Huomenta!

Meidän aamu alkaa viikonlopun tyyliin rennoissa merkeissä. Tänään taas helmipuuroa. Täällä paistaa aurinko ja näyttäisi siltä, että tulee loistava ulkoilukeli. Meinataan mennä retkelle myöhemmin tänään.

Nuo Iittalan Tools-sarjan kattilat ovat muuten aivan loistavia! Saimme niitä häälahjaksi seitsemän vuotta sitten ja ovat olleet todella ahkerassa käytössä. Mikään muu kattila ei vedä vertoja näille (ainakaan meidän kattilakokoelmassa).

Mankku meni jo saunarakennukseen rakentamaan sitä lautaseinää. Luvassa siis postausta sen edistymisestä.


Mukavaa sunnuntaipäivää!

P.S. Pitää vielä vinkata, että Garderobi-blogi on päivittynyt. Käykääpäs kurkkaamassa! Se on ollut yksi minun suosikeistani ihan blogitaipaleeni alusta saakka.

Author

9 Comments

  1. akissfromthepast Reply

    >Toolssit on kyllä olleet nappiostos. Mulla on kans ja hyvin toimii. Kivan värinen tuo helmi-laatikko 🙂

  2. >Meillä on käytössä kihlajaislahjaksi saadut kattilat, jotkut merkittömät, mutta edelleen kuin uudet vaikkakin ovat olleet jo 8 vuotta päivittäisessä käytössä.Toolssesta kyllä haaveilen, mutta taitavat hintansa takia jäädäkin haaveeksi. All steel voisi olla sitten se hieman huokeampi vaihtoehto, nekin vissiin ihan hyviä.

  3. >Kahvipurkkiehdotus: Marimekon Muija tai Siirtolapuutarha. Kummatkin minusta oikein kivoja.Alina

  4. >Nanna: Minustakin tuo norsukuosi on niin kiva. Leipäkorin päällä on servetti ja olkkarissa tyynynpäälliset, eteisessä vielä norsupaperiakin – alkaa ehkä olla jo vähän liikaa. ;Dakissfromthepast: Tuo Helmi-laatikko on minustakin kivan värinen ja jotenkin symppis pakkaus kaikin puolin. :)Laura: Laadukkaat kattilat kyllä kestävät vuodesta toiseen – olipa merkki mikä hyvänsä. Meidän toiset kattilat on äidin ja isin ikivanhat; ehkä jopa heidän häälahjansa tms…en muista tarkkaan. :)Alina: Tykkään oikein kovasti Marimekon Siirtolapuutarha-sarjasta, joten sellainen kahvipurkki olisi aivan ykkönen. Harmi vaan, että en ole täällä takapajulassa sellaiseen törmännyt…

  5. >Miten Tools-kattilat toimivat maitopohjaisten ruokien keittämisessä? Normiteräskattila ei minusta toimi, vaan käytän teflonpinnoitteista, joita muuten inhoan. Katselin just Hullujen Päivien kuvastoa, ja siellä olisi 3l Tools -kattila tarjouksessa.

  6. >Geranium: Tosi hyvin on toiminut meillä. Toki tarkkana saa olla, kun maitoruokia tekee ja pitää sekoitella ahkerasti. Meillä ei ole enää ollenkaan Teflon-kattilaa.

  7. Pingback: Mannapuuroa | Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.