Schneider Electricin Exxact tuotteet Valkoiseen Harmajaan

 

Yksi musta valonkatkaisin tulee saunarakennuksen tummaan kylppäriin

Tänään saapui mieluisa paketti, joka sisälsi Schneider Electricin Exxact valonkatkaisijat ja pistorasiat (joista on kerrottu tarkemmin tässä postauksessa). Kuten osasimme odottaakin, tuntuvat sähkötuotteet oikein laadukkailta ja lasiset valonkatkaisijoiden kehykset ovat tukevan ja ylellisen oloiset. Kytkimet napsahtelevat jämäkästi, mutta sulavasti paikoilleen. Mankku, nörtti insinöörimies, oli vaikuttunut metallisista tietoliikenneliittimistä (mallia CAT6a-STP). Itse ilahduin mm. siitä, että termostaattien napit ovat nätisti kannen alla, niin että itse nappulat jäävät piiloon. Huomenna pääsee sähkäri taas hommiin! 😉 En malttaisi odottaa, että näen miltä näyttävät pistorasiat, joissa on opastusvalo!

Ollaan taas yksi askel lähempänä muuttoa…joka on todennäköisesti toivottavasti 9.-10.4.

Author

6 Comments

  1. >Onpa nuo hienoja. Minne kaikkialle laitatte lasisia kehyksiä? Meillä päätetään saunaosaston laatoitukset ja värit ensi viikolla (lopullisesti, hope so) ja mustat voisi olla meilläkin siellä, riippuu mille seinälle laitetaan. Metalliset tietoliikenneliittimet??? Ööö, mä delegoin tämän miehelle…Btw, meillä on nyt kotona aika monta laattamallia eteistä ja keittiötä varten, ja yksi taitaa olla sama kuin teillä:) Meillä on sama myös kiiltävänä sekä muutama muu. Pidin sitä teidän Il Micronia liian tummana meidän parketin kanssa, mutta luonnonvalossa se onkin ehkä paras. Ei kai haittaa, jos päädytään samaan? Katsomme ne viikonloppuna vielä tarkemmin päivänvalossa. Jos nyt vihdoin loppuisi parketti- ja ikkunanpokavärimallin kanssa kaupoissa pyöriminen..

  2. >VOi että teidän muutto on NOIN pian! Siis täältä näkövinkkelistä katsoen pian, ehkei sun mielestä.:) Aivan mahtavaa! Tää blogi on kyllä ollut todella kiva seurata, toiv. et poista vanhoja postauksia!

  3. >Ihanaa, pääsette muuttamaan ihan justiinsa kohta 🙂 Meillä siihen menee vielä tovi.. Tuleeko teille muuten rullaverhot noihin isoihin ikkunoihin?

  4. >Joko te muutatte??? Hitsi, olen kyllä kateellinen.Olen käynyt seurailemassa blogiasi, koska sisustustyylisi on niin "minun tyylinen". Meillä mies rakentaa yksin taloa, joten vielä menee aikaa. Olemme aloittaneet ennen teit=) Jospa sitä vaikka jouluksi…

  5. >Violette: Lasisia kehyksiä tulee vähän joka paikkaan. Myös pistorasioissa on lasiset kehykset. 🙂 Laittelen tarkempia kuvia, kun ovat paikoillaan… :)Eikä veikkoset minua haittaa jos päädytte samaan laattaan. Ii Micron on minun suursuosikkini, se on aivan ihana laatta! En voisi pitää tällaista blogia jos minua haittaisi se, että joku saattaa tehdä samoja valintoja. On vain kiva jos joku saa täältä vinkkejä. 🙂 En oikein ymmärrä miksi pitäisi verrata omia juttuja siihen, mitä muilla on. Iloitsen siitä mitä minulla on ja jos jollain muulla on samaa, ei se ole minulta pois… No nyt meni vähän sivuraiteille aiheesta, mutta pointti oli se, että valitkaa toki se laatta, mistä eniten tykkäätte! :)Alma: Kiva kuulla! En aio poistaa/piilottaa vanhoja postauksia. 🙂 On kyllä nopeasti mennyt tämä raksaaminen tällä kertaa… :)RouvaRa: Juu, tulee rullaverhot. Just eilen käytiin ne tilaamassa. :)Tapz: ÖÖÖ…luulisin. Mies on töissä nyt, enkä voi varmistaa häneltä. Meille tulee kuitunetti…tai se on jo kytketty ja toiminnassa.Anonyymi: Hurjasti tsemppiä teille! On aivan eri juttu rakentaa noin, että tekee itse melkein kaiken. Nostan hattua teille! Kyllä tekin pian muutatte! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.