Meitsin mummoilu jatkuu. Olohuoneen pöydälle pääsi kirppikseltä löytämäni ”rupikonnamaljakko”. Tämä(kin) varmaan jakaa mielipiteitä. 😉

Mutta kuten olen aiemminkin todennut, tykkään tuoda kontrasteja ja kerroksellisuutta sisustukseen. Tämä maljakko näyttäisi ihan erilaiselta jossain 70-luvun pimeässä, synkässä asunnossa. Kun sen yhdistää vaaleaan moderniin kotiin, syntyy minusta kiva yhdistelmä uutta ja vanhaa. Nämä möhkäle-maljakotkin ovat sitä samaa sisustuksen menneisyys-trendiä, josta kirjoittelin aiemmin.

Kirppikseltä kotiutui vihdoin myös muutama pieni marmorinen juttu. Olin niitä jo vuoden verran katsellut ja miettinyt, että tuleeko niistä liian kasari-fiilis. Parin euron hintaan mukaan lähti kolme eri kokoista marmorituikkukuppia sekä suola- ja sokerisirottimet.

Meillä muuten kävi tänään siivooja ihan ensimmäistä kertaa. Olipas kyllä kiva kokemus. Ei haittaa vaikka tulisi tavaksi. 😉

Laitetaanpa loppuun vielä gif-animaatio meidän pienestä kuvausassistentista:

Mukavaa viikonloppua!

Author

34 Comments

 1. Ihanasti sopii tuo maljakko teidän kotiinne. Erilaiset tyylit tekevät kyllä sisustuksesta mielenkiintoisen:).

  • Niinpä, pienikin ripaus jotain mikä särkee liian yhtenäisen tyylin on minusta piristävää.

 2. Sanna / StuDecor Reply

  Ihana uusi kaunis kuva sinusta, tuolla sivussa.

  ”Maljakkokuvatkin” ovat kauniita, mutta kyseistä maljakkoa en itselläni voisi koskaan nähdä 🙂

  Hassua eilen postausta leikkokukista tehdessäni http://www.studecor.fi/2013/02/leikkokukkia.html muistin taas, että muutamaa maljakkoa olen vailla. Kivoja ja sopivan kokoisia en vain ole tullut vastaan… Ehkä laajennan etsintöjä kirppareille, kun ei kenenkään läheisenkään kaapin kätköistä ole etsimääni löytynyt.

  Rentouttavaa viikonloppua ja toivottavasti jalka voi jo paremmin!

  • Piti vaihtaa tuo profiilikuva, kun edellinen oli jo melkein viisi vuotta vanha. ;D

   Kirppiksiltä voi kyllä tehdä mahtavia maljakkolöytöjä. Myös Muuton kokoelmissa on muutama aivan ihana maljakko tai myös maljakoksi sopiva kaadin.

   Ja kiitos, jalka voi jo jonkin verran paremmin. Toivottavasti ei tarvitse enää toista viikkoa olla kotona.

   Mukavaa lauantain jatkoa sinne!

  • Kiva kuulla! 🙂
   Karvaiset assitentit ovat kyllä suloisia, mutta kyllä niitä joskus pitää hätistelläkin. 😀

 3. Joo mahtava tuo profiilikuva! Ja kaunis rupikonnamaljakko 😉 Täällä tykätään. Sun pitää opastaa, miten tuollaisen giffin voi tehdä! Haluan itsekin alkaa värkkäämään moisia.

  • Kiva kuulla! 🙂
   Giffin tekeminen on ihan helppoa. Googlettamalla löysin ohjeet. Kuvat talletetaan layereiksi ja sitten konvertoidaan ne frameiksi, määritetään kuvien vaihtumisaika ja talletetaan gif-muotoon.

 4. Minunkin pitää opetella sitä, että kaiken ei tarvitse olla aina niin mätsäävää. Että joku yllättävä juttu, vaikka sinulla tuo maljakko, onkin se asia joka nostaa ympäristönsä uudella tavalla esille. Pitäisi siis uskaltaa enemmän rikkoa kaavaa ja yllättää, mutta miten se onkin niin vaikeaa?

  Ihana kisu! Eläimet om mahtavia kuvausassareita <3

  • Hyvä huomio tuo, että tällaiset esineet nostavat ympäristön eri tavalla esille. Niinhän se juuri on! 🙂
   Rohkeutta vaan kokeilemiseen – ei se ole niin vakavaa.

 5. Maljakko tuo kivaa vaihtelua, eihän sen tarvitse olla esillä ikuisesti. Marmoriset pikkutavarat ei ole mun juttu. t. MiraX

  • Juu, SPR:n kirppikseltä tämä rumilus löytyi. 😉 En oikeastaan muilla kirppiksillä käykään.

 6. Itse kanssa katselin huutonetistä tuollaisia marmorisia tuikkukuppeja ja mietinkö kehtaanko huutaa ne? 😀 Ne on todellakin sitä 90-luvun marmorivillitystä parhaimmillaan. Minusta tuollaiset pienet yksittäiset vanhat esineet on todella kauniita modernissa ympäristössä, ja koska ne on kirpputorilta, ne voi helposti laittaa kiertoonkin jos kyllästyy. Aika hurja tuo maljakka on kyllä minun makuuni, mutta hienosti tuo kontrastia teille! 🙂

  • Minua mietitytti ostamissani marmoriesineissä niiden pyöreät muodot; olisivat enemmän tätä päivää jos muotoilu olisi kanttisempaa. No mutta, parin euron hintaan ei tullut isoa tappiota ja nyt kotona ne näyttävät ihan kivoilta. 🙂

 7. Ihastelen taas noita sohvatyynyjä. 🙂 Teidän olohuone on kyllä todella kaunis ja kivasti vuodenaikojen mukaan elävä. Onko tuo ruokapöydän päällä oleva kartellin valaisin ollut hyvä? Naarmuuntuuko helposti?

  Terkuin. 🙂

  • Kiva kuulla, että olet sitä mieltä. Kohta alkaa neulotut tyynyt olla varmaan liian talvisia, kun kevät lähestyy… 🙂

   Kartellin valaisin on ollut tosi hyvä. En ole huomannut, että se naarmuuntuisi. Eihän siihen kosketa juuri koskaan.

 8. Maljakko on kiva:) ihastuin myös Sinun oravatyynyysi ja mattoosi. Utelisinkin tässä mistä n ovat kotoisin?

  • Orava-tyyny on By Nord – merkkinen ja olen hankkinut sen Sisustuksen Koodista. Matto on Linie Designin ”Asko Mixed” ja sen ostin Länna Möbler – nettikaupasta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.