Meillä on jo ihan pikkuhiljaa aloitettu jouluvalmistelut. Lapset odottavat innoissaan milloin ensimmäisen joulukalenteriluukun (tai pallon) saa avata, sillä piilotimme yhteistuumin herkkuja joulukalenteripalloihin. Sain nimittäin blogiyhteistyön myötä tutustua uuden suomalaisen designbrändin, be&livin, hurmaavaan ja tyylikkääseen Tree24-joulukalenteriin.

be&liv_kuusi

be&liv_akryylikuusi_eames

Joulukalenterikuusia on kahdenlaisia: vanerisia punaisilla palloilla varustettuja kuusia sekä läpinäkyviä akryylisiä kuusia valkoisilla palloilla. Idea on sama, mutta kuusien fiilis on eri: ilmavan läpinäkyvä akryylikuusi on viileän pelkistetty ja tyylikäs – kuin jääkuusi – kun taas vanerinen punapalloinen kuusi on lämpimämpi ja ehkä hivenen jouluisempikin. Vanerinen kuusi sopii hienosti niin moderniin kuin perinteisemmän tyyliseenkin kotiin.

be&liv_vanerikuusi

akryylinen_kuusi

vanerikuusiVanerinen joulukalenterikuusi näyttää kauniilta myös ilman palloja.

Tällaisesta joulukalenterista on iloa moneksi vuodeksi eteenpäin, sillä pallot saa auki ja kiinni, joten niitä voi uudelleenkäyttää lukuisia kertoa. Ja mikä parasta, ja jokainen voi piilottaa palloihin mieleisiään yllätyksiä. Me asettelimme palloihin lasten lempisuklaata. Kerrankin on sellainen joulukalenteri, jossa on taatusti maukasta suklaata!

karkkia_palloihin

be&liv_akryylikuusiAkryylisen kuusen rungossa on suojateipit, joiden poistamisen jälkeen kuusi on läpinäkyvä kuin jää

Ehkä arvasitkin jo, että yhteistyön myötä blogini lukijoille tarjoutuu myös mahdollisuus voittaa Tree24-joulukalenteri itselleen. Lisäksi saan arpoa kaksi Petals-kulhoa. Mahtavaa!

voita_be&liv_tuotteita

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:
Mitä sinä piilottaisit Tree24-kalenterin palloihin?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua ti 26.11.2013 klo 24.00 saakka. Palkinnoksi arvotaan 1 kpl Tree24-joulukalentereita sekä 2 kpl Petals-kulhoja.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittajat julkistetaan pian.

Be&liv-tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupastaan osoitteesta www.beandlive.com ja yritykseltä löytyy myös omat Facebook-sivut. Suomalaisen be&liv:in ideana on valmistaa design-tuotteita, jotka voidaan pakata pieneen tilaan ja jotka ostaja voi helposti itse koota.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

beandlivlogo

 

Author

696 Comments

 1. Min laittaisin kalenteripalloon pieniä kirjelappusia, joissa lukisi, mikä tämän päivän kalenterianti on mm jäätelö, tikkunekku, suklaapatukka, jos on sen ikäisestä lapsesta kyse, joka osaa jo lukea.
  Osallistun kilpailuun.

 2. Marja-Liisa Reply

  Upea ja erilainen joulukalenteri! Laittaisin palloihin InStile Mannilan suklaapuodin ihanuuksia.

 3. Laittaisin lapsille tarroja ja suklaata, tytölle pinnejä ja ponnareita ja pojalle vaikka lego paloja.
  Ihana ja erilainen joulukalenteri kyllä on. 🙂

 4. Voi miten hieno! Haluaisin tuollaisen akryylisen! Tuonne voisi laittaa pieniä keräilyesineitä tai lelusarjaa lapselle. Itselleni laittaisin erilaisia salmiakkeja 🙂

 5. Oi, onpas vain todella hauska ja vähän erilainen joulukalenteri! Ilman muuta piilottaisin palloihin lapsilleni pieniä herkkuja, tarroja ja kirjeitä tontuilta!

 6. Laittaisin omareita, veljen pojan lempikarkkeja. Antaisin siis komean kalenterin eteenpäin veljeni kotiin – minä taidan jo pärjätä ilman joulukalentereita 😉

 7. Upea!
  Pinnejä, suklaata, kirjelappusia pienistä yllätyksistä (esim. saa valita mitä ruokaa tehdään tms). 🙂

 8. Ah, kerrankin tyylikäs joulukalenteri! Jouluun asti mennään herkkulakossa, mutta taitaisin silti piilottaa palloihin herkkusuklaita. Keräisin kaikki 24 ja söisin vasta jouluaattona! Kunhan vain itsekuri riittäisi. 😉

 9. Minä laittaisi palloihin suosikkikarkkeja, euron kolikoita tai legoukkoja.

 10. Onpa kauniita! Piilottaisin palloihin varmaan karkkeja, helmiä korua varten, tarroja tai legoja. Tai miksei pientä nukkekodin tavaraa!

 11. Tietenkin Fazerin sininen- paperipäällysteisiä suklaamakeisia 🙂

 12. Piilottaisin sinne kummipojalleni vanhoja Kinder-yllätyksiä, niitä kilpokonnia, leijonia jne.

 13. Aivan ihanat molemmat! Täytyykin käydä tutustumassa tarkemmin be&liv tuotteisiin! Ja ehdottomasti arvonnassa mukana! Itse laittaisin pojalleni esim. karkkeja, tarroja ja legopalikkoja.

 14. Ihana arvonta!

  Piilottaisin rahaa (kolikoita), paperipäällysteisiä karkkeja, pieniä lappusia joissa olisi joku kiva loru tai tehtävä, jossa kerrottaisiin mistä voisi vähän isompi yllätys etsiä. Ideoitahan olisi vaikka kuinka! 🙂

 15. Kiva arvonta! Minä laittaisin erilaisia karkkeja, kolikoita, pieniä leluja tai joulukoristeita! 🙂

 16. Palloihin sopisi pieniä autoja, koruja, karkkeja sekä säästöpossulle mahantäytettä.

 17. Ihana kalenteri! Valkoinen/akryyli on minu makuuni. Kyllä ne yllätykset varmasti makeita olisivat, suklaata ja muita namuja!

 18. Pallojen täytteeksi pääsisi ehdottomasti Wiener Nougatit! Mmmm jos joka aamu jouluun asti saisi aloittaa päivän sellaisella herkulla:-)

 19. Marjut Laitinen Reply

  Laittaisin tietysti konvehteja ja yhteen kihla- tai vihkisormuksen jos olisin kosimassa;).

 20. Tuo joulukalenterikuusi on loistava idea, haluaisin sellaisen akryylisen!

  Todennäköisesti palloihin tulisi laitettua makeisia, mutta voisin kuvitella, että niihin voisi kätkeä myös koruja, hiuksiin laitettavia pinnejä, tarroja, barbien vaatteita, legoja, palapelin paloja tai sorminukkeja.

 21. Osallistun akryylisen Tree24-kalenterin arvontaan. Palloihin piilottaisin pieniä herkkuja sekä joitakin muita pikkuyllätyksiä kuten tarroja, leluja, koristeita… 🙂

 22. Suklaata, pieniä esineitä, esim.heijastimen, joulukuusenkoristeita..

 23. Karkkeja ja osaan lisäksi päivälle tehtävän, esim. leivo pipareita, koristele kuusi jne.

 24. Ihana kalenteri. Piilottaisin kalenteriin Fazerin sinisiä suklaakonvehteja 🙂

 25. Meidän joulukuuseen tulisi varmasti myös karkkeja, mutta joukossa olisi myös muutamia ”spesiaalipalloja”, jotka kätkevät sisälleen vaikka elokuvalippuja!
  Vielä meitä on vain kaksi, mutt tulevaisuudessa lasten kanssa voisi elokuvalippujen sijaan harrastaa aarteen metsästystä: joihinkin palloihin kätkisin pieniä vihjeitä, joista jokainen johdattaisi vaikka ison karkkipussin tai lelun luokse, asian joka ei palloon mahtuisi.

 26. Onpa tyylikäs joulukalenteri. Piilottaisin palloihin lempparisuklaata eli Pandan tryffelikonvehteja

 27. Ihana joulukalenteri! Varsinkin toi vanerinen on niin tyylikäs 🙂
  Laittaisin osaan palloihin Lego Friends -juttuja, koska ne on tytön lemppareita. Osaan suklaata ja viimeiseen ”aarrekartan”, joka ohjaisi isomman paketin luo 🙂

 28. Ihana ja kaunis idea! Itse täyttäisin palluraiset mariannekarkeilla, hopeatoffeella, pistaasipähkinöillä ja tietysti suklaalla.

  Tulipa mieleeni tämän säilyttämisestä: irtoavatko nuo kuusen kehikot toisistaan, jolloin rakennelma on mahdollista purkaa, vai täytyykö kuusi säilyttää tässä muodossaan?

 29. hihi ite en laittas mitään palloihin, käskisin poikaystävän ”täyttää” pallot minulle , jotta voin itse sitten yllättyä aamuisin.. 🙂

 30. Tykkään kyllä molemmista kuusista, mutta ehkä akryylinen vie kuitenkin voiton.
  Suklaatahan noihin palloihin olisi varmaan pakko piilottaa! =)

 31. Yllätyksiä esim. karkkia tai pieniä lappusia joissa olisi jokin tehtävä.

 32. Onpa veikeä joulukalenteri! Ja tosiaan, kaunis sisustuselementti ihan sellaisenaankin – ilman palloja. Kyllä tuonne kalenteriin varmasti piiloutuisi makeisia ja ehkä myös jotain kivaa lapselle, kuten pieniä Littlest Petsien tarvikkeita, kauniita tarroja ja sen sellaista 😉

 33. Aivan mielettömän kaunis joulukalenteri! Kyllä kelpais! Täyttäisin pallerot fazerin suklaakonvehdeilla..niillä joissa on jugurttia, sitten tavallisilla ja myöskin valkosuklaa-suklaa konvehteilla. 🙂 Ne on vain maailman parhaita ainakin joulun aikaan.

 34. Voi miten ihania joulukalentereita!♡ Kumman tahansa ottaisin heti kotiimme. Ja kulhokin on ihanan persoonallinen. Tykkään! Kuusen palloihin voisi piilottaa vaikka ja mitä. Perinteisesti suklaata tai vaikka pieniä lappusia täynnä lupauksia kivasta yhdessä tekemisestä ja lappusen saajan kanssa voitaisiin yhdessä sopia lupauksen lunastuksen ajankohta. Sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. 🙂

 35. Onpa ihana ja tyylikäs joulukalenteri, siihen varmasti ilmestyisi erilaisia karkkeja ja miksei jotain muuta pientä kivaa.

 36. Ihana kalenteri!
  Piilottaisin palloihin vihjelappuja joiden avulla voi löytää yllärin jostain päin taloa!:)

 37. Jos täyttäisin joulukalenterin poikiani varten, ostaisin jonkin Lego HeroFactory-ukon ja jakaisin palat 24 pallon sisälle. Jouluaattona pojat voisivat koota ukon leikkejä varten.

 38. Ompas ihana! Meillä palloihin laitettaisiin allergisille sopivia herkkuja, pieniä joulu viestejä, lasten tekemät toivelaput mitkä sitten toteutetaan.

