Sängynpäädystämme tulee vieläkin melko usein kyselyitä (teko-ohjeen löydät täältä), mutta nyt ajattelin vinkata parista toisenlaisesta vaihtoehdosta, jotka löysin netin syövereistä.

projects & styling erin michael | photography maree homer for realliving

Tähän naruviritelmään ihastuin heti ensi näkemältä. Tämä olisi helppo toteuttaa itsekin. Tarvitaan vain puinen kehikko ja naruja. Tämä on toteutettu trendikkäästi neonvärisillä naruilla, mutta kauniin lopputuloksen saisi myös esim. valkoisista, mustista tai harmaista naruista.

 

projects & styling erin michael | photography maree homer for realliving

Toinen vaihtoehto on toteutettu myös hyvin helposti. Sängyn taakse on vain aseteltu muutama reikälevy ja se on siinä. Simppeliä ja kaunista.

 

source: http://poppytalk.blogspot.com/

Author

11 Comments

 1. Sängynpääty ohje löytyi hyvin, oliko myös olohuoneen kirjahyllyyn ohjetta/ mittoja?

  • Olohuoneen kirjahyllystä en ole tehnyt erillistä ohjetta, sillä hylly on rakennettu meidän seinien väliin, joten se on melko yksillöllinen ratkaisu. Täytyisi olla samanlainen talo, jotta sen voisi täysin kopsata mittoineen päivineen. Mutta varmaan tuolta blogin alkupuolelta löytyy kuvia ja tietoa hyllykön valmistusvaiheista varsinaisten ohjeiden sijaan… 🙂

   • Ok, ei tietty voi tarkkaan kopsata.. Koko blogi on kyllä luettu niin tarkkaan että ohjeet ja vinkit on löydetty 🙂

 2. Hei, Superkiitokset vinkeistä! Olipa todellakin toteuttamiskelpoiset tällaiselle lyhytpinnaiselle sisustajalle!
  Teea

 3. Kiitos tuhannesti ohjeista! Nyt saadaan sängynpäätyasiat meilläkin kolmenvuodenjälkeen kuntoon. Muutkin postaukset ovat tosi kiinnostavia, vaikken aina viestittelisikään. Nyt toivon saavani rullakaihtimet jotka vähentäisivät lämpöä ja valoa heikosti kesäisin nukkuville. Joku lipasto liukuovilla olisi houkutus! Ja tauluja aina tarvitaan ja mattoja…Hyv yöt kaikille!

  • Kiva jos tästä blogista on ollut sinulle vinkkiä… 🙂 Pimentävät rullaverhot on kyllä hyvät! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.