saunatekstiilit3

saunatekstiilit1

suihku

sauna

Saunaakin on kiva vähän sisustella ja tekstiilien avulla se onnistuu helposti. Nämä vaaleanharmaat Annon saunatekstiilit hankin viime kertaisella Anttilan reissulla (kun mukaan tarttui pari muutakin juttua). Vaaleat tekstiilit erottuvat kauniisti tummaa saunaa vasten. Ja on myös kiva, että nyt on vaihtotekstiilit vanhojen tilalle; ei tarvitse olla ilman laudeliinaa ja tyynyjä silloin, kun ne ovat pesussa.

Meidän puusaunassa tulee niin makoisat löylyt! Minäkin pystyn olemaan siellä kauan, sillä happea riittää. Tykkään välillä myös avata ikkunan ja hengittää sitä kautta raitista ilmaa. Ja lopuksi sadesuihkuun! 🙂

Author

28 Comments

  • Nämä olivat lisäksi ihanan pehmoista materiaalia. Kantsii käydä ainakin hypistelemässä. 🙂

 1. Minäkin rakastan meidän puusaunan löylyjä. Happea riittää ja lämpö on leppoisaa. Eli oli kyllä hyvä valinta tuo puukiuas.

  Minä ostin myös meille toisen saunatyynyn kun tuo pikkuneiti aina saunottaessa nappasi minun tyynyni. Nyt ei tarvii kinastella enää. 😀

  • Puusaunan löylyt ovat kyllä miellyttävät. En ole mitenkään kova saunoja ja minulle oli oikeastaan ihan sama millainen kiuas meille tulee. Mies sitten halusi puusaunan ja onhan se ihana! Sytyttäminen on vähän työläämpää, mutta se vaiva kannattaa.

   Meilläkin on kaksi saunatyynyä, mutta lapset eivät niistä oikein välitä. He käyvät saunassa vain kääntymässä. Kylpevät ammeessa sillä välin, kun aikuiset saunovat (meillä on suora näköyhteys ammeeseen lasiseinän läpi).

 2. Kauniita kuvia ja kivat tekstiilit!
  Katselin mielenkiinnolla teidän kivoja saunakuvia, sillä meillä tuo sauna on vielä tekemättä…
  Puukiuas on kuitenkin tulossa ja suunnitelmissa samanlaiset tummat lauteet ja seinät : )
  Muistatko miten te käsittelitte nuo puupinnat?

  • Puupinnat käsiteltiin Tikkurilan saunavahalla tummaksi. Tumma sauna on ihanan tunnelmallinen kyllä! 🙂

  • Huh, saunottepas te usein! Me saunotaan yleensä vain kerran viikossa. Pitäisi kyllä lämmittää sauna useammin, mutta aina on muka niin kiire…

   Tämä saunasetti on varmasti mieluinen lahja vanhemmillesi. 🙂

 3. Teillä on upea sauna. Luonnonvalo sopii kauniisti saunatiloihin sen iänikuisen vaatehuoneeseen rakennetun saunan hämäryyden sijaan.

  • Luonnonvaloa pitää olla. 🙂 Nyt kuvista tuli vähän utuisia, sillä sauna oli oikeasti lämmin, kun otin kuvia.

 4. Ihana sauna! Olen katsonut samoja tekstiileitä saunaan sillä silmällä. 🙂 Itsekkin haaveilen tummasta saunasta jossain vaiheessa. Puusaunasta osaa kyllä nauttia aina kun sellaiseen pääsee! Itselläni on ihan sähkökiuas.

  • Meilläkin oli ennen sähkökiuas, enkä aiemmin oikein huomannut mitään eroa saunojen välillä. 😀 En ole mikään himosaunoja. Mutta nyt kyllä huomaan miten paljon helpompaa puusaunassa on hengittää.

  • Jep, nämä tekstiilit ovat tosi pehmoisia. Ihanan tuntuisia. Tyynyt narisevat vähän jännästi. 🙂

 5. Laitoin sulle kysymystä tonne ”Lopulliset laattavalinnat”, kiva jos ehdit tsekata 🙂

 6. Minuakin kiinnostaisi tietää, että sattuisitko muistamaan millä olette käsitelleet nuo teidän saunan puupinnat? Minkä valmistajan tuote/sävy? Näyttää todella upealta ja oman saunan käsittely on pian ajankohtainen :). Kiitos!

  • Aine oli kuulemma Tikkurilan saunavaha. Tarkempaa tietoa minulla ei ole, eikä Mankkukaan muistanut enää tuon tarkemmin. Toivottavasti tästä on apua! 🙂

 7. Samat hain myös muutamia viikkoja sitten. Meillä on valkoinen sauna, niin valitsin sen toisen värin, vaikka harmaat oliostoskorissa kassoille asti. Kisulit on kylläkin valloittanut saunan omakseen. 😉

 8. Hei, Olen pitkään seurannut teidän rakennusprojektia ja kodin sisustamista suurella mielenkiinnolla, sillä myös meidän perhe aloittaa itseasiassa tänä viikonloppuna oman Harmaja 165 rakentamisurakan tontin puunkaadolla. Sinun ja monen muun bloggaajan innostamana olen luonut oman rakentajan blogin. Tervetuloa seuraamaan meidän rakentamisen edistymistä sisustussuunnitelmineen sivustolla http://www.harmaja165.com.

 9. Tykkään teidän kodista todella paljon!!! Meillä on saunaremontti menossa ja joka ikinen päivä käyn tätä teidän saunaa ihailemassa 🙂 Onko teillä millainen valaistus saunassa? Kun näissä kuvissa ei näy kuin luonnonvaloa ainoastaan?

  • Mukava kuulla! 🙂 Meillä on saunassa ainoastaan yksi loisteputki lauteiden alla, ei muuta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.