Ihanaa, nyt alkoi pääsiäisloma! Kotona on kyllä täyskaaos ja pitääkin kohtapuoliin ryhtyä siivoushommiin – saa sitten nauttia pääsiäisestä siistissä kodissa. Jotain pääsiäiskoristeita olen jo laittanut esille ja näppärästi rajasin sotkut pois näistä kuvista.

eames_easter

ohraruoho

pajunkissat_eames

poydalla

pajunkissat

Pääsiäisruohon kylvämisessä pääsin vain ajatusasteelle; muistin aina töissä, että ”illalla pitää sitten kylvää se ruoho” ja joka ilta se kuitenkin unohtui. Onneksi Kodin Terrasta saa valmista pääsiäisruohoa (sieltä siis tuo tuuhea ohra). Ja toki saimme kotiin lasten eskarissa ja koulussa kylvämät ruohot. Kunhan olen saanut siivottua, laitan kaikki pääsiäiskoristeet esille ja koristelemme pajunkissat. Täälläpäin trullit (pääsiäisnoidat) kiertävät lauantaina. Kauneimpia pääsiäisrakeita löytyy muuten tänäkin vuonna tarjoilukulhosta.

Meidän kodin pääsiäisilme on melko värikäs, sillä minusta on tärkeää laittaa lasten askartelut esille. Ihailen blogeissa kauniin harmonista (väritöntä) pääsiäistä, mutta omassa kodissa pääsiäinen näyttää erilaiselta. Jokainen tyylillään.

happyeaster

Translation: Finally it’s Easter holidays! Our Easter decorations are colourful because I think it is important to let the kids put their own decorations on display. Our house is a mess right now, and next I have to start cleaning and then we can start decorating more… Happy Easter!

Author

2 Comments

  1. Meillä vähän pilkottaa vihreä ja koira tuhos melkein kokonaan tytön päiväkodissa istuttaman ruohon. Onneksi on yrttejä pöydällä, menee ruohosta. Nyt siivoamaan niin saa sitten rauhoittua. Hyvää pääsiäistä!

    • Voi että, mutta hyvä että kuitenkin vihertää. 🙂 Kivaa pääsiäistä sinnekin!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.