instagramista

Instagram on ihan näppärä sovellus. Sinne on helppo ikuistaa pikaisesti mukavia arjen hetkiä: auringon heijastamia varjoja seinällä, lasten kommelluksia ja kissanpäiviä. Instagram-kuvia en yleensä asettele mitenkään, vaan nappaan kuvat sopivasta hetkestä tai silloin kun katse osuu kivaan kuvakulmaan.

Kuten huomaatte, meidän neiti on ollut vähän vauhdissa ja on koristellut omaa pöydänkantta uudelleen. Myös tarroja löytyy nykyisin tyttären Malm-lipaston ovista. Mikähän siinä on, että lapsena tekee mieli liimailla tarroja joka paikkaan…? 😉 Seitsemän vuotias poikamme ei kyllä ole pahemmin kynien ja tarrojen kanssa sotkinut koskaan. Hän keskittyy legoihin ja Angry Birdseihin.

Pehmiksestäkin pitää vielä mainita, että hän voi oikein hyvin leikkauksen jälkeen ja sai tänään kaulurin pois. Sitä seurasi todella pitkä pesutuokio. Oli varmasti kissalle nautinto päästä nuolemaan posket puhtaiksi.

Pikkuneitimme 5-vuotissynttäreitä juhlitaan viikonloppuna, joten meillä riittää puuhaa. Voi olla, että blogin puolellekin räpsähtää taas yksi kakkuresepti… 😉

Author

4 Comments

  1. Kivoja kuvia, instagram on kyllä muikee juttu. Tennarit lienevät Karhun Trampakset? Tosi kivalta näyttävät, ovat tai eivät. Tennarikuume on täällä kuumimmillaan ja vaihtoehtojen punnitseminen käynnissä.

    Niin ja se kakkuresepti, jees pliis. 🙂

    • Jep, Karhun tennarit ovat kyseessä. Sain siskolta lahjaksi. <3 Tykkään kovasti!

      Kakkuresepti on nyt julkaistu. Tiedätte nyt kaikki meidän salaiset reseptit… ;D

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.