Aikomuksenani oli tänään postailla sisustushaasteen seuraavasta aiheesta, mutta sitten törmäsin näihin kuviin surffatessani. Tämä koti on minusta todella kaunis, vaikka se onkin melko erilainen kuin omani. Minusta kodin harmaat seinäsävyt on valittu taidokkaasti ja ne luovat kivan tunnelman huoneisiin. Muutenkin sisustuksen sävyt on kauniisti valittu. Asukkaat kertovat, että kodin sisustus on muodostunut, kun pariskunta muutti yhteen ja heidän täytyi sovittaa miehen minimalistinen ja naisen runsaampi tyyli yhteen. Hyvin siinä on onnistuttu!

 

kuvat: Ikea Family Live

Author

12 Comments

 1. hauska lamppu ruokailutilassa! ja makuuhuone on kuin kopio lapsuudenkodin huoneestani, ihanan sävyiset seinät! juuri tuollaiset haluan sitten joskus kun on varaa omaan kotiin, tumma harmaa rauhoittaa minua. tällä hetkellä vuokrakämpässä on kirkkaan valkoiset seinät, tosi helpot mutta samalla jokseenkin kylmät.

  • Joo, aika jännä valaisin. 🙂
   Onpas sinun lapsuudenkodissa ollut sitten kauniin sävyiset seinät. Maalatut seinät ovat kätevät, kun väriä voi vaihtaa helposti vain maalaamalla päälle.

 2. Kauniit harmaat sävyt ja jotenkin utuisen rauhallinen tunnelma. Täytyykin kurkistella tuonne Ikean sivuille.

 3. Minä niin tykkään tuosta makuuhuoneen kuvasta. Se on munkin kätköissä jossain ja aina välillä käyn sitä ihailemassa. Voi jos meilläkin olisi noin kaunis harmaa seinä makkarissa (eikä sitä edellisten vuokralaisten ruskeaa) niin sopis tuo meidänkin viltti kauniimmin sängyn päälle!

  • Olen samaa mieltä, että tuo makuuhuoneen harmaan sävy on hyvin kaunis! Tekis ihan mieli kopsata tuo sama sävy omaan makkariin tehosteeksi yhdelle seinälle…

 4. erityisesti ekan kuvan sohvan sävy ja materiaali ihastuttaa! nam!

  kaunis teidän uudistunut olohuone nyt :)) tosi hyvä mattovalinta ja Viivulainen on aivan ihana <3

  • Kiitti! Mattovalinta osui onneksi nappiin. 🙂 Viivi on kyllä aikamoinen poseeraaja jos lapset eivät ole häiritsemässä. 😉

 5. Onpa kaunis koti – pidän siitä, että on taitavasti yhdistetty uutta ja vanhaa, moderneja juttuja sekä pehmeitä yksityiskohtia. Makkarin seinä niin kaunis.

  • Aivan. Eikä tämä koti ole yhtään ”Ikea-kodin” näköinen, vaikka on Ikean sivuilta napattu. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.