Säät ovat todellakin hellineet viime aikoina! Olemme viettäneet paljon aikaa pihalla ja puuhastelleet kaikenlaisia pihajuttuja. Viikonloppuna kävimme ostamassa vähän uusia pihakasveja. Terasseillekin ostin muutaman kukan: pari isoa hortensiaa sekä ruusun. Pikkuneiti valitsi leikkimökille vaaleanpunaisen kukkasen, jonka nimen jo unohdin:

leikkimokin_ovi

leikkimokin_ikkuna

leikkimokki_sisalta

leikkimokinparvi

Leikkimökki on siivottu, joten nyt siellä kelpaa leikkiä. Olen saanut tosi paljon kysymyksiä leikkimökistä. Valitettavasti en voi antaa sen tarkkoja mittoja, kun mökki on Kannustalolla myynnissä oleva tuote. Parven korkeudesta on kysytty tosi monesti; arvioisin sen olevan n. 150 cm korkeudessa, mutta en ole käynyt mittaamassa.

etuterassi

Etupihan terassilla kukkii vielä pääsiäiskukat joten kuten ja niiden seuraksi hankin hortensian, joka onkin yksi lempikukistani. Tietenkin läikytin vedet tuohon terassille juuri ennen kuvaamista, heh heh.

ruusu

Takapihan terassilla on vasta yksi ruusu ja hortensia (jonka unohdin kuvata). Lisää kesäkukka-asetelmia on kyllä tulossa, kunhan saamme kukkalaatikot nikkaroitua.

terassin_varjo

saana_ja_olli_terassi

Saanan ja Ollin tyynyä olen kantanut mukanani joka paikkaan. Terassilla siihen on ihana nojailla ja ottaa aurinkoa. Riippukeinuun jo nukahdinkin sunnuntaina pihapuuhastelujen jälkeen.

Kiitos muuten kaikille innokkaasta osallistumisesta Saana ja Olli -tyynyn arvontaan! Olen nyt arponut voittajan random.orgin avulla ja arpaonni suosi tällä kertaa numeroa 232. Se kuului nimimerkille pöllö: ”Vitsit, haluan todellakin voittaa!”. Oikein paljon onnea sinulle!

Lisää pihajuttuja tulossa lähiaikoina, sillä tämä postaus olisi venynyt liian pitkäksi jos olisin mätkäissyt kaikki kuvat tähän. Istuttelimme nimittäin pihalle muutamia uusia kasvejakin…

 

 

Author

8 Comments

  1. Kiitos tuosta summittaisesta parven korkeudesta! ITse asiassa tilasin meidän mökkiin parven juuri sille korkeudelle. Jos teidän mittanauhatapetti on ”oikeassa” niin siitä sai vähän osviittaa 😉

  2. Marketat ovat suosikkejani! Perinteinen valkoinen ja sitten keltaista ja v.punaista yhdisteltynä… Jaksaa kukkia pakkasiin saakka kunhan nyppii kuihtuneet kukat pois. Kestää sadetta ja paahdetta. Marketta jos mikä tuo kesän, ihan kuten päivänkakkarat.

    Ihana tuo leikkimökki, joka tytön unelma. Meillä ei aikoinaan ollut kotona leikkimökkiä, mutta mökillä saimme leikkiä mummon mökille ostamassa vanhassa kioskissa ja niistä leikeistä on jäänyt hyviä muistoja. Ruokapakkaukset säästettiin ja kassakone kilisi kun ”ruokatarvikkeiden” myynti kävi. Todella kaunis muuten tuo kuva pääovelta sisälle olohuoneeseen! Nuo eteisen valaisimet <3, nimimerkillä valaisinhullu =)

    • Voi, päivänkakkarat on niin söpöjä! Minullekin tulee niistä vahvasti kesäfiilis. 🙂

      Leikkimökki on minustakin tosi ihana ja olisin pienenä ollut aivan innoissani tällaisesta mökistä. Kyllä minun oma mökkinikin oli oikein symppis. Siinä oli yhdessä seinässä pieni oksanereikä, josta pystyi vakoilla salaa. 😀

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.