Arvontahuuman jälkeen alkaa taas ”normaali arki” täällä blogissa. Näppäsin muutaman kuvan vanhempien makuuhuoneen yhteydessä olevasta vaatehuoneesta, sillä se on kokenut pienen muutoksen. Huomaatteko mikä on muuttunut (aiemmat kuvathan löytyvät täältä)?

 

 

 

 

Aivan, avorekkihyllykköön on hankittu ovet! Nyt näkymä on rauhallisempi, eikä vaatteet pölyynny niin helposti, eikä niitä tarvitse enää pitää värin mukaan lajiteltuna. 😉 Teippasin muutaman Therese Sennerholtin kortin oveen koristeeksi. Niin ja on sinne lattialle ilmestynyt uudet kengätkin: French Solen kesäiset kiilakorot.

 

 

Uudet French Solen kenkulit (nauhat saa pois halutessaan)

Meidän kisu-misu halusi näköjään välttämättä kuviin. Sitten, kun menin ottamaan neidistä lähikuvia, niin toinen käänsi vain pään pois; ”Mitäs siinä kuvaat…?”

 

 

Tarkkasilmäisimmät saattavat huomata, että makkariinkin on ilmestynyt jotain uutta (tai oikeastaan vanhaa, mutta lisäystä). Siitä myöhemmin tarkempi postaus.

 

 

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!
Author

11 Comments

  1. >Ihanat kuvat taas 🙂 On tuo kieltämättä parempi ovilla, rauhallisempi. Kiva kun olet kiinnittänyt noita kortteja oviin, tulee vähän rentoutta.Mutta hei, noi kengät on mielettömät. Mäkin tarvitsisin jotkut kivat kiilakannat kesäilmoja varten.Ihana kisuli <3

  2. >Hei! Suloinen kissa teillä. 🙂 Miten hän on muuten sopeutunut muuttoon? Pitänee vielä kysyä että raapiiko teidän kissa huonekaluja? Teillähän on uusi sohva ja sänky(?) joiden soisi säästyvän kissan kynsiltä..

  3. >Malia: Kyllä ovet oli hyvä hankinta! 🙂 Sullahan on ne yhdet kiilakorot, jotka ostit kai silloin Nina'sin pop-upista…? Mutta ne taitaakin olla ihan umpinaiset…? Mun täytyy hankkia vielä espadrillesit jostain. :)Anonyymi: Kissa on sopeutunut tosi hyvin uuteen kotiin. Hän on tottunut muuttoihin; on jo 11v. ja asunut monessa paikassa. Aluksi kyllä raapi vähän uutta sohvaa ja säikähdinkin jo, että mitähän tästä tulee. Mutta hankimme sohvaan samasta kankaasta käsisuojukset käsinojiin ja laitamme aina yön ajaksi viltit sohvan päälle, joten raapiminen on hankalampaa. Ja enää hän ei ole raapinutkaan. Ostin myös sellaista suihketta, jossa on jotain feromoneja, jotka hillitsevät raapimista. En tiedä auttoiko se – suihkutin sitä vain pari kertaa. Sänkyä kissa ei raavi. Se on jo monta vuotta vanhakin. :)Tuulia: Kyllä ovet kannatti hankkia, olen samaa mieltä! :)COCO: Kiitos, ihanainen coco! 🙂

  4. >tuli kiva ovilla, harmonisempi luonnollisesti vaikka ei ollu paha ilmankaan :). tuo teidän kisumisu on aivan ihana <3 paljon silityksiä neidille! kiva ku laitoit hänestä kuvia :))

  5. >S: Juu, kyllä tuli parempi minustakin. Kissaneiti kiittää silityksistä! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.