Olen aivan ihastunut Ferm Livingin tuotteisiin! Kirjoittelin jonkin aikaa sitten Ferm Livingin valoittavista Studio-talohyllyistä (täällä) ja nyt vihdoin meiltäkin löytyy sellainen, kiitos Houm-verkkokaupan.

 

 

Aluksi Studio 5-talo nökötti tv-tasomme päällä olohuoneessa, mutta tänään testailin miltä se näyttäisi makuuhuoneessa. Kivasti sopii sinnekin. Luulen kuitenkin, että kiinnitämme sen olohuoneen seinään, työhuoneen oven viereen.

Tuota taloahan voi käyttää myös yöpöytänä niin, että ruuvaa sen seinään kiinni sopivalle korkeudelle ja sen katon päälle voi sitten asetella lukemansa kirjan aina siitä kohdasta, josta se on kesken. Kätevää!

En myöskään voinut vastustaa Ferm Livingin kaunista, graafista Remix-vilttiä, joka on materiaaliltaan ihanan pehmeää 100% puuvillaa. Olen mallaillut sitä pojan huoneeseen, mutta eniten sillä on kuitenkin käyttöä olohuoneessa.

Ferm Livingin tuoteperheeseen kuuluu myös keittiötarvikkeita sekä astioita. Pelkistettyjä muotoja ja kauniin graafisia kuvituksia. Niitä pitää mielellään esillä.

Itse sijoitin Cork coaster -pannunalusen rennosti roikkumaan keittiön liitutaulun nurkkaan; siitä se on kätevä napata käyttöön, kun nostaa uunista kuumia herkkuja pöytään.

Eteisen asetelman kippo vaihtui alla näkyvään Fermin kulhoon. Minusta eteisen tason päällä pitää aina olla jokin astia, johon on helppo asettaa erilaisia pikkutavaroita, joita seikkailee taskunpohjalla ja muualla. Meillä kulhoon kerääntyy yleensä kolikoita ja ruuveja.

 

Ferm Livingin kokoelmassa on myös todella kauniita tapetteja ja tekstiilejä.

Jokos teiltä löytyy Ferm Livingin tuotteita?

Author

16 Comments

 1. >Noissa Ferm Livingin tuotteissa on jotain tosi ihastuttavaa ja silmää miellyttävää -oiskohan se sitten se graafisuus! Nettisivuiila olen niitä ihastellut monesti. Turussa näyttäisi olevan Sisustuskonttori Vintage-niminen liike, jossa on myynnissä ko. merkkiä, sinne olen ajatellut mennä käymään. Eli vielä ei löydy tuon merkin tuotteita meiltä, mutta ehkä pian :)-I-

 2. >Kyllä moni Fermin tuotteista kelpais mullekin. Esimerkiksi tuon pannunalusen hankkimista olen harkinnut, ja viltit on myös aika ihania 🙂 Suhtaudun vaan vähän ristiriitaisesti noihin vaaleisiin minttuihin ja muihin pehmeän pastellisiin väreihin. Ovat hirmu kauniita, mutta eivät oikein tahdo istua meidän kirkkaamman väriseen sisustukseen.

 3. >Hain juuri Fermiä kuvaukseen ja kivoja ovat mutta nuo teidän ruutulakanat on ihanat, kenen ne ovat?? Siskollasi taisi olla samat.

 4. >Minä katselin tuota talohyllyä tytön huoneeseen just yöpöydäksi. Tytöllä on sellainen minun vanha Muuramen Katinpoika-sänky, mutta aika huonosti sen lähellä tilaa yöpöydälle. Joko tuollainen hylly-yöpöytä, tai sitten joku sänkyyn ripustettava taskusto.. Vielä on vähän aikaa miettiä! 🙂

 5. >Haaveessa on ferm livingit ja unelmainen on koko teidän koti. Oi Voi kun heräisin joku aamu tuossa talossa ja sisustuksessa!!

 6. >Hei, oli pakko käydä katsomassa Ferm Livingin tuotteita Houmista, ne kaikkihan oli aivan ihania… kelpuuttaisin kyllä sieltä yhtä ja toista! Tuo viltti on kyllä suosikki.Muuten, olisin kysynyt kun sinulla on noita Hay:n pöytiä sohvapöytänä, tiedätkö pystyyköhän ulkosalla kesän ajan sitä pitämään…? Harkitsen sitä keskikokoista terassille ensi kesäksi, Philippe Starckin Toy-tuolien kaveriksi talon seinustalle…Ihana muuten teidän sisääntulo ulkoa, kauniin symmetrinen ja ne tuijat tosi kivat!Piia

 7. >Minäkin olen ihaillut noita talohyllyjä, saas nähdä, löytyykö uudessa kodissa hyllylle paikka:-) Asiasta ihan viidenteen, olisin kiitollinen kokemuksista öljytystä parketista kanssa (olihan teillä öljytty pinta?)? Haaveissa olisi Karelian Tammi antique öljytty parketti, mutta pähkäillään kuinka lapsiperheessä saadaan ilman suurempia ponnistuksia parketti pysymään siistinä:-)t. Kirsi