 39. Mina laittaisin erilaisia Fazerin paperisia suklaakonvehteja! Ulkomailla asuessa muistaa vaan, miten ihania ovat geishat, fazermintit, siniset yms. Aina ei tarvitse olla ylellista, mutta nuo perusuklaat ovat maailman parhaimpia!

 40. Ihana joulukalenteri. Laittaisin fazerin sinisiä konvehteja, ne on parhaita.

 41. Oi wau!:)
  Kalenteriin piilottaisin lego-paketin osat jaettuna 24 palloon (oikeassa järjestyksessä kokoaminen huomioiden) ja Fazerin suklaata myös! Kiva yllätys, josta lapset ovat tykänneet, on myös joku yhteinen ajanviettotapa koko perheelle joka luukussa, esim. lautapelit, leffailta, luontoretki jne…

 42. Meillä laitettaisiin palloihin legoja / suklaata / hiusjuttuja ja isommalle voisi laittaa vaikka palapelin paloja, niin että jouluaattona tulisi viimeiset palat ja silloin palapeli olisi valmis. Ihanan näköisiä kalentereita, arvostan monikäyttöisyyttä ja pitkäikäisyyttä!

 43. Onpa kaunis! Minä piilottaisin palloihin ehdottomasti suklaata tai kirjelappusia, jotka kertoisivat mistä päivän yllätys löytyy. Osallistun arvontaan!

 44. Itselleni ottaisin joulukalenterin ja laittaisin kaikkiin palloihin hyvää suklaata. Tosin siinä saattaisi käydä samoin kuin jo pikkutyttönä, kun joulukalenterin sain ja availin malttamattomana etukäteen luukkuja… eli pallot olisivat tyhjiä jo ennen joulukuun alkua! Mutta kaunis olisi kuusi ilman pallojen täytettäkin!

 45. Heips! Kiva arvonta, kiitos kun jaksat järjestää! Minä piilottaisin noihin palloihin pieniä yllätyksiä 6v-tyttärellemme – pieniä namupaloja, pikkuleluja ja tarroja 🙂

 46. Ihania ja niin tyylikkäitä! Sopisi meille niin hyvin 🙂
  Palloihin piilottaisin miehelle kauniita sanoja (vauva ei vielä ymmärrä joulukalenterin päälle).
  Ehdottomasti mukana!

 47. Ompas kauniita joulukalentereja kumpanenkin. Minä laittaisin joulukalenteriin perinteiseen tapaan suklaata. Eri päivinä voisi olla eri makuja: kuten 6. päivä sinivalkkoista suklaata ja 24. päivä joulusuklaata 🙂

 48. Tosi hieno palkinto! Akryylisen kotiuttaisin mielelläni. Koska tyttäremme on jo aikuinen, piilottaisin palloihin vaikka toisiin erilaisia pähkinöitä ja toisiin suklaanameja.

 49. Oih, niin ihana! Valkoinen/akrylli sopisi minun harmaan hopea valkosävytteiseen sisustukseen kun nenä päähän! Minun palloissani olisi sisällä makeita suupaloja, ehkä pari harkittua ”pikku lahjaa”, mutta ehdottomasti myös kauniita ajatuksia.

 50. Varsinkin vanerinen kuusi on todella kaunis! Palloihin laittaisin miehelleni viestejä, joissa lukisi hänen ihania luonteenpiirteitään tai hyviä muistoja yhteisistä hetkistämme.

 51. Minä laittaisin palloihin joka päivälle pienen joulua valmistelevan tehtävän (itselleni) paperilapulla ja tietysti suklaakonvehdin jonka voi syödä kun tehtävä on tehty 😀

 52. Tarroja, runoja, loruja, purkkaa, aattopäivälle korun tai sormuksen.

 53. Aivan ihana joulukoriste! Tykkään kovasti, ei ole mikään ruma härpäke. Laittaisin palloihin lappuja, joissa olisi vihjeitä joiden avulla löytäisi kotiimme piilotetun yllätyksen. Viestiä saisi hieman pähkäillä ja kun sen keksii niin voi sitä löytämisen riemua! 🙂 Joka päivälle tietenkin oma arvoituksensa. Nyt vaan peukut pystyyn että onni suosisi!

 54. Vau mikä kalenteri! Kelpais meillekin.. laittaisin varmaan jotain herkkuja ja kirjoittelisin lappusia, 3 tytölle:) itse pidin siitä valkoisesta enempi.

 55. Ihana ja tyylikäs kalenteri! Tuollaisen kun saisi! Pidän erityisesti tuosta valkoisesta versiosta. Meillä kalenteriin piilotettaisiin kaikenlaisia pieniä tyttöjen juttuja. Pinnejä, hiuspompuloita, koruja, askarteluhelmiä, tarroja, ehkäpä joskus jotain makeaakin. Välillä pallon sisällä voisi olla viesti ”tontulta”.

 56. Piilottaisin ihania ajatuksia ja pohdintoja:) Ja joukkoon pieni suklaamakeinen.

 57. On kyllä hieno kalenteri. Koska minun ja mieheni taloudessa ollaa tällä hetkellä karkkilakossa, laittaisin palloihin lappusia, joissa voisi olla, vaikka joku kiva palvelus toiselle. Ja vuoropäivin sitten kalenterin avaaminen. Aika hempeetä, mutta ehkä saisin miehenkin ylipuhuttua. Tai voisihan ne olla, vaikka kohteliaisuuksia ja juttuja, mistä toisessa tykkää..

 58. Aikasta ihana on! Kätkisin palloihin jouluisia viestejä ja ajatuksia itselle ja miehelle.

 59. minä laittaisin lapsille pieniä lelu yllätyksiä, kuten pikkulegoja tms. 🙂

 60. Koska meidän perheessä ei ole lapsia, vaan 2 aikuista ja koira, niin palloihin sujahtaisi esimerkiksi; päivän aforismejä, koiralle pieniä koiran namipaloja, aikuisille geisha-suklaata ja aakkospussin-karkkeja. Jouluaaton palloon voisi sitten sujahtaa esim. korvakorut minulle, miehelle nominate-käsikoruun palanen ja koiralle lisää herkkuja 🙂

 61. Piilottaisin palloihin kaikkea kivaa pientä lapsille ja tietysti jotain makeaa 🙂

  • Laittaisin kyllä kultaa ja timantteja,mutta kun niihin ei ole varaa, niin sitten lupauksia hyvistä töistä uudelle vuodelle ja ihania namuja. Pojanpoika 5v.saisi kalenteriinsa pikkulegoja tai vaikka tarroja.

 62. Ostaisin irtokarkkikaupasta mahdollisimman montaa erilaista kääreellistä karkkia ja sujauttaisin niitä mielivaltaisesti palloihin 🙂 Oi, tollainen sopisi niin hyvin meidän jouluun <3

 63. Upea kuusi. Laittaisin palloihin pieniä arkisia, mukavia yhdessätekemisen muotoja: päivittäin voi mennä laskemaan pulkkamäkeä, pelata pelejä tai käydä uimahallissa. Joulua odotellessa on hyvä rauhoittua ja viettää enemmän aikaa perheen kanssa. Näin ei myöskään jouluun tule niin paljon paineita siitä, että pitää lyhyen loman aikana ehtiä tekemään kaikki mahdollinen.

 64. Piilottaisin suklaata tai karkkia. Hieno kuusi, osallistun arvontaan.

 65. Kondomeja. Työskentelen nuokkarilla ja siellä tälle kondomikalenterille olisi taatusti ”järkevää” käyttöä! 🙂

 66. Onpa makean erilainen kuusi/kalenteri!!! Minä laittaisin palloihin yllätykseksi paperilapuille piirrettyjä tai kirjoitettuja kivoja tekemisiä joulua odotellessa (esim. piparien leivonta, hoplop-käynti tmv) ja tietysti muutamalle päivälle myös makeisyllätys!

 67. Meitä asuu taloudessa kaksi aikuista joten kalenteriin piilottelisin luultavasti pieniä viestejä joissa voisi olla esimerkiksi jotain itsetehtyjä lahjakortteja ”tällä lipulla saat lunastaa rakkaasi valmistaman illallisen” tai elokuva lippuja, arpoja tai suloisia kohteliaisuuksia ja sitten tietenkin sitä suklaata 🙂 saisi kerrankin ainakin mieleisiä karkkeja joulukalenterin kätköistä!

 68. Voi miten kauniita molemmat! Laittaisin pallojen sisään lapsilleni suklaata, pieniä leluja (legopaloja ym.) ja joillekin päiville voisi laittaa paperilappuselle jonkin jouluvalmisteluihin kuuluvat asian, joka tehtäisiin yhdessä sinä päivänä, esim. piparkakkutalon teko. Idea olisi siinä ettei voisi tietää mitä pallosta seuraavana päivänä paljastuu..

 69. Ihana tuo akryylinen valkopalloinen! Karkkia meilläkin palloihin menisi.

 70. Laittaisin salmiakkia ja jotain hyvää tummaa suklaatia. Mikseipä sinne sopisi näin kahden aikuisen talossa vaikka päivittäiset vitamiinipillerit;)

 71. Suklaata ja hyvän mielen viestejä. Mukaan saattaisi eksyä myös muutamia pieniä yllätyksiä 🙂

 72. Auringonkukka Reply

  Oi, todella tyylikäs joulukalenteri!
  Laittaisin palloihin rakkaalle runoja tai aforismeja.

 73. Ihania tuotteita! Haluaisin piilottaa palloihin lappusia, joissa olisi koko perheelle yhteisiä jouluvalmisteluja tai tunnelmaa luovaa tekemistä, mutta saamattomana ja huonona suunnittelijana päätyisin todennäköisesti täyttämään kalenterin viime tingassa konvehdeilla. Iloa se tuottaisi toki niinkin 🙂

 74. Ihania joulukalentereita, todellakin. Tykkään kovasti tuosta vanerisesta.

  Itse piilottaisin palloihin karkkeja, suklaata ja vaikkapa legoukkoja, joista lapset niin pitävät.

 75. Koska meillä joulukalenteri olisi aikuisten käytössä, piilottaisin sinne rakkausviestejä miehelleni, tuomaan hyvää mieltä joulua odotellessa 🙂

 76. Laittaisin tai toivoisin saavani itse palloista:
  Suklaata, runoja, mietelauseita, timanttisormuksen, matkalahjakortin, minikynsilakan, kiiltokuvia…

 77. Piilottaisin erilaisia karkkeja ja minikokoisia leluja ja tytölle esim hiusjuttuja.
  Mukana arvonnassa 🙂

 78. Aivan ihana kalenteri, ilman pallojakin. Voisi olla vaikea valita kumman ottaisin 🙂 minä laittaisin pallojen sisään makeisia ja pieniä tavaroita myös aikuisten makuun. Välillä voisi laittaa lapsille tontuilta pienen kirjeen jossa voisi olla vihje mistä kotoa voisi sinä päivänä löytyä jokin aarre 🙂

 79. lapsille herkkupaloja,itselle piilottaisin Partyliten tuikkivia sinne luomaan tunnelmaa joulun odotukseen. Aivan loistava idea tuo kalenteri,joka sopisi omaankin sisustukseen.

