Tänään olen puuhastellut saunatuvan puolella siivoillen ja järkkäillen. Kiinnitimme vihdoin myös pyyhetelineen saunatuvan kylpyhuoneeseen. Sinne on ollut vaikea löytää ripustusratkaisua pyyhkeille, sillä peruskoukut eivät tule kyseeseen – ehjää seinäpintaa on niin vähän. Tähän saakka olemme heittäneet pyyhkeet rennosti vain kylpyammeen vieressä olevan seinämän päälle. Sekin ratkaisu on toiminut ihan hyvin, sillä pyyhkeet otetaan aina kuitenkin mukaan talon puolelle, kun saunatuvalta lähdetään.

albmi_pyyheteline

albmi_naulakko_lahi

albmi_naulakko_tyhja

albmi_gedigo

albmi_hanger1

Mutta kun bongasin Gedigon ”Albmi” naulakon*, tiesin että se olisi juuri sopiva ratkaisu tähän pulmaan! Naulakko kiinnitetään roikkumaan kattoon ja pyyhkeet ripustetaan tankojen päälle. Näin ollen, naulakon pystyi sijoittamaan saunan ikkunaseinän eteen (näin ollen suora näkyvyys vessanpöntöllekin peittyy ;)).

Tankoihin voi myös laittaa s-koukkuja, jolloin pyyhkeiden lisäksi naulakkoon voisi ripustaa jotain muutakin: vaikkapa säilytyspussukan meikeille tms. Varmistin vielä Gedigon Anne-Marilta, että naulakko kestää kosteassa tilassa ja hän kertoi, että heillä se on kestänyt hyvin kylpyhuoneessa.

Saunatuvan oleskelutilan puolellakin järkkäilin pikkuisen, mutta enpä tiedä postailenko siitä erikseen. Voitte käydä kurkkaamassa ne puuhat Snapchatista (nimimerkillä valk.harmaja) vielä niin kauan, kun snäpit ovat siellä näkyvissä…

 

* naulakko saatu Gedigolta stailausyhteistyön yhteydessä (”Kun sisustus viedään rantamaisemiin…” ja ”Syksyn sävyt olohuoneessa”)

Translation: My new ”Albmi” hanger from Gedigo. It is perfect for our bathroom, where there is no place for wall hooks. This hanger is attached to the cealing, so we could place it in front of our sauna window. See also the styling I’ve done for Gedigo: here and here.

Author

15 Comments

 1. Niin upea naulakko, kirjattu hankintalistalle.
  Mutta niin upea on kyllä teidän saunakin.
  Siellä kyllä saunoisi mielellään. =)

  • Kieltämättä tuolla on kiva saunoa, mutta saunatupa näyttää hienommalta kuvissa kuin livenä. 😉 Puusaunassa tulee kyllä ihanan pehmoiset löylyt.

 2. Tuo naulakko on ollut omalla ostoslistalla jo ikuisuuden, varmaan pakko ostaa itselle joululahjaksi 😉 Sopii teille todella hyvin! Ja mukava nähdä paikallista käsityötä, Kokkolalainen kun olen.

  • Mielelläni nostan esiin paikallista käsityötä jos se omaan tyyliin istuu. Ja Gedigolla on aivan ihastuttavia tuotteita! 🙂

 3. Upea naulakko! 🙂 Tämän tyylistä olen etsinyt jo pitkään. Osaatko sanoa voiko korkeutta säätää? Meidän vanhemmassa talossa saunatilat sijaitsevat kellarissa, joka on siis matalampaa tilaa ja pelkäänpä, että tämä olisi liian korkea sinne… Valmistajan nettisivuilla kooksi oli mainuttu 100×150..

  • Anne tuolla alempana ehtikin jo sinulle vastata. 🙂 Toivottavasti saatte sopivan naulakon!

  • Anne vastasi sinullekin jo tuolla alempana. 🙂 Kannattaa siis esittää Gedigolle toivomus. 🙂

 4. Saara: tämä malli ei ole säädettävä, mitta katosta on ensimmäiseen rimaan 74cm ja toiseen 105cm. Mahdollisuus tilata single malli niin korkeus on silloin 74cm
  Terv Anne Sundqvist/ Gedigo

 5. Ihana tuo naulakko. Itsekin katselin samaa, mutta päädyttiin lopulta toiseen. Ehkä joskus vielä hommataan kodinhoitohuoneeseen tämä. Mistä nuo teidän jakkarat ovat?

  • Tämä naulakko sopisikin tosi hyvin kodinhoitohuoneeseen! Siihen voisi laittaa henkareita roikkumaan…

   Jakkara on Antti Nurmesniemen suunnittelema klassinen saunajakkara. Äkkiseltään en löytänyt jälleenmyyjää googlettamalla. Olemme saaneet sen lahjaksi.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.