Tänään oli niin kiva päivä! Meillä oli molemmilla vapaapäivä, Mankulla ihan sattumalta. Aamulla käytiin molemmat jäsenkorjaajalla, joten päästiin sitten vetreinä lähtemään pienelle shoppailukierrokselle Pietarsaareen. Olin ohimennen sanonut Mankulle, että haluaisin käydä sisustusliikekierroksella siellä ja eilen Mankku yllättäen ehdotti, että nyt voitaisiin mennä. Aika kivaa!

ostokset

Pietarsaaresta löytyi kivoja pikkuliikkeitä. Instagramiin päivittelinkin kierroksesta muutaman kuvan. Hamstrasin lähinnä Nicholas Vahén tuotteita, mutta löytyi sieltä pari ihanuutta myös Bloomingvilleltä ja House Doctorilta. Kuvassa näkyviin pussukoihin meinaan laittaa pääsiäiskukkaset.

Reissulla löytyi myös ihan täydellinen marmorilattia Lenas Shop -putiikista. Lattia oli vanha, mutta aion kyllä selvittää saako jostain vastaavanlaista laattaa (kiillottamaton carrara-marmori n. 10×20 cm koossa, tiililadontaan ja puskusaumoihin asennettuna). Juuri tuollaisen välitilan haluan keittiöön! Päätös vahvistui, kun näin lattian.

Translation: I went shopping to a near-by-town called Pietarsaari and found lovely stuff from Nicholas Vahé, Bloomingville and House Doctor. More pics on my Instagram account.

Author

2 Comments

  1. Onkos siellä Pietarsaaressa muita kivoja kauppoja kuin Lena’s Shop ja Blossom?

    • Siellä on myös Sundsin puutarha, jossa on erillinen sisustusosasto. Mutta siinäpä ne kaupat sitten ovatkin… 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.