Olen aina kirppiskäynneillä ihastellut vanhoja isoja apteekkipulloja. Niitä ei ole kuitenkaan koskaan tarttunut mukaan, sillä en ole keksinyt mihin niitä käyttäisin. Mutta tässäpä idea. Niitähän voi tietenkin käyttää maljakoina ja koota eri kokoisista pulloista kauniin asetelman. Seuraavalla kirppiskäynnillä saattaa muutama pullo tarttua mukaan…

Ja voi että nuo Magiksen tuolit ovat kauniit!

 

kuvat: Ideas to Steal

Author

12 Comments

  1. Huikeat nuo Magiksen tuolit 🙂 Koodissa aina fiilistelen sitä Magiksen baarijakkaraa.

  2. Upeat kuvat, todella taidokkaasti sisutettu huone! Ja nuo tuolit! Hauska idea apteekkipulloissa -tosi käytännölliset juuri yhden-kahden kukan maljakoksi:)

  3. Minunkin silmääni ruskea lasi viehättää tällä hetkellä erityisesti. Yksi kokoelma ruskeita pikkupulloja jäi kerran kirppikseltä ostamatta, ja totta kai sitä harmittelen edelleen. Ne oli sellaisia ihania, pieniä pulloja, joihin olisi voinut tehdä vaikka drinkkejä tai muita juomia, tai käyttää pieninä maljakoina tarjottimella just tuohon kuvan tyyliin. Ruskeita maitopulloja olen hankkinut nyt, niitä löytää muuten kivasti!

    • Pikkupullot olisi niin ihania! Ostin jonkin aikaa sitten kirppikseltä sellaisen vanhanaikaisen labrapullon. Harmi vaan, että se meni melkein heti rikki, kun lapset pääsivät siihen käsiksi. Ne labrapullotkin on niin kivoja!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.