 80. Piilottaisin kalenteriin pieniä jouluisia herkkuja, kuten suklaata, rusinoita ja pähkinöitä.

 81. Oiii, tällainen on ihana kalenteri <3 varsin moderni useimpien rinnalla..
  täyttäisin pallot mm. makeisilla, purkalla, kuivatuilla hedelmillä, mahtuisiko jokin pieni heijastin?, koru?, pikkuauto tai legoja pojalle, tarroja tai kiiltokuvia ja ja ja…ainakin näillä 🙂

 82. Miten upea arvonta! Laittaisin tuohon aivan ihanaan kirkkaaseen joulukuusikalenteriin suklaayllätyksiä ja pieniä tervehdyksiä miehelleni!

 83. Tosi kivan näköinen kalenteri! Laittaisin sinne karkkeja tai vaikka tarroja, hiuslenkkejä tai legoja.

 84. Todella kaunis kalenteri! Itseä innostaa erityisesti se, että sitä voisi käyttää vuosi vuodelta uudestaan. Palloihin piiloittaisin monia eri nameja, mutta tärkeintä olisi, että sieltä löytyisi aimo annos Fazerin maitosuklaata!

 85. Rakastuin! Ihana vanerinen kalenteri sopis just meidän uuden kodin joulutunnelmaan. Pakko saada :). Palloihin laittaisin palapelin paloja ja pikkuherkkuja.

 86. Piilottaisin palloihin pikkulegoja, joista voi sitten pikkuhiljaa koota esim. legoauton.

 87. Murkinamasu Reply

  Julia-karkkeja noita joulun parhaimpia mellejä. Tai stten voisi yrittää olla aikuisempi ja luvata aineetonta hyvää, esimerkiksi hieronta tai jalkahoito. Tai joka vuosi vois keksiä uudet yllätykset, kun tuo ei ole kertakäyttöinen. Ihana puu! 🙂

 88. Lapsiperheessä pieni viesti vihjeellä mistä voi löytää juuri sen päivän isomman kalenteri aarteen!

 89. Siis WAU!!! Tällaista mä olen etsinyt ja toivonut!! Mä haluuuun 🙂 Palloihin piilottaisin karkkia, pieniä leluyllätyksiä, pikkulappusia, jotka ohjaisivat isompien yllätysten ääreen ym ym.. Arvontaonnea….

 90. Valkoinen kuusi on ihana.Pallon sisälle laittaisin koko perheen suosikkeja,Fazerin konvehteja , tietysti!

 91. Onpa tyylikkäät kalenterit! Meillä on ollut tapana laittaa kalenterin laatikoihin vihjelappuset, joiden perusteella lapset pääsevät kalenteriyllätyksiä etsimään. Siten yllätyksen koko ei ole rajattu laatikon/pallon kokoon. Eli piilottaisin kartan/ohjeen/vihjeen yllätyksen sijainnista:)

 92. Aika kiva idea!
  Pallojen täytteeksi laittaisin perinteisesti suklaata ja lisäyllätykseksi vaikkapa jonkin hölmön puujalkavitsin pienellä lappusella.

 93. Oi! Koska lapsillani on jo joulukalenterit ja sisällöt mietittynä, haluaisin itselleni tuon valkoisen kuusen Geishalla ja salmiakilla täytettynä!! 🙂

  • Fazerin suklaakonvehteja piiloon.. Suklaanamu päivässä pitää mielen iloisena!

 94. Mukana ollaan! Piilottaisin sisään pienen lappusen, missä olisi jokaiselle päivälle kuunneltavaksi eri joululaulu 🙂

 95. Wau, upea joulukalenteri! Palloihin menisi palloja, eli Lindtin suklaapalloja eri makuvaihtoehdoissa, ne ovat maaiman parasta suklaata, ja kelpaavat sekä vanhemmille että lapsille :)!

 96. Siis..vastasin vahingossa jonkun kommenttiin…sorry! Fazerin suklaanameja piiloon tälläkin kertaa!

 97. Anna Aurinko Reply

  Tuo punapalloinen on kyllä upea! Itselleni laittaisin tummaa suklaata, lapsille legoja 🙂

 98. Lapsille suklaakolikoita tai lapuille kirjoitettuna jotain kivaa tekemistä sille päivällä (leipomista, hoplop yms.)

 99. Onpas kivan näköinen. Itselle piilottaisin paperilappusia, joissa jokaisessa olisi jokin positiivinen lause/ajatus. Ehkä myös karkkia voisi piilottaa 😉

 100. Sanna Kemppainen Reply

  Palloihin piilottaisin herkullisista herkullisimpia Ferrero Rochereita!

 101. Kasvattaisin lapseni kärsivällisyyttä:)!Joku Lego-hässäkkä purettuna palasiksi niin että pala kerrallaan… Olen itse liikaakin ”heti-mulle -kaikki” -tyyppiä ja välillä odottamisen ilo unohtuu. Toivoisin että lapseni oppisi tämän taidon…matka on yhtä mielenkiintoinen kuin määränpää;)!

 102. Olipas upea joulukalenteri! Sen sisälle piilotettaisiin LEGO figuureita.

 103. Ostaisin paketin legoja tai palapelin ja jakaisin ne kalenterin palloihin. Jouluaattona olisi palapeli tai lelu valmis 🙂

 104. Piilottaisin tuohon ihanaan valkoiseen kuuseen namuja, jotka sopisivat laktoosiongelmaiselle lapselle. Sellaisia namukalentereita ei oikein löydy kaupasta!

 105. Oi kuinka ihania. Tällainen mummoikäinenkin voisi laittaa palloihin omia lempikarkkeja (Omaria, Mariannea ja Fazermintejä), ja syödä ”vain” yhden päivässä!

 106. Nyt on arvonnassa sellainen tuote, jonka todellakin haluaisin voittaa itselleni 🙂 puulottaisin kalenteriin rakkaani lemppareita, viinikumeja.

 107. Ihana kalenteri! Laittaisin palloihin arvoitustehtäviä lapsille. Ohjeiden mukaan löytää sitten kotoa piilotettuja suklaakarkkeja.

 108. Ooh la laa, miten kauniit kalenterit! Täyttäisin tuon punaisen pienten herkkusuidemme suosikeilla: suklaalla ja turkinpippureilla ja viime vuoden joulukalenterihiteillä eli suklaarahoilla ja -sydämillä. Sujauttaisin mukaan myös Polka-karkkeja. 🙂

 109. Tekisin kyllä tuosta aikuisten joulukalenterin ja suklaat sen mukaan =)

 110. Hauska idea ja tyylikäs tuo kuusikalenteri.
  Itse laittaisin palloihin Fazerin Julia konvehteja sekä Brunbergin Tryffeli konvehteja. =)

 111. Askartelisin jonkinlaisen jouluun liittyvän jatkokertomuksen, joka huipentuisi jouluaattona.

 112. Onpas tosi nätti kalenteri!
  Mä laittaisin tontulta terveisiä ja tehtäviä, jotka nopeuttaisivat joulun odotusta ja kyllä sinne pitäisi laittaa vähän karkkiakin, ainakin minulle 🙂

 113. Mahtavan näköinen joulukalenteri! Itse laittaisin palloihin erilaisia paperisia sulkaanameja. Joten arvonnassa mukana ollaan.

 114. Laittaisin sisälle niin paljon paperisia suklaakonvehteja kuin vaan mahtuu 😀

 115. Siis VAU!!! Ihana kalenteri, kerrankin sellainen, jonka voi pitää esillä ihan paraatipaikalla. Piilottaisin pieniä yllätyksiä lapsille, karkkia sun muuta…

 116. Hauska kalenteri. Meillä palloihin meisi vuoropäiville salmiakkia ja geisha-konvehteja.

 117. Ostaisin Lego-kalenterin ja purkaisin luukkujen hahmot mieluummin tuohon vaneriseen versioon 🙂 Ihana idea, arvonnassa mukana!

 118. Vihreitä marmelaadi kuulia, suklaata, raaputusarpoja, koruja ja kauniita lauseita tai runoja!

 119. Ihana arvonta ja joulukalenteri vailla vertaa,piilottelisin jouluisia runoja paperilappuihin ja kauniita jouluisia ajatuksia aikuisillekin luettavaksi, osallistun arvontaasi, HeidiS

 120. Lapsille voisi myös laittaa vaikka pieniä erikoisleluja, kuten legoja tms pientä. Puolisolle jotain ihania lahjakortteja, jotka vapauttavat vaikka imurointivuorosta!

 121. Piilottaisin miehen lempisuklaata, koska muuta ei kuulemma hyvä kalenteri kaipaa!

 122. Oo, tällainen kalenteri olisi ihana! Vilaukselta jollain sivulla jo tällaiseen törmäsinkin.

  Meidän kalenterimme kätkisi sisälleen jouluisia loruja sekä kuivattuja hedelmiä – 1-vuotiaalle taaperolle sopivia yllätyksiä. Ehkä mukaan sujauttaisin myös muutaman palan herkkusuklaata vanhempien makuun.

 123. Meille kun ei tule joulukuusta, niin mielelläni ottaisin akryylikuusen joulukoristeeksi, se on mielestäni aivan ihana! Palloja ei aikuistaloudessa edes tarvitsisi täyttää, mutta jos jotain sisälle pitäisi laittaa….. niin valintani olisi Fazerin parhaita.

 124. Ihana joulukalenteri, itse piilottaisin luukkuihin Fazerin suklaata ja jouluaattona vihjeen isomman yllätyksen löytämiseksi. 🙂

 125. Laittaisin palloihin tytölle jotain pieniä ylläreitä, esim. friends legoja tai Barbie tavaroita. Itse nautiskelisin vain kalenterin kauneudesta.

 126. Hieno koriste tuollaisenaan, suklaakarkeilla täytettynä täydellinen.

 127. Pakkohan noihin palloihin olisi piilottaa perinteiseen tapaan suklaata! Joulu ei tule ilman, joka aamuista suklaakalenterin avaamista. Tuo kalenteri on mahdottoman hieno!

 128. Tänä jouluna piilottelisin siihen vielä miehelleni hänen lempisuklaataan, tulevina jouluina sitten lapselle sopivia pieniä leluja sillä hän on nyt vasta 7kk ikäinen. Mieheni taas on kovin miespuolinen suklaan fanittaja ketä tiedän. 🙂

 129. Ihana joulukalenteri! Piilottelisin siihen suklaata ja pieniä viestejä.

 130. IHANA TUO KIRKAS KUUSI!! Sen mä haluan 🙂

  Mä laittaisin hyvää suklaata sekä mieheni ”luukkuihin” pieniä lappuja, joihin kirjoittaisin pieniä joululahjoja kuten: ”Mennään korispeliin”, ”Paistan hyvän pihvin”, ”Mennään elokuviin” JNE. Joulun jälkeen mieheni saisi sitten aina tarpeen tullen valita kun nämä pienet lahjat käyttää 🙂

 131. Voi miten ihania kuusia! Fazerin joulusuklaita ujuttaisin sisälle:-)

 132. Mielenkiintoinen kalenteri! Pallojen sisälle piilottaisin lapsille suklaata, pikkulegoja ja karkkeja. Osaan palloja voisi piilottaa paperilappusille kirjoitettuja kauniita tekoja, jotka toteutetaan samana päivänä. 🙂

 133. Hei, mukaan arvontaan. Tuollainen kalenteri olisi lämpimästi tervetullut kolmen tytön perheeseen! Laittaisin palloihin tyttöjen lempikarkkeja niin että kerrankin jokainen olisi tyytyväinen.

