Joulu on sujunut leppoisissa tunnelmissa, kuten toivoinkin. Ollaan nukuttu pitkään, hengailtu pyjamassa koko päivä ja katsottu monta elokuvaa. Syöty hyvin ja nautittu toistemme seurasta. Nyt tuntuu ihan kivalta palata jo pikkuhiljaa arkeen.

kinfolk

viivikissa

hamahelmet_bw

kattaus

ryopsahtaneet_hyasintit

pehmis_paketit

balmuir_kylpytakki

kinfolk_home

viivi_mh

Joulun aika on ihanaa ja siitä pitää nauttia, mutta on pakko myöntää, että odottelen jo että pääsisin sisustelemaan kotona normaalisti. Mielessä on niin monta ideaa, jotka odottavat toteuttamista. Matkahuollossa odottavat maalitonkat, jotka piti tilata Ruotsista saakka. Sisusteluinnostus on tietysti kasvanut näin lomalla, kun on ollut aikaa selata sisustuslehtiä ja uutta Kinfolk Home -kirjaa. Ensi vuosi tuo tullessaan niin paljon uusia, kivoja asioita, että en malttaisi odottaa!

Translation: We have had a very relaxing Christmas as I had hoped. We’ve slept late, watched a lot of movies and spent quality time with the family. Getting back to every day life feels good. My batteries are recharged and I am excited about all the new things that next year will bring!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.