Uusi Ikea-kuvasto ilmestyy lähiaikoina. Joka vuosi olen muistaakseni kuvaston hankkinut sen jälkeen kun muutin omaan kotiin. Varsinkin ihan ensimmäiset kuvastot tuli ahmittua läpi. Kuvat on stailattu niin kauniisti ja houkuttevasti. Tässä muutama suosikkini vuoden 2013 kuvastosta.

Kauniita valaisimia ja säilytysratkaisuja! Muoviset Vågo-tuolitkin näyttävät näissä kuvilta hyvältä sisätiloissakin.

Kaipa se täytyy tämäkin kuvasto hankkia…

 

Translation:
My favourites from the new Ikea catalogue.

 

Pictures: IKEA Catalogue 2013 © Inter IKEA Systems B.V.

Author

13 Comments

  1. App storessa oli myös jo kuvasto ladattavissa. Siellä oli kaikkea kivaa extraa kans. Suosittelen. Tosi kivoja tunnelmia ovat tänäkin vuonna stailanneet.
    -Anessa

  2. Ihastuin neloskuvan tapaan ”rakentaa” vaatehuone. Pitääkin laittaa kuva talteen. Meillä taitaa tulla vuoden sisällä pientä pyöritystä makuuhuoneiden osalta ja kuvan idean voisi vaikka napata.

    • On kyllä kivan rento toteutus. Meillähän oli hetken aikaa vaaterekit näkyvillä ”vaatekäytävällä”, mutta se oli liian levoton minun makuuni. Vaatekaapin sisältö ei minulla ole tarpeeksi harmooninen. 😉

  3. Tämän vuoden kuvasto oli munkin mielestä kivasti stailattu. Siinä oli vähän Livet Hemma -henkeä enemmän kuin yleensä (muita kuin Ikea-juttuja yhdistettynä Ikeaan)!

  4. Mukavan näköistä, sainkin jo luettelon käsiini! 🙂 Missäpäin Suomea muuten asustatte, vai voiko sitä blogissa paljastaa? 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.