Juhannuksen tietämillä alkaa perinteisesti myös kesän alennusmyynnit ja ne koskettavat tietysti myös sisustusliikkeitä. Alennusmyynneistä kannattaa kytätä sellaisia tuotteita, joiden hankkimista on miettinyt pidempään ja jotka nyt mahdollisesti saisi huokeampaan hintaan. Edullinen hinta voi aiheuttaa myös heräteostoksia, mutta silloinkin pyrin aina miettimään, että tavara on ajaton ja sellainen, jota voi helposti yhdistää kodin sisustukseen eri tavoilla. Kokosin verkkokauppojen aletärppejä alla olevaan kollaasiin.

alepoiminnat_kesa_2015

1. Bloomingville ”Climb” valaisin * / 2. New Works ”Material” valaisin tumma korkki * / 3. Gubi ”Semi” kattovalaisin * / 4. Tolix tuoli A56* / 5. Normann Copenhagen ”Heima” kynttelikkö * / 6. Bloomingville ”Marble House” tarjotin S * / 7. Nomess ”So-Hooked” hylly/naulakko S * / 8. Department ”Rio” sohvapöytä * / 9. BXXLGHT ”Stay in bed” lightbox * / 10. House Doctor ”Walker” tuoli * / 11. Minus Tio ”City Sunday” lehtiteline */ 12. Finlayson ”Elefantti” pussilakanasetti* / 13. Playtype ”In Love With Typography 4 SV” juliste * / 14. Bloomingville ”Wrinkle” maljakko * / 15. House Doctor ”Organize” säilytyslaatikot * / 16. Marimekko ”Merivuokko” tyynynpäällinen, keltainen * tai turkoosi * / 17. Paper Collective ”Nature 1:1 Pine” juliste* / 18. Bloomingville ”Deco” purkki * / 19. Magisso keittiöliinateline * / 20. Ferm Living ”Geometry” tyyny * / 21. Ferm Living ”Black Arrow” tyyny* / 22. Woodnotes ”Beach” matto *

 

Omaan ostoskoriini päätyisi näistä todennäköisimmin Bloomingvillen kauniisti muotoiltu ruukku * (14), marmoritarjotin * (6.) ja kuparin sävyinen purkki *  (18). Myös Woodnotesin sini-hiekansävyinen matto * (22.) olisi hyvä hankinta, esim. meidän saunatupaan… ”Stay in bed” valokyltti * (9.) olisi hauska yksityiskohta sisustukseen. Lisäksi poimin kollaasiin myös sellaisia tuotteita, joita meillä jo on ja joita voin suositella, eli Marimekon Merivuokko-tyynyn (16.), Magisson tiskirättitelineen * (19.) sekä Finlaysonin klassisen Elefantti-kuosisen pussilakanasetin *(12.).

Kannattaa muuten tsekata myös Sisustuksen Koodin kesäale. Katsoin, että siellä on vaikka mitä laatutuotteita vähintään – 50% alessa!

 

* mainoslinkkejä / commercial links

Translation: The summer sale is on!

Author

2 Comments

  1. Moi! Olisin kysynyt teidän terassista, lähteekö siitä lika hyvin pyyhkimällä, ruokatahrat, pihka ym? Tietty voi aina hioa… Ollaan just laittamassa terassia siperian lehtikuusesta ja mietin huoltoa ja miten kestää kulutusta.

    • Tosi vähän on tullut mitään tahroja terassille. Ihan vedellä huuhtelemalla ollaan pärjätty. Keväällä kunnon pesu harjan kanssa on riittänyt. Siperian lehtikuusihan on tosi hyvä siksi ettei sitä juurikaan tarvitse huoltaa. Ei vaadi käsittelyitä tai öljyämistä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.