Nyt tuntuu monessa verkkokaupassa olevan terassikaluste-kampanjat meneillään. Poimin tähän kollaasiin omia suosikkejani terassituoleiksi, jos tästä olisi jollekin vinkkiä. Aivan unelmatuolit olisivat nuo Magiksen “Onet”, mutta ovat meidän budjetin ulottumattomissa (n. 300€/kpl). Emecon klassikkotuolit olisivat myös upeat! Kaikista näistä tykkään, mutta on ne meidän Mastersit kuitenkin lempparit (sekä budjetin että muotoilun suhteen).

Minusta on kiva, että nykyisin on enemmän valikoimaa terassikalusteiden suhteen. Sellainen valmis puinen terassiryhmä tuntuu vähän tylsältä vaihtoehdolta. Sellainen meillä on ennestään. Tiikkinen terassikalusteryhmämme on melkein 10 vuotta vanha ja puuosat alkavat olla vähän huonossa kunnossa. Taidan maalata ne kesällä, sillä emme kuitenkaan raaski luopua koko ryhmästä, sillä terassituoleja tarvitaan muuallekin kuin “pääterassille”.

Jokos teillä on terassikalusteet hankittuna?

 

kuvat: valmistajien, poimittu täältä ja täältä ja täältä.

Author

4 Comments

  1. Olis ollut ihana kasata terassisetti jostain muusta kuin valmiista, mutta miehen aika ja hermo ei ois kestänyt sitä että etitään pöytää ja siihen sopivia tuoleja. Mä oisin halunnut ja vaikka mitä sille näytin ja ehdotin, ei kelvannut. Sitten vaan marssimme kauppaan ja ostimme mikä näytti hyvältä. Me ei kyllä vieläkään nautittas terassillamme päivällistä jollei oltas tuota pönöttävää settiä ostettu.

    • Aivan. Meillä on vanha setti käytössä, joten ilman terassihuonekaluja ei tarvitse olla. Voidaan rauhassa nikkaroida pöytää ja penkkiä Masters-tuolien seuraksi… 🙂

  2. Kivoja, moderneja tuoleja! Oletteko hankkimassa jotain sohvaa terassillenne? Olisi kiva kuulla, millaista? Itse olen katsellut 20m2 terassilleni polyrottinkista kulmasohvaa. Voi jättää kuulemma huoletta myös talveksi ulos. Sohva tulee katoksen alle, joten pehmusteet voivat olla aina paikallaan. Juuri tätä kulmasohvaa löytyy nyt monina eri malleina, mutta leveys aiheuttaa rajoituksia. Ihanaa vkla ulkosuunnitelmien parissa!

    • Emme ole harkinneet (polyrottinkista) sohvaa terassille. Meillä on Fatboyn riippukeinu ja sen seuraksi hankimme varmaan muutaman aurinkotuolin. 🙂

      Mukavaa viikonloppua sinnekin! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.