Pääsiäinen lähestyy ja täytyy myöntää, että kevätfiilikset ovat aikalailla hukassa täällä lumikinosten keskellä. Meillä on aivan valtavat määrät lunta! Tämän kodin lumiennätys on mennyt selkeästi rikki. Eilen illalla kun teimme lumitöitä, mietin että pitääpä napsia muutama kuva muistoksi. Tässäpä siis tänään työpäivän päätteeksi napsaistu kuvakimara meidän pihalta.

Lumikinosten korkeus ei aivan täysin käy ilmi näistä kuvista. Osa kinoksista on niin korkeita, että meidän pihavalaisimet ovat hautautuneet niiden alle. Koristeportin kautta emme ole päässeet kulkemaan pitkään aikaan. Takapihan viinimarjapuuni on hautautunut runko-osaltaan kokonaan kinosten alle; näkyvissä on vain pallomainen latva.

Mutta eipä anneta tämän lumen kuitenkaan lannistaa kevätfiilistä. Onneksi aurinko paistaa ja kukkakaupasta voi käydä ostamassa keväisiä helmililjoja ja narsisseja. Niin minä meinaan tänä viikonloppuna tehdä. Ehkäpä kaivan esille jo muutamia pääsiäiskoristeita.

P.S. Toisin oli vuoden 2014 maaliskuussa, kun laitoin kevättä jo terassille, eikä lumesta ollut tietoakaan.

Author

2 Comments

  1. Vuodet eivät ole veljeksiä. Hyvä niin. Itse nautin tavattomasti talvesta nyt kun on lunta. Olen sellainen talvi talvena, kesä kesänä tyyppi. Teidän Harmaja portti inspiroi. Haaveilen pergolasta tuolla katolla.

    • Suvi M Reply

      Kyllä minäkin olen nauttinut tästä talvesta ja lumesta. Se on paljon parempaa kuin pimeä, synkkä ja märkä talvi. Mutta nyt riittäisi jo. 😉
      Harmajan koristeportti oli yksi syistä, miksi ihastuin alunperin Harmaja talomalliin. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.