Terassimme on saanut ensimmäiset “uudet kalusteet”. Näytin viikonloppuna Mankulle erään kuvan uusimmasta ruotsalaisesta Plaza-sisustuslehdestä, jossa kodin terassilla oli puupölkkyjä istuimina. Taisi niitä olla myös talon sisäpuolella. Eikä mennyt aikaakaan, kun pölkkyjä raahattiin appiukon polttopuuvarastosta Valkoisen Harmajan pihalle. Tykkään! 🙂

Author

19 Comments

 1. Tykkään myös 🙂 Ja passaa oikein hyvin tuohon terassillenne! Lumettomalle terassille… huoh 😀 Täällä nimittäin ties kuinka paljon lunta terassillaKIN.

  • Toivottavasti teillä on siellä jo lumet alkaneet sulaa. Tännekin satoi lunta 10 cm viime yönä. :/ Mutta onneksi suurin osa suli jo päivän aikana pois. Ja eikös sitä ole jonkin sanonta, että uusi lumi vie vanhan pois…? 😉

 2. Mulla oli vähän sama idea ensin tulevan kylpyhuoneen kuivantilan jakkaroiksi, mutta saapa nähdä mikä se lopullinen valinta tulee olemaan. Luonnonmateriaalia pitää olla joka tapauksessa. Piste. =)

  • Hyvältä kuulostaa. Noista pölkyistä irtoaa jonkin verran kaarnaa ja roskaa, joten se täytyisi jotenkin ratkaista jos sisälle noita meinaa laittaa…

 3. Sama juttu täälläkin, pölkyt mielessä. Tontilta kaadettiin juuri puut, joista osa säästetään terassijakkaroiksi lapsille ja aikuisille.

 4. Meiltäkin löytyy pölkkyjä katetulta terassilta, ne toimivat oivina varaistuimina sekä sivupöytinä. Tuunasin hieman pölkkyjä viime kesänä. Hioin kuivuneet pölkyt viime kesänä ja maalasin ne mustiksi. Tuli tosi kivat.

 5. Pölkyt ovat kiva idea ja varsinkin koivuisena kauniita, mutta suosittelen kehittelemään jonkin suojauksen istuinpinnalle. Pölkky nimittäin noin ollessaan imee ahnaasti veden sisäänsä ja kestää aika kauan, kun kuivuu. Meidän pölkyt ovat tästä syystä jo aikoja sitten menneet pilalle. En tiedä pysyisikö siinä jokin lakka, jos ensin hioisi tikut kunnolla pois?

  • Ahaa…kiitos vinkistä! 🙂 Täytyykin selvitellä miten nuo voisi käsitellä. Mahdollisimman luonnollisesti mielellään.

 6. Ha haa! Mä oon jo pitkään suunnitellut, että haluaisin meille myös noita koivupölkkyjä. Lähinnä ne kiinnostaisi sisätiloissa, mutta vielä on vähän ollut kyseenalaista, miten ne suojaisi niin etteivät halkeilisi kovin pahasti kuivuessaan…

  • Aivan. En tiedä voiko sille halkeilulle tehdä mitään… Mutta upeat nuo olisi sisälläkin. 🙂

 7. Hyvä, Hyvä! Samaa ideaa täälläkin pukannut.. Kävin nimittäin kerran saunassa, jossa istuttiin kelopölkkyjen päällä. Tavoitteena on saada mökillemmekin jostain kelopölkkyistuimet (sanahirvitys)… 🙂 Mutta olisivat varmasti hyvännäköiset myös terassillakin (joka meillä on käsitelty mustaksi).
  t. harmaa harmaja

 8. Minulla on myös pölkkyjä terassilla odottamassa
  istuimiksi muuntumista. Kuulemma maalaamalla sahaus
  pinnat voi estää halkeilua..Tiedä sitten. Mun pölkyt
  on haapaa.

  • Ahaa, kiitos vinkistä! 🙂 En vaan millään raaskisi maalata noita…haluaisin säilyttää ne mahdollisimman luonnollisina, mutta en tiedä onko se kovin pitkäikäinen ratkaisu.

 9. Mun haapapölkyt homehtuivat aika pian ja rupesivat kasvamaan jotain möhnää..

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.