Kun ei makuuhuoneen seiniä ole vielä saatu aikaiseksi maalata tummaksi, päätin lisätä sinne ripauksen sinisävyjä toisella tapaa. Selailin ruotsalaista Plazaa (joka on muuten todella paljon enemmän minun makuuni kuin suomalainen versio) ja näin siellä rantakuvan, jossa oli viehättävät siniset sävyt. Repäisin sivun siististi irti lehdestä ja liimasin teipillä seinään.

makkarin_tunnelmaa

merimaisema

makkari

Samaan tapaan meillä oli aikoinaan Therese Sennerholtin kortteja kiinnitettynä seinään, mutta nyt leikekuvat innostavat enemmän. Sinisistä seinistä haaveilen edelleen ja kyllä ne tässä kevään aikana vielä toteutetaan!

Translation: Since we haven’t got around to painting the walls dark in our bedroom, I decided to add a touch of blue in another way. I tore a lovely blue shaded picture out of Swedish Plaza magazine and attached it with tape onto the wall. For now it satisfies my craving for blue, but soon we’re gonna have to start painting the walls… 😉

Author

4 Comments

  1. Hei,
    Millä teipillä kiinitit kuvan seinään? Onko sinulla antaa vinkkiä millä kuvia kannattaa kiinnittää maalattuun seinään ilman, että väri lähtee seinästä tepin mukana? Kiitos vastauksesta! -F

    • Olen käyttänyt washi-teippejä, niistä ei jää jälkeä eikä irtoa maali. Joskus kiinnitin maalarinteipillä, mutta siitä jäi kiiltävä jälki seinään.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.