 134. Hieno tuo ”valko-väritön” kuusi ! Laittaisin palloihin lapsille pieniä yllätyksiä, tarroja, pikkulegoja yms.

 135. Kuuseen piilottaisin nameja 🙂 Ihana kalenteri tuo vanerikuusi punaisinpalloin!

 136. Ihana!!! Palloihin piilottaisin pähkinöitä ja rusinoita, sekä lisäylläriksi muutaman salmiakin; suklaa ei ole mun juttu edes jouluna 🙂

 137. Piilottaisin lapsukaisille pieniä muovisia ”ötököitä”, muumihahmoja, pinnejä, pompuloita yms. Ihanat kerrassaan.

 138. Minä laittaisin palloihin susu-paloja! Parasta suklaata tällä hetkellä 🙂 Jos täyttäisin pallot jotakuta toista varten, laittaisin ehkä karkkia ja muutamiin palloihin jotain vähän erikoisempaa, kuten koruja tai itsetehtyjä ”lahjakortteja”.

 139. Oiii miten kauniita! Minä tahtoisin tehdä kalenterin poikaystävälleni ja laittaisin palloihin lappusia joissa jokaisessa on jotakin mikä hänestä tekee parhaan tai vaikka pusuun oikeuttavia lappuja ja muuta :))

 140. Toivottavasti nyt olisi arpaonnea! Laittaisin palloihin perheemme suurinta herkkua, Fazerina-konvehteja. Lapsen kanssa kotona ollessa olisi se yhteinen herkutteluhetkemme keskellä talvista päivää 🙂 Laatuaikaa yhdessä!

 141. Tällaisen joulukalenterin ottaisin heti kotiin! 🙂

  Minä laittaisin palloihin miehelle vaihdellen lappuja, karkkia ja ehkä aattopäivänä kellon, jos se palloon mahtuisi. Se kun on yksi hänelle suunnittelemistani joululahjoista.

 142. Julkalendern skulle passa perfekt hemma hos oss och i den skulle jag lägga delar från ett legopaket som sen skulle bli komplett på julafton! Mina barn älskar lego och jag älskar design 🙂

 143. A-P-U-A, miten tyylikästä! Mieheni voisi askarrella tästä minulle kalenterin sillä palloihin saa juurikin sopivasti pieniä säkenöiviä kiviä piiloon 😉 Kiitos arvonnasta!

 144. Tyylikkäitä joulukalentereita on vaikea löytää, mutta tämä on aivan ihana!!
  Lempikarkkeja mekin todennäkösesti palloihin piilottaisimme 🙂

 145. Laittaisin palloihin paperipäällysteisiä geisha-karkkeja ja salmiakkia

 146. Todella kauniita, varsinkin akryylinen valkoisilla palloilla.
  Minä kirjoittaisin paperille, jokaiselle päivälle yhden asian mistä olen
  kiitollinen ja muistuttaisin itseäni ja puolisoani niistä asioista.
  Mikään ei ole itsestäänselvää<3

 147. Palloihin kätkisin paperilappusia,joihin kirjoittaisin jouluisia askareita tai muuten mukavaa tekemistä koko perheelle!

 148. Iik miten ihana! Rakastan joulukalentereita ja tämä on kyllä ihan huippu. Laittaisin palloihin lindtin suklaapalloja.

 149. Niin ihana tuo joulukalenteri <3 Laittaisin lapsille varmasti, rahaa, karkkia, pikku-ukkoja, tarroja, kiiltokuvia, purkkaa, koruja jne. Noihin saisi vaikka mitä hauskaa. Ihan mielettömän hauska ja kaunis joulukalenteri!

 150. Voisin jakaa yhden legopaketin noihin palloihin. Olisi tekemistä ja kokoamista joulua odotellessa…

 151. Ihania kalentereita! Itse laittaisin palloihin pieniä lappuja joissa olis joka päivälle jokin jouluun liittyvä miete tai runo 🙂

 152. Ihana kalenteri! Piilottaisin palloihin suklaata sekä kuivattuja hedelmiä ja marjoja 🙂

 153. Ompas kyllä harvinaisen kaunis joulukalenteri. Kyllä tuollaisen kelpuuttaisin ilomielin kotiamme koristamaan. Laittaisin palloihin ehkäpä jotain herkkusuklaata ja miehellenikin jotain mieleisiä makeisia. Aiai! Mukana ehdottomasti.

 154. Suklaa-allergikko piilottaisi palloihin lempisalmiakkeja (super salmiakit!) aamun pikkuiseksi herkuksi.

 155. Tuo vanerinen punaisine palloineen on aivan hellyttävä. Palloihin piilottaisin karkkeja ja suklaita, jokaiselle päivälle erilaisen 🙂

 156. Vanerinen kuusi on hienoin joulukalenteri mitä olen ikinä nähnyt! Suklaalla täyttäisin pallot 🙂

 157. Kalenteri on niiiin hieno, että se olisi meillä aikuisien. Laittaisin sinne lappusia, joissa olisi jokin hellyydenosoitus/hyvä teko toiselle.

 158. Onpa ihana joulukalenteri! Piilottaisin lappusia, joihin kirjoittaisin ihania viestejä poikaystävälleni 😛

 159. Voi,mikä ihana arvonta! Meillä pallot täytettäisiin toffeepalloilla <3

 160. Piilottaisin palloihin rusinoita, pähkinöitä ja pienille tytöilleni pampuloita ja pinnejä. Ehkä viimeisen palloon pienet lelut kuten superpallot. Todella hieno idea joulukalenteriksi nämä kuuset!

 161. Aivan täydellinen joulukalenteri! Tykkään enemmän valkopalloisesta. Pallojen sisälle laittaisin pieniä lappuja, mihin olisin kirjoittanut kehuja, mukavia sanoja, rakkaudentunnustuksia. Ja sen lisäksi yhden namusen, juuri sen ihmisen mieltymyksen mukaan kenelle lappu on kirjoitettu. Tuo joulukalenteri olisi koko perheelle ehdottomasti.

 162. Ihana, erilainen kalenteri! Sopisi meille täydellisesti!
  Piilottaisin ihania karkkeja ja jotain pieniä yllätyksiä lapsille.

 163. Valkoinen kuusi on tosi kaunis! Meidän kalenteriin piilotettaisiin dumleja, geishaa ja ehkä muutama lelu lähempänä aattoa.

 164. Piiloittaisin palloihin Hyvän Mielen lupauslappusia 🙂 Pienillä teoilla, on suuri merkitys läheisille .

 165. Todella kaunis joulukalenteri!:) Ihana arvonta, ehdottomasti mukana:) Pallojen sisälle laittaisin suklaata,tarroja ja pienelle tytölle pinnejä ja pompuloita…

 166. Onpa kauniit kuuset! Palloihin piilottaisin makeanhimoon hopeatoffeeta ja mielelle piristeeksi aforismeja, runonpätkiä ja jouluisiakin mietteitä!

 167. Oi, miten ihana kalenteri! Laittaisin palloihin tarroja ja muita pieniä askartelujuttuja sekä suklaata, näistä 5-vuotias tyttäreni tulisi onnelliseksi.

 168. Niiiiin tyylikkäät kalenterit! Valkoinen erityisesti voisi olla esillä pidempäänkin. Laittaisin palluroihin vihreitä kuulia.

 169. Kirjoittaisin mietelause-lappuja jokaiseen palloon, piristämään joulun odotus aikaa.

 170. Ihanan monivuotinen joulukalenteri! Pallojen sisälle laittaisin vaihtelevasti pientä naposteltavaa sekä inspiroivia lappuja päiviä piristämään.

 171. Minä piilottaisin eskarilaiselleni pompuloita, muutamia legoja ja namia viikonloppuisin. Uskoisin hänen olevan kalenterista yhtä innoissaan kun äitinsä 🙂

 172. Kaikkea pientä, mitä pienet pojat vaan voivat tontuilta toivoa: herkkuja, tarroja, viestejä tontuilta, leffaliput yms. Mutta olisipa vaikea valita kumman kalenterin sitä valitsisi, molemmat hienoja tyylissään!

 173. Voi upeus mikä kalenteri! Herkkusuuna tietty suklaata palloihin kätkisin, lapsille lisäksi esim.pikkulegoja,tarroja ja muuta pikkutavaraa. 🙂

 174. Osallistun arvontaan. Laittaisin kalenteriin pojalle Lentsikat palapelin paloja ja tytölle pinnejä ja pampuloita.
  -Tiiti-

 175. Koska meillä ei syödä karkkia, niin mä piilottaisin palloihin jotain prinsessa-aiheista – tarroja, pieniä hahmoja tai muuta vaaleanpunaista ja ihanaa 🙂

 176. Ihana kuusi! Täyttäisin pallot pienillä herkuilla; suklaalla, hedelmäkarkeilla, rusinoilla ja pähkinöillä 🙂

 177. Upea! Koska en itse välitä suklaasta niin piilottaisin pallojen sisään herkullista lakritsitoffeeta tai salmiakkia.

 178. Ihana ja tyylikäs! Laittaisin palloihin pienille pojille suklaata, herkkuja, pieniä askartelutarvikkeita, tarroja ja pieniä lupauksia kuten, että: ”äiti ja isi ovat luvanneet viedä teidät lasten konserttiin”.

 179. Koska en oo kauhea suklaan ystävä, piilottaisin ehdottomasti sisälle hopeatoffeeta! 😉

 180. Maraboun dominosuklaata, riisisuklaa-Milkaa, karkkeja, Julioita, Omareita… 🙂

 181. Aivan upean ilmava kalenteri ja kerrankin myös sisustussilmää ilahduttava! Piilottaisiin palloihin 2-vuotiaan iloksi duploukkeleita ja -palikoita. Ehdottamasti!

 182. Mahtava idea. Viime jouluna mietimme taas kerran, miksi markkoinoilla ei ole esteettistä, pelkistettyä ja kestävää kehitystä tukevaa kalenteria kaiken krääsän ja rihkaman keskellä. Tontut piilottaisivat palloihin pääasiassa jouluisia viestejä ja lupauksia lapsille satunnaisten herkkujen ja xylitol-purkkien ohella.

 183. Ehdottomasti laittaisin Wiener nougattia itselleni! Olen ostanut oman ”joulukalenterin” eli wiener nougat paketin kaappiin jo vuosia, ja sielä napsinut yhden herkun päivässä. Vielä maukkaampaa taitaisi olla noin kauniista kalenterista! 🙂

 184. Aivan ihana joulukalenteri! Palloihin piilottaisin luultavasti makeisia tai pieniä leluja lapsille. Arvonnassa olen ehdottomasti mukana:)

 185. Ihana kalenteri ja kulho! Suklaa kuuluu niin jouluun eli niitä piilottaisin pallojen sisään.

 186. Laittaisin paperilappusia, joissa olisi pieniä hyviä tekoja läheisille. Vanerinen tuntuu jotenkin mukavammalta.

 187. Minusta ihana idea oli jostain ulkomaisesta blogista löytämäni tehtäväkalenteri, jossa luukuista paljastui yhdessä tehtäviä jouluisia asioita; leivotaan pipareita, koristellaan pihaa yms. Näitä lappuja piilottaisin tuohon ihanaan kalenteriin.

