Sain hauskan haasteen Viljalta ihastuttavasta muotoseikka -blogista. Ideana on löytää kodista viisi uutta kuvakulmaa viidessä minuutissa. Saattaa kuulostaa melko haastavalta ainakin tällaisen useamman vuoden bloganneen sisustusbloggarin korviin. Mutta haaste on haaste ja otin sen vastaan, joten tässäpä uudet kuvakulmat, jotka löysin meidän kodista viidessä minuutissa.

nakyma_vessasta

Tämä ensimmäinen oli aika helppo. Otin kuvan arkikylppäristä ulospäin. Yleensä minulla ei siis ole tapana mennä veskiin ja kuvata sieltäpäin, heh. Mutta suosittelen kokeilemaan jos uusia kuvakulmia etsii.

flos

Sitten siirryin ruokailutilaan ja kuvasin Flosin kattokruunun alhaalta päin. En muistaakseni ole kuvannut sitä vielä tästä kulmasta. 😉

tolomeo

Keittiössä otin kuvan Tolomeon seinävalaisimen yläpuolelta alaspäin. Samalla tuli huomattua kuinka pölyinen lamppu onkaan, joten nyt on pölytkin pyyhitty.

tyynykasa

Sitten menin makkariin ja kuvasin metallikorin, jossa säilytämme päiväpeitettä ja koristetyynyjä silloin kun sänky ei ole pedattu (eli suurimman osan ajasta ;)). Tämä makkarin lipasto ja tv eivät myöskään ole muistaakseni näkyneet blogissa.

mh_uusikuvakulma

Sitten kuvasin sängyn vielä tästä suunnasta, terassin ovelle päin.

Viisi kuvaa ja vajaa viisi minuuttia oli kulunut. Jäin miettimään mitäköhän kameraan olisi tallentunut, jos olisin jatkanut uusien kuvakulmien etsimistä pidempään…

Kuten haasteissa on tapana, täytyy ne yleensä jakaa eteenpäin. Tämä vaihe on minulle aina vaikeaa, kun kivoja blogeja on niin paljon ja on vaikea tietää kuka haluaisi ottaa haasteen vastaan. Kaikki bloggarit eivät kuitenkaan näitä haasteita tapaa tehdä ollenkaan. Ja toisaalta ei viitsisi itse aina ”pommittaa” samoja bloggareita haasteilla. No mutta minä annan tämän haasteen eteenpäin nyt seuraaville bloggareille:

Sanni / SEES

M / Vastarintama

Essi / Esmeralda’s

Toivottavasti otatte haasteen vastaan! Ohjeet menivät siis näin: Etsi kodistasi uusia kuvakulmia ja ikuista ne. Aikaa kuvaamiseen on 5 minuuttia. Julkaise vähintään viisi kuvaa ja haasta ainakin kolme bloggaajaa. Onnea matkaan!

Translation: I got a fun challenge from Vilja who writes the lovely ”muotoseikka” -blog: the aim is to find five new photo angles from your home in five minutes. These are my five random pics from never-seen-before angels. This was fun!

Author

16 Comments

 1. Mahtavaa, että tartuit haasteeseen ja olipa tosiaankin uusia kuvakulmia! Tuo ensimmäinen kuva on aivan mahtava. Pidän myös makkarikuvista paljon. Erinomaisesti suoriuduttu! 🙂

 2. Oho, kiitos haasteesta! Olen muutenkin viime aikoina yrittänyt haastaa itseäni uusiin kuvakulmiin, joten tämä haaste on hyvä lisäpotku. Toteutukseen siis ehdottomasti, ehkä jopa piankin 🙂 hauska nähdä teiltäkin uusia näkymiä, tuo vessaview:han on oikein komea 😀 Ja ihan lohdullista sekin, että muillakin design-valaisimet pölyttyy..

  • Kiva, että nappasit tämän haasteen. Kävinkin jo kurkkaamassa teidän kuvat. Niin ihana koti teillä! 🙂

  • Mukava kuulla. Itsestä tuntuu vaikealta hahmottaa, että mitä kulmaa blogissa ei vielä olisi näkynyt. 😉 Yleensä sitä kuitenkin kuvaa niistä omista lempparikohdistaan.

 3. Tämäpä vasta mielenkiintoinen haaste! Ehdottomasti kokeilen löytää uusia kuvakulmia, sillä liian tiiviisti on tullut tartuttua niin nähtyihin kuvakulmiin. 🙂 Kiitos siis haastamisesta!

 4. ÄÄÄÄÄ!!! Pahan pistit 🙂 Todella pahan. Tässä kolmessakymmenessäviidessä neliössä alkaa olee kulmat koluttu. Ja ne mitä ei ole koluttu niinn… no… öhöm. Mutta mä panen parastani. Siivouspäivän jälkeen tosin 😀 Kiitos!

  • Heh, kiva jos kuitenkin tartut tähän. 🙂 Mietin, että semmoisia kuvakulmia, joissa näkyy avautuva ulko-ovi olisi kiva nähdä blogeissa. Eli, että miltä koti näyttää, kun sinne astuu sisään. 🙂 Itse olen tuota kulmaa käyttänyt jo muutaman kerran.

 5. Oho, nopeestippa keksit uusia kuvakulmia! 😀 Ja miten ihana haaste muutenkin. Ja miten ihania kuvia!

  • Kiva kuulla! 🙂 Pitäisi useamminkin tehdä tämmöistä, että räpsisi vain menemään. Mutta siivouksen jälkeen kuitenkin. 😀

 6. Vau, tämä oli hurjan mielenkiintoinen juttu! Sitä jotenkin kuvittelee huonejärjestyksen yms. ihan erilaiseksi niiden tiettyjen tuttujen kuvakulmien perusteella – ja sitten kaikki näyttääkin ihan erilaiselta uudesta kuvakulmasta! Tähän munkin on ehkä pakko tarttua… ensin on tosin raivattava KOKO talo jotta pystyy kuvaamaan muitakin kuin niitä tuttuja, siistejä kulmia ;D

  • Minä ajattelin taas, että ehkä näissä uudemmissa kuvakulmissakaan ei ole mitään sen kummallisempaa, kun muuten koti on niin tuttu. 🙂 Mutta kiva jos näistä sai uutta näkemystä. Tosi kiva jos sinäkin toteutat tämän! 🙂

 7. Hieno toteutus mahdottomalle kuulostavassa haasteessa! Ehkäpä monen vuoden bloggaus olikin hyväksi, koska kuitenkin keksit noin uudet kulmat. Minulla on roikkunut tekemättä haaste, jossa kuvataan yksi uusi kuvakulma, en ole vielä keksinyt 😀 Pitää ehkä kokeilla tätä, koska kiireessä sitä voisi onnistua.

  • Mukava kuulla, että olet tuota mieltä. 🙂 Itselle tämä ei tuntunut niin ”mullistavalta”, mutta minä olenkin tottunut näitä kulmia katselemaan. On vaikea hahmottaa miten lukijat näkevät kodin kulmat ja mikä kohta tuntuisi uudemmalta. Yksi varma kikka: kuvaa jotain ylhäältäpäin, sillä sieltäpäin tulee harvemmin tarkasteltua kotia. 😉

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.