Kirjoittelin aiemmin inspiraatiopostauksen Norm Architect -sivustosta. He julkaisevat myös Norm News -lehteä, josta löytyi ajatuksia, joita kannattaa pitää mielessä rakentaessa ja kotia sisustaessa.

 

 

 

 

Aika jännä idea myös tuo yllä olevassa kuvassa näkyvä keittiön välitilan valaistusratkaisu.

Raakojen, käsittelemättöminen huonekalujen ja tavaroiden yhdistäminen valkoiseen moderniin sisustukseen näyttää minusta todella kauniilta.

kuvat: Norm Architects

Author

7 Comments

  1. >Kivi on mutta ei betoni missään nimessä. Betoni on ihmisen keksintö toisin kuin puu ja kivi.

  2. >Betoni on käsittääkseni komposiitti, ja se menee tuon yläkäsitteen natural materials alle.

  3. >ihania kuvia! muaki miellyttää tommonen, vaikka ei uuteen kotiin tuollaista tullutkaan 🙂

  4. >Tapz & Anonyymi: Siitä voidaan varmaan olla monta mieltä…Hanna: Niin minustakin. :)Anonyymi: Ok, kiitos selvityksestä. Itse ajattelisin -maalaisjärjellä- että se voisi olla luonnonmateriaali ainakin osittain…Wikipedia:"Betoni koostuu runkoaineesta, sementistä ja vedestä sekä mahdollisista lisä- ja seosaineista. Runkoaine on rakeista kiveä, jonka raekokoa ja -jakaumaa säätämällä voidaan vaikuttaa valmiin rakennusosan ominaisuuksiin. Sementti puolestaan saa veden kanssa aikaan kovettumiseen vaadittavan kemiallisen reaktion. Lisä- ja seosaineita lisäämällä voidaan vaikuttaa betonin eri ominaisuuksiin."S: Sama juttu. Tuollaisia pehmentäviä juttuja on helppo lisätä, esim. joku vanha puinen jakkara tms…

  5. >Kyllä minä ainakin ylpeänä sanon että asun betonielementtitalossa, enkä väännä sitä miksikään kivitaloksi.Mutta sitä tulin kommentoimaan, että tuossa välitilan valaistusratkaisussa taitaa olla juurikin meidän valaistus, mutta vain kaksinkertaisena(?) eli sitä ledinauhaa. Yksinkertainen ja piilossa oleva valaistustapa.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.