 188. Anniina Lievonen Reply

  Ihana punapalloinen kuusi 🙂 laittaisin ihania konvehteja sinne piiloon!

 189. Oi tuo on ihana <3 Palloihin piilottaisin lapsille tarroja, pieniä koruja, pinnejä, hiuslenksuja jne. Meillä asustaa kaksi pientä prinsessaa ja voin vain kuvitella kuinka innoissaan he olisivat tällaisesta joulukalenerista 🙂

 190. Kalenteri jäisi aikusille, lapsille kun on jo omat. Voitaisiin miehen kanssa laitaa vuorotellen toisillemme lappusia, joissa olisi esim. hieronta-lupausta yms.

 191. Laittaisin herkkuja palloihin, itse olisi kiva löytää jokin ihana koru.. 🙂

 192. ompas kiva joulukalenteri. lapsien kanssa pähkäiltiin millaiset joulukalenterit ottaisivat tänä vuona. tämähän ois kiva! ja kulhokin on tosi kaunis.

 193. Oho! Ihan uusi tuttavuus tämä firma. Tosi moderneja!
  Laittaisin pieniä perusjuttuja: koruja, karkkia ym ja isommille lahjoille palloon pikkulappu, jossa lukee vaikka ”etsi olohuoneesta”.

 194. Aivan ihana kalenteri! Piilottaisin palloihin vihjeitä joiden perusteella jokainen perheenjäsen voisi löytää oman pienen lahjansa.

 195. Ihania! Voisin kätkeä noihin palloihin pieniä jouluisia tehtäviä ja puuhaa makeisten lisäksi.

 196. Anna i Vasa Reply

  Jättefin kalender! I bollarna skulle jag lägga små lappar med komplimanger åt min 6-åriga son – och godis. En fin komplimang och en Dumle-godis per dag! 🙂

 197. Helmenharmaa Reply

  Kyllä täälläkin asustelee sellainen suklaahiiri, että pallot saisivat sisälleen erilaisia suklaita. Erityisesti silmääni miellyttää tuo valkoisilla palloilla koristeltu kuusi, mutta oma suosikkini voisi olla vanerinen kuusi valkoisilla palloilla… Hauska arvonta, toivottavasti arpaonni suosii! 🙂

 198. Upea kalenteri. Palloihin piilottaisin ehdottomasti jotain ihanaa suklaata.

 199. Vau, hienoja! Laittaisin palloihin esim. namuja ja yhden uuden palapelin jaettuna, jolloin joka päivä saisi koota osan palapeliä :).

 200. Tuo joulukalenteri pelastaisi 24. päivää tämän äidin joulukuusta!

 201. Voi kuinka kaunis kuusi, varsinkin tuo punapalloinen! Itsekin piilottaisin palloihin ehdottomasti suklaata.

 202. Laittaisin palloihin lasten lempikarkkeja ja- suklaata ja lisäksi joihinkin muutamia pieniä yllätyksiä, esim. tarroja.

 203. Minä laittaisin lempikarkkeja/suklaita: Omar, Fazerin sininen, vihreä kuula, Julia. Ihana kalenteri.

 204. Tuli mieleen, että noihin varmaan mahtuisi sekä pieni tehtävälappunen esim. joulusiivousta helpottamaan ja tietenkin lisäksi joku herkku, suklaakarkki palkaksi tehdystä työstä. Kalenteri olisi hyvä 12- ja 13-vuotiaille tyttärilleni tähän tarkoitukseen. Toivonpa siis arpaonnea! 🙂

 205. Laittaisin kaikkia kivoja pikku yllätyksiä mitkä nyt vain sinne mahtuisivat. Tai sitten lappusia joissa annetaan ohjeita mistä isomman yllätyksen voi löytää. Lapseni rakastaa tälläistä kalenteria. Olen jo vuosia tehnyt näin, mutta kalenteri on hieman perinteisempi meillä. Tämä olisi ihana, uusi, modernimpi versio meille.

 206. Ompa kiva koriste! Piilottaisin marmeladia ja suklaata! Osallistun mielelläni arvontaan! Tunnelmallista joulun odotusta!

 207. Osallistun! 🙂 Laittaisin pieniä kirjelappusia rakkaille, jossa olisi kivoja viestejä, ehkä mukana suklaa tai tieto päivään kuuluvasta pikkuisesta ylläristä – arjen valopilkkuja siis 🙂

 208. palloihin sujahtaisi varmaankin kaikenlaista pientä kivaa pikkuisille pojille yllätykseksi 🙂

 209. Jotain makeaa, pähkinöitä tai rusinoita laittaisin palloihin. Ihana kuusi!

 210. hieno! niin mahtava kalenteri. piilottaisin ehottomasti parhaimpia karkkeja jotka ovat omar ja marianne karkit

 211. Annamannamakarooni Reply

  Kauniita kiviä! …tai helmiä, joista voisi koota helminauhan… Voisi olla kaunis tuo kalenteri myös vanerisena valkoisten pallojen kera.

 212. Ihana ja erilainen joulukalenteri! 🙂 Ehdottomasti joulukalenteriin piilottaisin erilaisia irtokarkkeja..

 213. Ihanan tyylikäs kalenteri, laittaisin sinne legopalikoita ja lempisuklaata.

 214. Minä piilottaisin näihin palloihin salmiakkia ja suklaata vuoronperään.

 215. Tyylikäs. Saattaisinpa kirjoittaa lappusia, joissa vinkki yllätyksen löytöpaikasta. Itselleni suklaata toki! 😉

 216. Vau, mikä kalenteri! Ehdottomasti laittaisin noihin palleroihin loistosuklaita sekä pieniä paperilappusia, joissa olisi vihjeitä isompiin yllätyksiin tai aarrekarttoja tms. riippuen kalenteripallojen avaajien iästä. 🙂

 217. Meillä on monta vuotta ollut käytössä marimekon taskukalenteri, mihin on sitten piilotettu monen moista herkkua ja tarpeellistakin. Aina ei tosin ole jutut mahtunu taskuun niin sitten taskusta on voinut löytyä vaikkapa vinkki, mistä yllätys löytyy. Eikä ne yllätykset aina niin mietittyjäkään ole ollut. Illalla on pitänyt kaivella keittiön kaapista vaikkapa piparit tai pähkinät ja sujauttaa lapsille kalenteriin aamua odottamaan.

 218. Onpa hieno kalenteri! Vihdoin hieman modernimpi versio. Piilottaisin karkkeja, hiuskoruja, legoja, Littlest Pet Shopeja ja sunnuntai- ja pyhäpäiväpalloihin aarrekarttoja, jotka johdattaisivat jonkun tekemisen äärelle.

 219. Laittaisin joka päivälle jonkun kivan tekemisen lasten kanssa yhdessä 🙂

 220. Aika samoilla linjoilla taidan olla monien kanssa eli sisään erilaisia herkkuja; suklaata, laatupähkinöitä jne..

 221. Ehdottomasti legoja! Tai suklaata… tai vihreitä kuulia… tai kuusen koristeita…

 222. Meillä pallot täytettäisiin lempisuklaalla.. Dumle 🙂 mahtuukohan noihin paloihin viisi suklaata, jotta kaikille lapsille olisi 🙂

 223. Ihan törkeen hieno toi. Pakko varmaan ostaa, jos ei onni potki.
  Palluroihin menis varmaan hyvän suklaan lisäks kivoja viestejä, mietelmiä..

 224. Kyllä suklaa voiton vie.
  Itselleni fazerin sinistä, miehelle jotain makeampaa lajia. 🙂

 225. Karkkia ja suklaata, joitain ekstra päiviä jolloin olis vihje lappunen ja piilossa olisi leluylläri 🙂
  Ihana kalenteri <3

 226. Hieno!
  Joko 24 palaisen palapelin tai ”kaikkea pientä”, namuja ja pikkuasioita sekaisin.

 227. Ihana kalenteri!! Laittaisin kaikkia erilaisia paperisuklaakarkkeja 🙂 Nam 😛

 228. Piilottaisin palloihin viestejä tontuilta ja kuusen alle suklaaherkut kaikille!

 229. Kaks vee ei vielä päivittäistä suklaahetkeä tarvi, varmaan purkkaa, pinnejä, pompuloita, rusinoita.. Ja jos nyt muutamaan palloon sen karkin..:)

 230. Minna-Maria Reply

  Hihi!
  Meidän taloudessa asuu vain kaksi henkeä; minä ja mieheke.
  Minä voisin ottaa vaikka parittomat ja mieheke parilliset pallerot. Sitten piilotettaisiin toisen palloihin yllätyksiä! Olisi todella hauskaa! Ei sen tarvitsisi olla kuin vaikka pieni ihana lause toiselle, karkki tai mitä nyt ikinä vain keksiikään! 🙂 Mielikuvitusta kehiin!
  Innostuin niin tästä ajatuksesta, että pitääpäs laittaa köyhänmiehen toteutukseen! ^_^

 231. Suklaata tietysti..:-)
  Haaveilinkin tuosta kalenterista kun sen sisustuslehdestä bongasin.. Joko nyt arpaonni suosii?;-)
  Tuo akryyli/valkoinen on niiiiiin ihana.

 232. Onpa hienot. En kyllä osaisi päättää, kumman valitsisin. Akryylinen on talvinen, vanerinen jo syntyjään klassikko. Olen ehkä sen verran kasvanut kuitenkin ohi joulukalenterista, mutta omia lapsia ei ole, että olisi varmaan pelkkä koriste. Tai sitten täyttäisin herkuilla ja söisin kaiken kerralla jollain herkällä hetkellä 😉

 233. Piilottaisin itse lempikarkkeja, jotka saisi pistää suuhun heti ensimmäisenä aamulla. Muistan omasta lapsuudestani, että joulun ajan lempparijuttu oli herätä myöhään ja syödä aamulla ensimmäisenä pala suklaata. Tämän asian hienous oli siinä, että se ei ollut sallittua muulloin kuin jouluna. 🙂 Hyvää joulua!

 234. Ihana! Piilottaisin palloihin kivoja pieniä juttuja, kuten makeisia, tarroja, pinnejä, pompuloita, legoja ym. 🙂

 235. Itselleni piilottaisin lempisuklaan, olisi mukava aloittaa jouluinen päivä pienellä lempi herkulla 🙂

  Lapsille laittaisin joko suklasnappeja tai pieniä viestejä päivän kalenteri”palkinnosta” esimerkiksi pieni ylläri tai mukavaa puuhaa 🙂

 236. Ihana arvonta taas, kauniita tuotteita! Tuollainen joulukalenteri passaisi meidänkin moderniin kahden aikuisen kotiimme oikein hyvin. Suklaafriikkinä tietysti laittaisin sinne lempparisuklaata, mutta ties mitä sinne viimeiseen luukkuun voisikaan keksiä..;)

 237. Ihana kalenteri; akryylinen,valkopalloinen on minun makuuni. Pallohin laittaisin joka päivälle eri joululaulun, jota sitten yhdessä laulaisimme..niin ja tietysti suklaata;)

 238. Kun asun yksin, niin laittaisin kalenteriin jotain pientä itselleni. Karkkia en ole syönyt vuosiin, joten ehkäpä laittaisin kivoja ajatuksia ja asioita, joita voisi vapaapäivinä tehdä. Helposti unohtuu arjen pienet ilot ja oman kotikaupungin nähtävyyksien koluaminen. Ehkä osaan palleroista kätkisin myös jotain kissalleni.

