Afteroom Coat Hanger_Location_02_Download 300dpi JPG (RGB)_193180

menu_afteroom

Menun uusi ”Afteroom” naulakko on minusta aivan ihana! Yksinkertaisen kaunis ja ajaton. Muoto muistuttaa kyllä kovin paljon sitä Eamesin pariskunnan suunnittelemaa kangaskuosia, josta kirjoittelin joululahjatoivepostauksessani taannoin. Vitran Eames-tyynynpäällinen on vaan sen verran suolainen hinnaltaan, että taitaa jäädä hankkimatta tähän huusholliin (haaveilla voi onneksi ilmaiseksi). Mutta tämä naulakko voisi ehkä kotiutuakin joskus, vaikkapa meidän makuuhuoneen seinälle…?

Translation: I really like this ”Afteroom” coat hanger by Menu. The shape resembles the dot pattern designed by the Eames couple for Vitra.

Author

6 Comments

 1. Minä ajattelin samaa, että hankin tätä naulakkoa. Katsoin Ulla Koskisen instassa, miten kaunis asettelu siitä oli tehty.

 2. Naulakko on kyllä kaunis! Minulla on tuolla Eamesin Dot-kankaalla verhoiltu nojatuoli, harmaa pohja ja mustat kuviot, tykkään.

  • Voi että, on varmasti upea nojatuoli! 🙂 Saisikohan tuota kangasta metritavarana edullisemmin…tekisi siitä itse tyynyt…? 🙂

   • Ostin tuolini aikoinaan Boknäsilta, se on hollantilaisen Gispenin valmistama ja se oli tuolla kankaalla verhoiltu. Ihastuin tuoliin, vaikken ostohetkellä edes kankaan suunnittelijaa tiennyt.

    • Viesti katkesi kesken: kankaan suunnittelija selvisi pari vuotta tuolin oston jälkeen ja oli iloinen yllätys.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.