin) hyvä puoli, että tuntuu siltä kuin olisi ollut kauemmin pois kotoa. Viikonloppu tuntuu pidemmältä kuin kotona ollessa. Tämä oli meidän talvireissu ja hiihtoloman vietämme sitten ihan kotosalla.

Olen suunnittelut puuhastelevani hiihtolomalla kotona sellaisia juttuja, jotka arkena jäävät tekemättä: kaappien ja vaatehuoneen siivousta ja kodin pieniä muutoksia. Isompiakin muutoksia tekisi mieli tehdä, kuten seinien maalausta, mutta ehkä niitä ideoita pitää kypsytellä vielä. Enkä halua buukata hiihtolomaviikolle liian paljon ohjelmaa ja tekemistä – pitää olla aikaa vain olemiseenkin.

Leppoisaa sunnuntaipäivää!

Translation: Random pics from our home. We went to Helsinki this weeked, so nothing new happened in our home during the weekend. Have a nice Sunday!

Author

4 Comments

 1. Ihana jääshow! Meidän neiti odotti myös isoäitinsä kanssa jääshowta. Parasta kuulemma oli lopun Frozen.. Entäpä teillä? Hyvää maanantaita!

  • Kyllä meidänkin lasten suosikki taisi olla Frozen. Ainakin neidin mielestä. Hän on suuri Frozen-fani. 🙂
   Mukavaa viikkoa!

 2. hei,

  olisin tooosi kiitollinen jos vastaisit tähän 🙂

  onko keittiön kaapinovissa toimineet pomppusalvat? mietitään vielä sormiurien ja näiden välillä. en kuitenkaan haluisi sormiuria näkyviin, vaan oven takapuolelle ja jäi epäselväksi onko mahdollista…
  aargh.
  keittiö muuten jo tullut mutta kaapinovet pitäisi päättää nyt 🙂

  t. eräs hidas päätöksentekijä… 😉

  • Meillä ei ole kaikkissa yläkaapeissa pomppusalpoja – vain niissä, jotka ovat jääkaappi-pakastin seinämällä ja seinäkaapissa. Mutta hyvin ovat toimineet. Joskus vaatekaapeissa saa painaa muutaman kerran, että aukeavat, mutta harvemmin ja se saattaa johtua siitä, että ne ovet ovat niin paljon suuremmat. Lavuaarin yllä olevien kaappien ovet ovat meillä pikkuisen pidemmät kuin kaapin runko, joten oven saa auki työntämällä sormella sieltä takaa – ihan kätevää sekin.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.