 8. >Voi, ne Fermin tapetit ovat ihania..Mieleen on jäänyt erityisesti sininen autotapetti.En ole oikein koriste-esine ihminen. Ihailen asetelmia kuvissa ja muiden kodeissa, mutta kun teen sellaisen itse, siivoan tavarat hyvin pian kaappiin takaisin. Olen kai jotenkin outo, mutta omalla reviirillä ylimääräiset esineet ja taulut tuntuvat visuaaliselta hälyltä. Ne häiritsevät, vaikka olisivat kuinka kauniita. Samoin viherkasveja vierastan, meillä on aina siskoni kanssa keskustelu: "Tuo terävä hyllynkulma täytyisi pehmentää vaikka jollain ryöppyävällä kukalla" , sanoo sisko. "Ei, rakastan juuri tuota terävää kulmaa", sanon minä.Niin ja nurkkiin vinoon asetetut huonekalut ja matot, ei ei. Haluan, että huonekalut ovat suoraan suhteessa tilaan, mies asettaisi vinoon 🙂 :)-Maaria

 9. >I: Kyllä se on varmaan juuri se graafisuus, joka noissa viehättää. En minäkään osaa tarkemmin eritellä mikä se "juttu" on. :)Kirsi: Juu. :)Laurana: Vaaleat pastillisävyt ovat kyllä kauniita. Meillä on aika musta-valkovoittoista, joten tänne on helppo sujautella eri sävyjä. :)Minna: Nuo lakanat on Hemtexin alesta. Oikein hyvä löytö minusta. 🙂 Siskollani taisi olla jotku vähän tyyriimmät versiot…oisko ollut Linumin…?K: Juu, vielä ehditte miettiä yöpöytää. 🙂 Meillekin tulee vielä sellainen Little Dorm-talohylly tytön huoneeseen. Saa asetella pikkuesineensä siihen kivasti. :)selma: Voih, kiitos. Unelma oli tämäkin talo meille joskus – pitää uskoa unelmiin… :)Piia: Uskoisin, että meidän Hayn pikkupöydät sopisivat ulkokäyttöönkin, koska ovat metallia. Kannattaa vielä kuitenkin varmistaa liikkeestä, josta pöydät olet ostamassa, sillä en ole 100%:n varma tuosta. Esim. alkaisiko maalipinta lohkeilla säänvaihteluista tms…? Nuo sopisivat kyllä tosi nätisti ulos Toy-tuolien kanssa. Hyvä idea! :)Kirsi: Juu, meillä on valkoöljytty parketti. Käsittääkseni öljytty on lakattua parempi / helpompi uudelleen käsitellä tarpeen mukaan. En ole kokenut, että tuota olisi mitenkään vaikea puhdistaa. Myös edellisessä talossamme oli öljytty parketti.Maaria: Ymmärrän mitä tarkoitat. En minäkään voi sietää sitä, että jokin huonekalu on vinosti aseteltu. En sitten millään näe siinä visuaalisesti mitään kaunista. Enkä myöskään ole viherkasvien ystävä; meillä on vain olohuoneen pöydällä kukkia niin kauan kuin sattuvat pysymään hengissä. Tuo eteisen viherkasvi on harvinainen poikkeus. ;DEnkä miellä itseäni koriste-esineihmiseksikään, vaikka tuossa eteisen hyllyn päällä tuo asetelma nyt onkin. Kirjahyllyssä on tavaraa, mutta se on säilytystä, vaikka olenkin pyrkinyt asettelemaan kaikki kauniiksi kokonaisuudeksi. Hmmm…onhan sitä pikkutavaraa sittenkin jonkin verran. 🙂 No, tulee kodikkuutta. 😉

 10. >Fermin tuotteissa on totta totisesti sitä jotakin. Itsekin juuri selasin kuvastoa ja ihastelin tuotekuvien tunnelmaa sekä ihkuja leikkuulautoja ja tyynyjä.

 11. >Meillä ei ole Fermin tuotteita, mutta täytyypä tutustua. Kivannäköisiä! 🙂 Minkämerkkinen on muuten tuo teidän liitutaulunne vai oletteko itse tuunanneet?Sinulle on jotain blogissani :).

 12. >pieni mopo: Se Fermin kuvasto on niin upea! Kauniita kuvia ja tuli heti tunne, että kaikki tuotteet kelpais meillekin. ;)Marie: Kiitos, pitääpäs kurkata blogiisi. :)Liitutaulu on Kotona Design -merkkinen. Ostettu Sisustuksen Koodista.

 13. >Ne ovat kyllä ihania! Olisin tilannut niitä aiemmin suoraan Fermiltä, mutta postikulut olivat mielettömän suuret. Onneksi Houm myy niitä nyt täällä kotopuolessakin ja ajattelin investoida johonkin.

 14. >Tykkään kovasti tyylistäsi ja Ferm Livingistä myös 🙂 En taida mitään siltä merkiltä kuitenkaan omistaa. Netti-ihailu on riittänyt tähän saakka. Saas nähdä, kuinka käy kunhan meidän remontti valmistuu ja sisustamaan pääsee kunnolla. Ihana tuo peite!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.