Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uusi Divaani-lehti on taas ilmestynyt ja tämän kuukauden lempparijutuksi valitsin “Puusta pitkälle” kotijutun, joka kertoo huonekaluja suunnittelevasta newyorkilaispariskunnasta. Heidän lempimateriaalinsa on puu ja asunnosta löytyykin kauniita puisia huonekaluja. Itse ihastuin etenkin kodin keittiöön sekä olohuoneen kirjahyllyyn, jonka keskellä on jämäpuupaloista koottu taideteos. Pidän myös siitä, että muoviset Panton-tuolit on yhdistetty rouhean puupöydän kanssa.

Olisi kiva kuulla mikä oli sinun lempparijuttusi? Oletteko muuten huomanneet, että äänestämällä lempparijuttuanne (tästä linkistä), on mahdollisuus voittaa Ritva Puotilan suunnittelema Woodnotesin Horizon-matto.

P.S. Toivottavasti huomenna on aurinkoinen päivä (nyt täällä sataa räntää). Meinaan nimittäin ottaa kuvia sitä sisustushaaste-juttusarjaa varten ja muihinkin postauksiin.

 

I chose my favourite article from the new Divaani-magazine. My favourite was about a home owned by a couple living in New York. They design their own furniture and love wood as a material. I especially liked the kitchen and the living room (the art piece in the living room). It is also nice how they have coupled Panton chairs with a rough wooden table.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.