Tänä kesänä meillä kukkivat koristetyynynpäällisetkin. Kun pengoin tavaroita taannoiseen pihakirppistapahtumaan, löysin kassin joka oli täynnä erilaisia tekstiilejä. Se oli joutunut ihan unohduksiin kaapin perukoille. Kassista löytyi kaksi kukallista koristetyynynpäällistä, enkä yhtään muista niiden alkuperää. Koodista ne on kyllä hankittu ja varmaankin jo edelliseen taloon, mutta en muista käyttäneeni niitä koskaan. Nyt ajattelin laittaa tyynyt viimeistelemään makuuhuoneen petausta. Tai no, laitoin tyynyt vain sängynpäälle Balmuirin pellavalakanoiden* seuraksi – päiväpeittoahan meillä käytetään todella harvoin.

pellavalakanat

jielde_tall

nakyma_oh

mh_ovi

vintage_jielde

bedroom_interior

mh_kuvat

nakyma_olohuoneesta

Makuuhuoneen ilme muuttuu pienillä jutuilla: asetelmia muuttamalla, vaihtamalla kuvia seinälle, siirtämällä verhon paikkaa ja tietysti erilaisten petivaatteiden avulla. Kun petaamattoman sängyn päälle heittää koristetyynyt, on ilme heti paljon viimeistellymmän näköinen. Eikä haittaa vaikka ovi on auki jos vieraita tulee.

Viikonloppuna kuivasin pellavalakanat raikkaassa tuulessa. Sitten olikin tosi ihana pujahtaa puhtaisiin, raikkaisiin lakanoihin! Pitäisi kehitellä jokin tyylikäs pyykkiteline-narusysteemi, että voisi paremmin kuivata lakanoita ulkona… Tyylikkäitä kuivaustelineitä ei kaupoissa juurikaan ole.

*pellavalakanat saatu aikoinaan blogin kautta

Translation: Small changes in our bedroom. I found a floral pillow cover from our closet and decided to use it in our bedding to finish off the look. We rarely use a bedcover, because I think there is no need to hide the beautiful bed linen (from Balmuir). The bed looks more made just by adding a extra pillows with nice pillow covers. I also changed the pictures on the wall and the small things on the night stand.

 

Author

6 Comments

  • Juu, kaapin perukoilta voi löytää vaikka mitä! ;D
   Kyllä olohuoneen kukkatyyny on myös Koodista, se on Bakerin kangasta.

 1. Nuo löytämäsi tyynyt on Morriksen kankaista, kangasta saa edelleen ja Morrishan on nyt tosi in 🙂 Meillä on muuten taas Koodissa noita olkkarin Lumme-tyynyjä!

  • No arvasinkin, että se on jotain ihanaa merkkiä, kun Koodista on hankittu. Tämä kuosi sopii nyt tosi kivasti meille, kun ympärillä on melko neutraaleja sävyjä.

 2. Siis onpa kyllä kiva! Varmasti jos löytäisin itse tuollaisen tyynynpäällisen varastosta niin ajattelisin, että OMG, mikä mummolakangas tänne on joutunut. Mutta kun sen laittaa raikkaaseen ja moderniin ympäristoon, niin toooosi hyvä. Nyt pitää osata avartaa katsella kirppiksillä ja mummon varastoilla, aarteita voi olla enemmän kuin ensisilmäykseltä käy ilmi. 🙂

  • Niinpä! Pitää uskaltaa yhdistellä ja luoda kontrasteja – siitä tykkään. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.