 239. Heippa. Haluan arvontaan mukaan, ehkä paras arvonta IKINÄ 🙂 olin heti ihan myyty, ihastuin todella kauniiseen joulukalenteriin ja toivon hartaasti kerrankin huonon arpaonneni kääntyvän! Kalenterin palloihin en piilottaisi suklaata, kaupan hyllyt notkuu suklaakalentereita ja olen pitkään etsinyt hammasystävällisempiä kalentereita, eli minä laittaisin lapsilleni palloihin ksylitolipurkkaa, ovat purkan suurkuluttajia 😉

 240. No onpa tyylikäs joulukalenteri! en ole tuohon aiemmin törmännyt.
  Suklaata ja legoyllätyksiä piilottaisin!

 241. Wow, miten kaunis! Arvontaan mukaan. Näihin piilottaisin pieniä lelueläimiä lapsille, suklaisia herkkuja ja muita pieniä yllätyksiä 🙂

 242. Aivan mielettömän upea kalenteri! <3 tuo akryylinen on ihanan talvinen kuin lumikuusi ja sen sisuksiin kätkisin kaikkea mitä kaupan kalentereista ei löydy esim. Irtokarkkia, itsetehtyjä suklaita (rockyroadin paloja), koruja, kynsilakkaa, sukkia, superpalloja, pieniä palapelejä, hamahelmiä, kumeja, purkkapalloja, lakuja, karkkijauhopurkkeja yms. Kuusi toimisi myös upeana tupari, kihla tai häälahjana jonka palloihin vieraat voisivat laittaa haluamansa rahan ja viestin saajalle 🙂 kuusta voi käyttää myös pelkkänä sisustusesineenä muina vuodenaikoina ottamalla pallot pois aivan huippukeksintö! :)))

 243. Ihana! Joku herku tietysti jokaiselle päivälle, mieluusti kuorellinen, esim. Geisha-karkki, sos se mahtuu…koko näyttäisi olevan rajoittava tekijä.

 244. Jääkuusi – aivan ihana idea ja kaunista muotoilua 🙂
  Meillä voitaisiin idea toteuttaa lappusilla, joita jokainen perheenjäsen täyttää, sekoitetaan ja avataan pallot esim. vuoroaamuin.
  Lapuilla voisi olla teemana yhdessäolo, minä voisin laittaa vaikka äidin kainalossa valitsemasi leffa illalla tai koko perheen spa ilta ym. Ja lapset voisi toivoa lasten juttuja yhdessäoloon liittyen 😉

 245. Aivan mielettömän ihanat!! Täytyy kysyä noita jälleenmyyntiin..tekisin teinille siitä oman kalenterin jossa sisällä leffalippuja, koruja, rahaa ja väliin toiveita muistilapuilla millä hän voisi ilahduttaa perheen muita jäseniä( tyyliin -imuroisitko tänään eteisen)…

 246. Palloihin olisi kiva piilottaa legoja, joista siiten jouluaattona saisi rakennettua auton yms

 247. Onpas tosi hienoja joulukalentereita, nämä kelpaisi kyllä meillekin. Piilottaisin sinne varmaankin karkkeja, kuten tekin. Meillä lapsi on vielä niin pieni, ettei tämän päälle ymmärtäisi, mutta tästä olisi varmasti tulevaisuudessa iloa moneksi vuodeksi. Olen itse huono askartelemaan, joten tällainen kalenteri sopisi meille hyvin kaupan kalentereiden vaihtoehtona. Pidän kaupan kalentereita aika tylsinä ja suklaakalentereissa suklaa on pahaa, joten toivon, että onni suosii 🙂 Todella kiva arvonta!

 248. Itselleni laittaisin jotain herkullista suklaata. Lapsi taasen ei vielä syö karkkia, joten hänelle kuivattua hedelmää tms. Myöhemmin, lapsen ollessa vanhempi, voisi palloihin piilottaa vaikka 24osaisen legojutun, jonka saisi sitten aattona koota valmiiksi.

 249. Laittaisin joulupalloihin ehdottomasti suklaakonvehteja, ainoa oikea sisältö joulukalenteriin minun mielestäni.

 250. Ihana kuusi! Tekisin ehdottomasti siitä lahjan pikkuiselle kummitytölleni ja täyttäisin pallot pienillä lahjoilla, pinneillä, pehmeillä pannoilla, söpöillä pikkuhousuilla ja sukilla, ehkä jollain tarroilla ja tietenkin pikkuisilla herkuilla. Mukaan voisi ehkä ujuttaa myös jonkin sortin kummitädin ”hoitolahjakortin” jotta vanhemmatkin hyötyisivät siitä 😉

 251. Oi vitsi, miten hieno joulukalenteri. Ehdottomasti tyylikkäin näkemäni!
  Tällä hetkellä ei vielä ole lapsia, tuo masuasukki ei varmaan vielä osaa vaatia itselleen kalenteria 🙂 Joten täyttäisin sen itselleni! Ja minä laittaisin teetä. Olisi ihana aamuisin avata kalenterista aamuteensä, ei varmaan ihan muistaisi, mitä makua tuli millekin päivälle laitettua.

 252. Onpa kerrassaan kaunis kuusi! Piilottaisin 2,5-vuotiaalle tytölleni sopivia herkkupaloja (mm. rusinoita, suklaata) ja tarroja.

 253. VAU, mikä arvonta! Pallot täyttyisivät varmasti sekä suklaasta että salmiakista! 🙂

 254. Todella hauska ja upea joulukalenteri! Palloihin piilottaisin varmasti suklaata, pieniä koruja, tarroja… vaihtoehtoja on todella paljon! 🙂

 255. Kahden aikuisen ja kahden kissan taloudessa kun ollaan, niin piilottaisin palloihin kauniita sanoja ja herkkuja kisuille (ehkä muutaman meille ihmisillekin…).

 256. Piilottaisin palloihin vihjeitä, minkä mukaan voisi etsiä taloon kätketyt pikkupaketit (pikkuisia leluja, kirjoja, namuja yms). Tai sitten täyttäisin pallot vihreillä kuulilla 😉

 257. Voi miten hieno kalenterikeksintö! Mikä parasta se on kaunis myös joulunpyhinä kun pallot on jo avattu. Monikäyttöinen siis.
  Itse piilottaisin jotain pieniä tavaroita. Olen tänä vuonna hankkinut Tigerista kaikkia kivoja pieniä juttuja pakettikalenteriin. Tuohon ne olisi kätevä piilottaa 🙂

 258. Riippuu kenelle täyttäisin kalenterin, mutta jos lapsille, niin pieniä ”tavaroita”, joissain voisi olla suklaata, mutta ei joka päivälle. Jouluaaton kohdallle laittaisin lapun, jossa olisi piirrettynä vihje (esim joulukuusi, jonka alla paketti) ja lapsi saisi etsiä isomman paketin vihjeen avulla. 🙂

 259. Voih, ihan mieletön joulukalenteri! Erityisesti tuo valkoinen istuisi minun kotiini. Palloihin piilottaisin klassisesti suklaata 🙂

 260. Ihana joulukalenteri! Isommille lapsille laittaisin joka päiväksi jonkun ongelmatehtävän+ lempikarkkia ja pienemmille jouluun liittyvän koristeen, jonka he voisivat sijoittaa haluamalleen paikalle kotiin lisäämään joulun tunnelmaa asteittain. Aikuisten joulukalenteriin olisi mukava piilottaa mieltä kohottavia mietelauseita.

 261. Oi, ihania ja tyylikkäitä ovat molemmat. Laittaisin palloihin erilaisia Fazerin suklaita.

 262. Milläpä muulla sitä nainen päivänsä haluaa aloittaa, kuin palasella suklaata! 🙂

 263. Suklaata ja salmiakkia(!) sekaisin 🙂 Kiva ja erilainen kalenteri, mutta niin on kyllä tuo kulhokin!

 264. Siis aivan ihana joulukalenteri! Rakastan tuollaisia ”itse täytettäviä” kalentereita. Viime vuonna löytyi luukusta numero 6 kihlasormus <3 Tänä vuonna voisin vastaavasti yllättää mieheni jollain hemmottelulahjalla. Ehkäpä palloon piilotettaisiin kirjelappunen, jossa olisi hotelliyö ja kokovartalohieronta.

 265. Laittaisin palloihin pieniä herkkuja, suklaata ainakin. Pikkulegot yms pienet esineet, joista on hyötyä jälkikäteen voisivat myös toimia. Hieno idea, kannatan sitä, että tätä kalenteria voi käyttää yhä uudelleen.

 266. Hitsi, jumituin katselemaan ja ihailmaan kuvia. Onpas hieno idea ja toteutus!! Laittaisin palloihin itselleni jokaiselle päivälle Fazerin sinisen konvehdin päiväkahvin kaveriksi.. 🙂

 267. Laittaisin ehdottomasti pallojen sisään tekemiäni suklaakarkkeja ja kuivattuja hedelmiä. Aattopalloon laittaisin jonkun vähän isomman palkinnon esim. korun.

 268. Oi, olispa upea! Palloihin piilottaisin..hmm.. pieniä yllätyksiä rakkaimmille! <3

 269. Kettukarkkeja ja marianneja sekaisin. Molemmat kuuluvat (minun) jouluun. Aikuisille voisi pistää vaikka elämänviisauksia, mutta lapset taitaisivat vain paiskata moiset lappuset lattiaan ja kirkua suklaata. 😀

 270. Upeita tuotteita! Laittaisin ylläreiksi pieniä askartelutarvikkeita ja suklaata, pikkulegoja.

 271. Akryylinen kuusi olisi ihana. Suklaata ja pieniä hemmottelulupauksia perheenjäsenille laittaisin palloihin

 272. Ihana ja kauniin yksinkertainen joulupuu. Punainen on jouluisempi ja muunneltavampi. Ilman palloja jopa ympärivuotiseen käyttöön. Sisälle piilottaisin mietelauseita fortune cookie-tyyliin.

 273. Jutta Vastamäki Reply

  Ei ole kuin yksi vaihtoehto (tämä nimittäin olisi täysin äidin oma joulukalenteri 😉 ) – Fazerin sinistä.

 274. Palloihin olisi pakko laittaa Fazerin sinistä konvehtimuodossa – ainoaa ”oikeaa” suklaata. 😀

 275. Ihana tuo läpinäkyvä akryyliversio! Minä laittaisin varmaan palloihin lapselle pähkinöitä ja pieniä tavarayllätyksiä sekaisin. Toivotaan, että onni suosii!

 276. Onpa kaunis tuo vanerinen vaihtoehto! Kiva idea. Minä laittaisin kalenteriin 3-vuotiaalle herkkujen lisäksi tarroja ja jotain tuonne mahtuvaa pientä jouluista tavaraa. Jotain konkreettista vielä tuon ikäiselle.

