Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vielä muutama satunnainen kuva viime viikonlopulta. Talvimatto laitettiin vaihteeksi saunatupaan ja mustavalkoinen Linie Designin matto on jälleen paikoillaan. Se oli kyllä hyvä ostos! Muuten talvinen ilme saa vielä olla valloillaan, vaikka kevättä jo kovasti odotankin. Toivottavasti nyt tulevana viikonloppuna saadaan nauttia aurinkoisista talvipäivistä. Meillä ei ole mitään viikonloppusuunnitelmia ja sehän parasta tässä viikonlopussa onkin. Ehkä voisi käydä katsomassa marmorilaattoja… ;)

Rentoa viikonloppua teillekin!

Author

10 Comments

  • Ei tuosta matosta irtoa nykyisin enää oikeastaan ollenkaan nukkaa. Alussa kyllä irtosi jonkin verran.

   • Kiitos vastauksestasi! Meillä istutaan paljon olohuoneen matolla ja mietin vaan, että meidän makuun voi irrota “liikaa” karvaa, kun ollaan aika tarkkoja :D
    Eikä meillä ole eläimiä “siedättämässä” karvakammoisia.. :) Pitää siis vielä miettiä, mutta matto on kyllä tosi kaunis ja teillä muutenkin niin nättiä ja kodikasta :)

 1. Aivan ihanan näköstä…jälleen :)
  Niin ihanan kutsuvaa, kodikasta, tyylikästä, rentoa, pehmeää..
  Teän koti on kyllä aivan ihana <3

  • Voi kiitos lämpimästä kommentista. :) Kodikkuus on minulle hyvin tärkeää, vaikka modernsta tyylistä pidänkin. Minusta ne eivät sulje toisiaan pois.

 2. Marmoria jee! Täällä kanssa on himo huipussaan kun löysin Stockalta marmorisia wc-tarvikkeita! :) Niin kaunista teillä! Ja hei, tuli mieleen että kannatta reklamoidan noista Adean sohvan päällisistä, jos kangas on jotenkin nyppyyntynyt. :))

  • Marmori on nyt niin kova sana. Harmittaa ettei raksa-aikana laitettu sitä mihinkään, vaikka mieli teki.
   Olemme reklamoineet siitä päällisestä ja asia etenee omalla painollaan. Ei se nyppyyntyminen niin pahaa ole, kun ne saa poistettua. Mutta eihän uusi sohvakangas saisi nyppyyntyä…

 3. Tervehdys! Tyylikkäitä kuvia! Olen seurannut blogiasi jo tovin, kiitos päivien piristykssestä. Minkä kokoiset Hayn Tray pöytäsi ovat? Olohuoneessa olevat niin musta kuin valkoiset. Aurinkoa päivääsi!

 4. Moikka!

  Mistä olet hankkinut aivan ihanat sohvatyynypäälliset? Tosi kiva blogi, hyvää kevättä!

 5. Moi,
  Aivan ihanat nuo palmikko tyynynpäälliset. Oletko itse ne tehnyt ja millä langalla? Minulla on seuraava neulontaprojekti tyynypäälliset, olen juuri ajatellut neulovani luonnonvalkoiset palmikolliset tyynynpäälliset.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.