Täällä on vietetty lauantai-iltapäivää 7 v. synttärihulinassa. Talo oli täynnä pikkupoikia ja -tyttöjä. Ei osanneet meidän kisut moiseen menoon varautua aamupäivällä, kun loikoilivat tyytyväisenä puhtaissa lakanoissa.

Se on jännä kuinka paljon kisut nauttivat lakanoiden vaihdosta. Tulevat jo ennen petaamista pyörimään lakanoihin ja menevät peittojen alle. Puhtaaseen sänkyyn on sitten kiva torkahtaa. Eikä haittaa vaikka riitapukari on noinkin lähellä. Mitään parhaita kaveruksia ei heistä ole tullut ja tuskin koskaan tuleekaan. Pehmis hyökkäilee joka päivä vanhan Viivin kimppuun ja Viivi murisee ja sähisee. Pehmis meinaa olla välillä vähän röyhkeäkin; varsinkin ruokakupilla. Silloin meidän täytyy pitää Viivin puolia ja häätää Pehmis omalle kupilleen.

Mutta nyt rauhoittumaan itsekin ja nauttimaan lauantai-illasta. Synttärihulinat jatkuvat vielä huomenna mummujen ja pappojen kanssa. Leppoisaa lauantai-iltaa!

Author

10 Comments

 1. Kukapa ei tykkäisi puhtaista lakanoista, mutta tuo oli uutta että kissatkin osaa siitä nauttia. Rentouttavaa lauantai-iltaa.

  • On kyllä hassua, että kisutkin nauttivat puhtaista lakanoista. Vielä kun viitsisi mankeloida ne… 😉

 2. voi miten ihania kuvia, niin suloiset kissat! <3
  kaikki mitä heistä kirjoitit, pätee meidänkin kaksikkoon! teillä siis kävi kuten meillä et vanhempi murisee ja sähisee ku nuorempi on aika aggressiivinenkin joskus ;D. tänään varsinkin oli niin tappelutuulella et huh huh, energiaa oli vaikka muille jakaa…
  ihana et pidätte Viivin puolia ruoka-asioissa. täällä on siinä hieman osat vaihtuneet ja joudun hätistellä vanhempaa kisua omalle kupilleen. hotkii oman ruokansa ja yrittää sitten syödä kaverinkin murkinat: varmaan kostaa ne hyökkäykset tuolla tavoin 😀

  • Niin, ei kai kisuista mitään bestiksiä voi tulla jos ikäeroa on näin paljon….eikä vanhempi ole tottunut kissaseuraan muuten kuin hetkittäin. Olin kieltämättä yllättynyt, että hän alkoi sähistä, kun aina ennen alistui toisten kissojen seurassa ja oli kuitenkin utelias.
   Pehmiksellä taitaa kohta olla juoksuaika. Ainakin on alkanut naukua siihen malliin…

 3. Teidän kisut olis niin sopivat Hästens mainokseen!
  Täälläkin puhtaat lakanat on paras peseytymispaikka.

 4. Kiva kun kirjoitit kissojen kuulumisia!
  Meidän kissa myöskin valtaa sängyn heti lakanoiden vaihdon jälkeen! 🙂

  Tällainen kysymys tuli mieleeni: Ovatko kissanne pelkästään sisäkissoja vai käyvätkö ulkona? Jos ovat sisäkissoja, niin miten estätte niitä kesäisin livahtamasta ulos jos pidätte esim. terassin ovea auki?

  Meillä on yksi kissa, joka on koko ikänsä ulkona liikkunut vapaana (talvella kylläkin haluaa olla lähinnä sisällä). Ollaan harkittu hänelle kissakaveria, mut mietin että miten onnistuis tän uuden tulokkaan pitäminen sisäkissana, kun terassille kuljetaan kesäisin monta kertaa päivässä ja ovi on usein auki?

  Kiitos jos viitsit kertoilla kokemuksia! 🙂

  • Meillä vanhempi kisu ulkoilee. Kesällä olikin vähän hankalaa, kun piti varoa ettei Pehmis pääse ulos. Ensi kesänä meinataan päästää hänetkin ulkoilemaan. Nytkin Pehmis on muutaman kerran päässyt livahtamaan lumihankeen, mutta on onneksi juossut melkein heti takaisin sisälle.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.