 277. Jouluaiheisia loruja, laululeikkejä tai pieniä jouluisia tehtäviä paperilapuilla! Omat lapset (kohta 3v ja kohta 6v olisivat varmasti ihan innoissaan, kun pallosta paljastuisi aina uusi tehtävä/vinkki ja itse karkki tms. löytyisikin vasta vihjeen perusteella 🙂

 278. Itselläni on sen ikäinen tyttö, ettei ihan joka aamua viitsi suklaalla aloittaa. Joten suklaan lisäksi laittaisin tarroja, pinnejä, ponkkareita ja aattona kalenterista voisi löytyä sormus:)

 279. Onpas ihana ja erilainen joulukalenteri! Itse laittaisin pojilleni kalenteriin herkkuja kuten rusinoita ja keksejä ja sitten lisäksi pieniä lahjoja; tarroja, pikkuautoja (jos mahtuu) jne 🙂

 280. Piilottaisin palloihin pieniä leluja ja makeisia lapsille. Jouluaattona pallossa voisi olla pieni arvoitus, joka johdattaisi lapset tontun tuomalle paketille jonka sisällä olisi koko perheen peli ajankuluksi ennen joulupukin saapumista:)

 281. riihi-tonttu Reply

  Karkkia viikolla, vkonloppuisin voisi olla pieniä tyttömäisiä ylläreitä lapselle. Ja miten oivan kokoinen, jos itselle laittaisi, mies voisi täytellä sen koruilla…..tulisi vähän liian kalliiksi kyllä 🙂

 282. Pieniä itse keksimiäni runoja ja makeisia. Ne tulisivat Peppi- kummilapselleni.

 283. Ihana tuo valkoinen versio! Piilottaisin palloihin pojille Legon miniukkeleita ja vaikka Marianne-karkkeja. Hyvää joulunodotusta! Anu

 284. fazerin konvehteja. Lapsille ehkä lisäksi jotain tarroja tai pikkusälää 🙂

 285. Piilottaisin mun murulle rafaeolloja, sillä hän rakastaa niitä. Itselleni piilottaisin Brunbergin lakuja; nam ! Meidän pieni on vielä niin pieni, että hänelle ei tuosta vielä olisi mitään iloa. Mutta tästä olisi moniksi vuosiksi jälkeenpäin iloa, kunhan tuosta kasvaa ! 🙂

 286. Eka näkemäni tyylikäs joulukalenteri, mikä sopii myös aikuisten kotiin. Piilottaisin sinne Vihreitä kuulia puolisoani varten sekä pikkuvihjeitä joulupuuhista.

 287. Akryylikuusi valkoisilla palloilla olisi oiva säilytyspaikka koruille, joita olen saanut lahjaksi, mutta joita tulee käytettyä kovin harvoin. Joulukuussa voisin yllättää itseni 24 kertaa ja koreilla urakalla – joulun kunniaksi.

 288. Meillä kuusen palloista löytyisi Fazerin sinisiä ja Fazermint-konvehteja sekä pikkuyllätyksiä lapsille – ja miksei vanhemmillekin 🙂

 289. Lapsille laittaisin kalenterin. Palloihin erilaisia karkkeja ja suklaita, pähkinöitä ja manteleita ja ”merkkipäiviksi” kuten esim itsenäisyyspäiväksi, Lucian päiväksi ja jouluaatoksi pallon koosta riippuen jotain erityisempää kuten pienet lelut tai jos ne eivät mahdu niin aarrekartan mistä yllätykset löytyvät. 🙂

 290. Ehdottomasti mukana arvonnassa.
  Laittaisin lappuja joissa on kirjoitettuna jokin kokoperheen heti, lautapeli, ulkoilu tai vaikka leffahetki. Tuntuu että tänä päivänä harvalla perheellä on aikaa tarpeeksi toisilleen.

 291. Tykkään kovasti molemmista kuusista, mutta valkoisen hankkisin omaan kotiini! Piilottaisin palloihin makeisia ja pieniä leluyllätyksiä. 🙂

 292. Kyllä ne karkit ovat ehdottomasti tärkeät mutta voisin myös laittaa pieniä lappusia. Niissä olisi joku kiva juttu sille päivälle esim. hampurilaiselle meno, uimareissu jne.

 293. Ihania ovat, kaikki 🙂 Suklaata laittaisin ja vihreitä kuuliakin voisin tunkea jos vain palloihin mahtuu 😉

 294. Hanna-Leena Reply

  Aivan upea joulukalenteri. Pallot saisivat sisäänsä pähkinöitä ja Julia-karkkeja tai jotain pientä kivaa lapsille kuten tarroja. Lasten kanssa voisi myös yhdessä kirjoittaa lapuille asioita, joita he haluaisivat tehdä yhdessä vanhempien kanssa.

 295. Ihania! Minä piilottaisin palloihin hyvää suklaata ja ehkä muitakin pieniä yllätyksiä pojalleni. Palloihin mahtuisi juuri sopivasti kaikennäköisiä pieniä örkkejä/hemmoja joista poika tykkää;)

 296. Ihana kalenteri, voisi olla esillä ympäri vuoden 😉 piilottaisin paloihin myös lemppari karkkeja!

 297. Minä laittaisin pieniä runoja/ajatuksia ja tietenkin hyvää suklaata.
  Aivan ihana tuo vanerinen kalenteri!

 298. Onpa tyylikäs kalenteri, itse lunttailin vähän mitä muut ovat karkkien lisäksi keksineet, kun mietin minkäkokoisia esineitä tuonne palloon mahtuisi. Mutta tosiaan, voihan sinne laittaa sen vihjeen, mistä yllätys löytyy, jos se ei mahdu palloon! Mahtuisivatko Pet shopit palloon?

 299. Piilottaisin ”koottavan” lelun osa kerrallaan 🙂 tosi tyylikäs kalenteri!

 300. Ompas ihana joulukalenteri! Laittaisin palloihin jotain hyviä makeisia ja lapsille pieniä leluyllätyksiä.

 301. Ihana arvonta ja erinomainen kalenteri. Piilottaisin tietenkin lapsille ja kiltille aikuisille kalenteriin karkkia, mukavia joulurunoja tai pieniä tehtäviä, mikä ettei jonkin osan lelusta, joka sitten olisi jouluaattona kokonaisena. Vain taivas on rajana tällaisille ihanuuksille,

  terkuin Sari

 302. Ihanat joulukalenterit! Todella nätit.

  Meikäläinen piilottaisi palloihin kaikkia pieniä aarteita, eli tarrjoja, kiiltokuvia, legoukkoja, ksylitolpastilleja, purkkaa, pyyhekumeja, hienoja teippirullia yms.

  Aikuiselle sopiva versio voisi olla sellainen, että jokaisesta pallosta löytyisi kumppanin kirjoittama kaunis ajatus toisesta/elämästä yms. Sitten vuoropäivin saisi katsoa mitä löytyy.

 303. Ihana tuo valkoisilla palloilla somistettu kuusi!
  Kalenteriin piilottaisin pojalle pieniä, muovisia eläinhahmoja ja makeisia 🙂

 304. Todella hieno kalenteri. Kiva kalenteri, kun ei ole kertakäyttöinen. Laittaisin kalenterin palloihin makeisia, pieniä tavaroita, tarroja ym. Mukavaa joulun odotusta.

 305. Kerrassaan ihana joulukalenteri! Enpä ole ennen nähnyt tälläistä mutta tosi hauska idea 🙂 laittaisin erilaisia juttuja eri päiville, esim. suklaata, muita karkkeja, koruja, runoja tms… Vähän samantapainen kun teimme joskus siskon kanssa toisillemme tulitikkurasioista joulukalenterit, mutta vähän tyylikkäämpi 😀 sisältö tietty riippuu paljon siitä, kuka luukkuja availee.

 306. Suklaata, karkkeja ja pieniä yllätyksiä. Kalenterista olisi iloa moneksi Jouluksi!

 307. Herkkusuina palloihin sujahtaisi makeaa.
  Voisihan yhteen palloista laittaa myös kihlasormuksen… 🙂

 308. Tyylikkäisiin kuusiin piilottaisin pojalleni Julia suklaita sekä pieniä Lego ylläreitä 🙂

 309. Vau miten mahtava kalenteri! Piilottaisin palloihin viestejä sekä herkkuja, tulisipa joulun odotuksesta eri mukavaa tämän kalenterin kanssa.

 310. Upea!! Valkopalloinen akryylikuusikalenteri sopisi kotiimme kuin nenä päähän. Palloihin laittaisin pientä piperrystä joulukuun iltoihin esim.joululauluja, reseptejä..Niitä sitten yhdessä koko perheen kanssa laulaisimme, leiposimme, askartelisimme ym;) Niin ja suklaaherkkuja myös laittaisin..Olisipa onnetar kohdallani tässä arvonnassa. Ihanaa joulun odotusta!

 311. Vau, mikä kalenteri! Palloihin kätkisin suuria herkkujani Lindin suklaapallo konvehteja!

 312. Mukana arvonnassa. Laittaisin sisälle joululaulun nimen ja ko. laulu laulettaisiin sitten aina sinä päivänä.
  Tyylikäs kalenteri!

 313. suklaa- allergiselle lapselle tällainen olis kiva juttu! Pieniä hahmoja ja irtokarkkeja piiloutuis meidän kuuseen 🙂

 314. Kommenttiboksin eka kommentti olisi minunkin mielestä oikein mukava, eli pieni kirje pallon sisään ja kirje kertoo päivän jutun oli se sitten syötävää tai tehtävää! Kiva kuusi kelle vaan, mukaan tulen siis minäkin!

 315. Oi miten kaunis toi vaneerinen. Laittaisin paloihin sisään runoja ja mietelauseita positiiviseen päivään.

 316. Tarroja, namusia, pinnejä, kiiltokuvia, koruja – vaikka mitä voisi palloihin kätkeä. Tyylikäs ja käytännöllinen uutuus. Mukana arvonnassa 🙂

 317. Ihana kalenteri :). Palloihin pillotettaisiin nallekarkkeja. Jokaisen karkin mukana tulisi yksi kirjain, jotka muodostaisivat yhdessä lauseen. Lause voisi olla vaikka vihje joululahjasta.

 318. Valkopalloinen on ihana! Palloihin laittaisin vihjeen siitä, mistä löytyy päivän aarre.

 319. Valkopalloiseen joulukalenteriin piilottaisin legoukkoja pikkupojalleni.

 320. Aivan ihana, erilainen kalenteri! Laittaisin palloihin DaCapo suklaata ja jollekin aamulle voisin vitsinä heittää päivän vitamiinit 😉

 321. Ehdottomasti suklaata ja joihinkin myös pieniä tarroja tms. 🙂 punapalloinen on kyllä upea, samaan aikaan perinteinen ja tosi moderni!

 322. Laittaisin palloihin legopaketin osia siten että aattona lego tulisi valmiiksi. Joulukuun 1. päivänä poikani saisi tietysti myös legon kokoamisohjeen. Vaikkakin jännitys pallojen sisällöistä olisikin mennyt 1.päivän jälkeen, niin lopullinen rakennelma kyllä varmasti voittaisi tavallisten legokalentereiden sisällöt.

 323. No jopas jotakin; aivan ihania design -ideoita nämä tuotteet!

  Itse voisin käyttää kuusikalenteria näin:
  Jokainen perheenjäsen kirjoittaisi paperilappusille pieniä palveluksia, jotka olisi valmis toteuttamaan jollekin toiselle. Lappuset piilotettaisiin palloihin. Joulukuun aikana palloja avattaisiin vuorotellen ja palveluksia toteutettaisiin sen mukaisesti.

