Nyt on mitä otollisinta aikaa sytytellä ulkotulia ja luoda lämmintä tunnelmaa myös terassille ja pihalle. Huomasin, että osa ulkolyhdyistämme ovat rikkoutuneet tai vääntyneet, joten päädyin selailemaan nettikauppojen lyhtyvaihtoehtoja. Tässä muutama mieluinen löytö.

1. Design House Stockholm ”Lotus”
2. Design House Stockholm ”Lotus mini”
3. Stelton ”Fuego”
4. Stelton öljylamppu
5. Villa Stockmann lyhty
6. Normann Copenhagen ”Lighthouse”
7. Stelton laivalamppu

 

Haluaisin löytää tarpeeksi tukevan ulkolyhdyn, joka säilyisi ehjänä pitkään, eikä vääntyilisi. Toki lasi menee herkästi rikki, mutta halpislyhdyistä vääntyvät myös rautaosat ja kannakkeet lähtevät irti. Yllä näkyvä ”Lighthouse” -lyhty (6.) meiltä jo löytyykin, mutta en ole raaskinut viedä sitä ulos. Ehkä öljylyhty (esim. Stelton, nro 4.) olisi järkevä hankinta; säiliöön lisätään vain öljyä tarpeen mukaan, ei tarvitse koko ajan ostella kynttilöitä.

Vai olisiko teillä vinkkejä, mistä löytäisi tukevia ja modernin tyylisiä ulkolyhtyjä?

(teksti sisältää mainoslinkkejä)

Author

8 Comments

  1. heh, olin tulossa samaa suosittelemaan kuin Hanna yllä :). sain heidän lyhdyn alkukesästä, oon ollu tosi tyytyväinen. lyhty on jämäkkä, kestävä ja mikä tärkeintä: ruostumaton.

    • Minullekin ehdotettiin silloin yhteistyötä, mutta jouduin kieltäytymään aikataulullisista syistä. Nyt kieltämättä vähän harmittaa…

    • Mukava kuulla käyttökokemuksia. Ehkäpä täytyisi nyt sitten turvautua suomalaiseen vaihtoehtoon.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.