Viimeisen neljän viikon aikana olen tehnyt virtuaalista sisustusmatkaa Elloksen kodin valikoimiin ja esitellyt teille omat poimintani Neon Retro, Real Simple ja Love Stories -teemoista. Maanantaina esittelin vielä omat suosikkivalintani Elloksen valikoimasta ja käynnistin viimeisen Ellos-arvonnan tällä erää. Arvottavana oli kolme 50 euron arvoista lahjakorttia Ellokselle.

voittajat_lahjakortti

Tällä kertaa arpaonni suosi seuraavia kommentoijia:

Sanna: ”Mukana! Olen jo pitkään haaveillut Marc O’ polon neuletyynyistä, joten lahjakortilla varmasti sellaisen vihdoin hankkisin :)” (nro 542, 21.8.2013 klo 12.10).

Tanja: ”Ihania juttuja olet valinnut! 50e olisi paljon rahaa opiskelijalle kämpän sisustamiseen, joten toivotaan että arpaonni olisi tällä kertaa puolellani :-)” (nro 116, 19.8.2013, 21:32 klo 21:32).

Piia: ”Paljon ihania juttuja elloksella!” (nro 79, 19.8.2013, 21:10 klo 21:10).

Oikein paljon onnea teille ja suurkiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Teitä oli ihan huikea määrä jokaisessa arvonnassa ja luin mielenkiinnolla kommenttejanne läpi. Oli mukava kuulla, että saitte uusia vinkkejä sisustushankitoihin ja moni tuntui olevan positiivisen yllättynyt Elloksen sisustusvalikoimasta. Toivottavasti minulla on mahdollisuus järjestää uusi ja mieluisa arvonta taas pian (luulen vähän niin kyllä…;)).

Blogiyhteistyo

Author

3 Comments

  1. Nyt täytyy varmistaa oonko mä tuo yks voittaja? Kun en muista oonko osallistunut tähän kilpailuun.. 🙂

    • Voittajat on jo tavoitettu, joten voittaja oli eräs toinen Piia. Parempi arpaonni ensi kerralla! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.