 324. Laittaisin palloihin herkkusuklaita (pätkis,geisha ja fazerina) sekä kauniita sanoja rakkaimmilleni.

 325. Hauska ja uudenlainen kalenteri! Kestävä kalenterilla saa luotua ihan oman joulutradition joka joulu.
  Täyttäisin sen kaikilla pienillä esineillä, karkeilla, koruilla ja kuusen koristeilla=)

 326. Upea !! Laittaisin palloihin suklaata, karkkia, tytöille pinnejä, pompuloita, sormuksia, tarroja, korvikset, kolikoita.. kirjelappuja joissa joku kiva yllätys. Mielikuvitus rajana =)

 327. Ompas ihana, varsinkin tuo valkoinen versio. Piilottaisin palloihin lapsilleni suklaata.
  Mukana arvonnassa.

 328. suklaata, karkkeja, sanoja päivälle, pieniä asioita/esineitä ja mitä nyt keksis. ( :

 329. Minä laittaisin jokaiseen yhden helmen ja jouluaattona sitoisin niistä, yhdessä rakkaan tyttäreni kanssa, helmet.

 330. Luultavasti jakaisimme pallot poikaystäväni kanssa ja kumpikin piilottaisimme niihin jotain toista varten, esim. leffalippuja, karkkia yms. 🙂

 331. Palloihin kätkisin kannustavia viestejä yksinäiselle ystävälleni

 332. Voi miten hieno! Haluaisin tuollaisen akryylisen! Kauniita paperilappusia joissa olisi ajatuksia tulevaan päivään … aforismeja…runoja

 333. Aivan mahtava joulukalenteri. Minun pojille piilottaisin legopaloja, suklaata ja lappuja jossa asioita mitä voidaan perheen kanssa yhdessä tehdä.

 334. ihana! laittaisin legoja, karkkia, koruja ja pikku leluja, uimalippuja/lappusia yhteisistä tekemisistä sille päivää…

 335. Olen päässyt sisälle tähän sisustusblogien ihmeelliseen maailmaan vasta pari kuukautta sitten. Yksi suosikkibogeistani onkin sinun blogisi. Tuo akryylikuusi on aivan ihana, ihastuin siihen heti,kun näin sen ekankerran sisustuslehden sivuilla muutama viikko sitten. Yleensä en tällaisiin osallistu enkä kommentoi, mutta nyt oli ihan pakko…sattuneesta syystä : ) Pallohin tulisi varmaan laitettua jotain hyvää sekä pikkulappusia, joissa voisi olla jotain kivaa koko perheen yhteistä tekemistä isotkin lapset huomioiden…pipareiden leivontailta, leffailta yms.

 336. IHANA! Meillä piilotettaisiin makeisia, koruja, pikkulegoja. 🙂

  Sirpa

 337. Palloihin tulisi omar-karkkeja, lapsen allergian takia normaalit suklaa -ja karkkikalenterit eivät käy, tässä olisi nyt sopiva ”karkkikalenteri” 🙂

 338. Piilottaisin joulukalenteripalloihin jokapäivälle erilaisen makeisen 🙂

  -Ellu

 339. Kaunis kalenteri. Laittaisin palloihin palapelin palasia suklaan lisäksi. Jos en löytäisi 24 palan palapeliä, tekisin semmoisen itse vaikka kivasta joulukortista.

 340. Laittaisin kaikille jotakin.
  Minulle ja miehelleni vaihdellen lempikonvehtejamme, tyttärelle pinniä, ponnaria ja muuta tilpehööriä. Unohtamatta tietenkään tämän lempisuklaata. 🙂

 341. Ihana toi punapallonen kuusi. Meidän kalenterista löytyisi tietysti suklaata ja koruja. Laittaisin myös lappusia, joissa lukis esim. ”tonttu on piilottanut pehmoisen paketin takan luokse”. Isommista paketeista löytyis mm. lukemista, peliä, villasukat tai muuta tarpeellista ja hyödyllistä. 🙂 Olen mukana arvonnassa!

 342. Moderni joulukalenteri, toimisi kautta vuoden vuodenaikoihin sopivilla koristeilla. Piilottaisin palloihin tytöilleni jotain pikkukivaa eli suklaakarkkeja, pompuloita ja hiusvärkkejä, mitä mielikuvitus tuottaa. Vain taivas on rajana mitä palloon mahtuu 🙂

 343. Ihana joulukalenteri! Tänä jouluna laittaisin pojallemme maissinaksuja, koska ne ovat oikeastaan ainut sallittu herkku tällä hetkellä 🙂 Tulevaisuudessa palloihin eksyisi varmasti kaikkea suklaasta kolikoihin. Toivottavasti arpaonni suosisi 🙂

 344. Moderni. Ihana. Laittaisin palloihin tytöilleni pikkukivaa, karkkeja ja hiusvärkkejä ja muuta kivaa mitä mieleen tulee. Vain taivas on rajana ja tila mitä palloon mahtuu 🙂

 345. Ihania kalentereita! Meillä palloihin tulisi herkkujen lisäksi pieniä yllätyksiä lapsille 🙂

 346. Laittasin lappuja johon on kirjoitettu vinkki missä kyseisen päivän yllätys on. Lappu pitäisi ohjata lapset oikeaan paikkaan kotona.

 347. Laittaisin palloihin lapsille karkkia, joinakin aamuina kirjeen tontulta tai kartan, joka johdattaa ”suuremman aarteen” äärelle. Siellä voisi hyvin olla myös esim. leffaliput samalle päivälle tai Lego-ukkeleita… Ihana kalenteri!

 348. Oi kun on ihania, varsinkin tuo vanerinen! palloihin piilottaisin suklaata tietysti, sekä pieniä yllätyksiä, kuten pinnejä/ponnareita yms. 🙂

 349. Voisin elää vaarallisesti ja laittaa palloihin kissannaksuja. Sekuntikellolla voisi sitten ottaa aikaa kauan kuusi olisi ehjänä. Kaunis design, mutta kissallisessa perheessä ehkä turhan riskialtis. Uhmaan kuitenkin kohtaloa ja toivon voittavani.

 350. Aivan upea kalenteri! Ilahduttaisin kalenterin sisällöllä perhettäni mukavilla mietteillä ja pienillä lupauksilla suklaan kera! Toivon kovasti arpaonnen suosivan!

 351. Koska kalenteri tulisi itselleni käyttöön, täyttyisi se konvehdeilla ja valkokultaisilla timanttikoruilla! …Ainahan voi haaveilla ;D

 352. Laittaisin kalenteriin Fazerin suklaakonvehteja, tarroja ja muutaman Littlest Pet Shopinkin. Jo olisi ilo ylimmillään tyttärillä jos tuollainen kalenteri meille kotiutuisi!

 353. Heips, kaunis kalenteri! Piilottelisin palloihin nukkekodin tavaroita ja namuja. Osallistun mielelläni arvontaan!

 354. Annavalpuri Reply

  Piilottaisin kalenteriin legoja, vähän namuja ja useamman aarrekartan, joita nelivuotias tyttöni rakastaa. 🙂

 355. Aivan täydellisen ihana joulukalenteri! Olenkin odotellut, koska markkinoille tulisi jotain tällaista 🙂
  Tänä vuonna laitan Minin kalenteriin suolakaloja, xylitol-pastilleja ja maissinaksuja, mini kun on vielä pikkuinen. Ensi vuonna sitten jotain muuta kivaa!

 356. No ompa hauskan näkösiä kalentereita! Noihin palluroihinhan piilottaa kaikkea pientä tilpehööriä. karamellia unohtamatta.

 357. Suklaata ja joillekin päiville laittaisin lappusia joissa ois vihjeitä mihin ylläri on piilotettu tai lupaus jostain mukavasta jouluisesta tekemisestä.

 358. Suklaata ehdottomasti ja joinain päivinä lappuja, joissa luvataan jotain extrapuuhastalua lasten kanssa arjen keskellä:) Kuusikalenterit ovat ihania, kävin jo aiemmin tässä kuussa kurkkimassa tuota punaista verkkokaupassa. Korvaisi hyvin sen omatekoisen kalenterin, mikä edelleen odottaa tekijäänsä/ompelijaansa;)

 359. Upea, piilottaisin viestejä, jossa olisi jotain mukavaa tekemistä koko perheelle

 360. Upea joulukalenteri, minä piilottaisin kalenteriin iloisia ja positiivisia asioita perheenjäsenistä kirjoitettuna pieniin lappuihin!

 361. Akryylikuusi on kaunein näkemäni joulukalenteri! Piilottaisin perheen lempikonvehteja.

 362. Ihana kalenteri. Piilottelisin palloihin herkkuja ja pieniä viestejä 🙂

 363. Tiina Kivisaari Reply

  Palapelin paloja! Helmiä, joista syntyisi sitten aatoksi kaunis koru kaulaan tai ranteeseen! Koottavan auton/lentsikan tms. osat!

 364. Mukaan arvontaan. Palloihin tietysti erilaisia paperipäällysteisiä suklaakonvehteja, osaan voisi mennä jokin pieni tavarakin

 365. Aivan ihana kalenteri.. Tyylikäs ennen kaikkea, laittaisin palloihin joulukarkkia, toisiin pieniä leluja, esim barbien tarvikkeita tai friends-legoja, hiuslenkkejä ja pinnejä.aikuisille salmiakkia tms.

 366. Kauniita kumpikin. Valkoinen sopisi kuitenkin paremmin meille:-)
  Lapsille löytyy jo Mailegin tonttukalenteri yllätyksineen. Tämä olisi vain vanhemmille.
  Yllätyksenä voisi olla kivoja viestejä toiselle:-)

 367. Vau, aivan ihana kalenteri! Piilottaisin palloihin meidän tytöille suklaata, tarroja, pinnejä, pikkulegoja 🙂

 368. Kauniita molemmat! Itse laittaisin hopeatoffeeta ja fazerin suklaita.

 369. Jälleen ihana löytö! Sisustajan unelma ja joulun tunnelman tuoja samoissa palloissa. Kalenteri myös aikuisten kotiin. Tahtoisin minäkin semmoisen.

 370. Tyylikäs, ihana kalenteri. Palloihin herkkuja suklaata ja salmiakkia, joita nautittaisiin miehen kanssa.

 371. Onpa kauniita joulukalentereita! Täyttäisin pallot perinteisesti suklaakonvehdeilla…

 372. Itse piilottaisin palloihin erilaisia suklaita ja makeisia sekä lisäksi mukavia kirjoituksia jotka piristävät päivää ! :))

 373. Osallistun arvontaan.
  Varmasti meidän perheen kalenterikuusen
  palloihin käärittäisiin kaikille mieluisia
  makeisia; suklaata ja salmiakkia.

  -Pirjo

 374. Paloihin laittaisin varmaan Jelly Beanseja, makuja riittä jokaiselle päivälle eri ja kullekin perheen jäsenelle mahtuu palloon pari karkkia.

 375. Laittaisin pieniä kirjelappusia joissa luvataan mukavaa yhteistä tekemistä. Esimerkiksi yhtenä päivänä piparkakkujen leipomista, toisena koko perheen pulkkamäki jne.

 376. Fazerin sinistä/Geisha karkkeja tietty 🙂 tilaan kyllä tollasen, aivan ihana!!