Eilen, kun löysin Convoyn sivuilta nuo edellisen postauksen kuvat, törmäsin myös tähän kuvaan:

On aina mielenkiintoista nähdä miltä joku tavara tai huonekalu, joka omasta kodista löytyy, näyttää erilaisessa ympäristössä. Meiltä löytyy yksi tuollainen talohylly olohuoneesta:

Mutta en panisi pahitteeksi isompaakaa rykelmää. Me olemme kiinnittäneet talohyllyn seinään 3M Command-merkkisellä teippisysteemillä. Vaikuttaa tosi kätevältä ja seinään ei pitäisi jäädä mitään jälkeä, kun tarran irroittaa. Ja tosi tukevasti on hylly pysynyt paikoillaan!

Tänään on ollut muuten kiva päivä! Tiedättekö, miten joskus aamulla sattuu jotain hassua tai kuulee jonkun hauskan jutun, joka naurattaa sitten koko päivän aina kun se tulee mieleen. Minulla oli tänään sellainen päivä. Vieläkin naurattaa. Mitään kommellusta minulle ei (tällä kertaa) tapahtunut; ihan vain yhdelle vitsille naureskelen.

 

Ylimmän kollaasin kuva Convoyn sivuilta

Author

14 Comments

 1. Hei haloo! Ei tuollalailla saa kiusata, vaan se vitsii PITÄÄ EHDOTTOMASTI MYÖS KERTOA meille!!!!

  • suvi m Reply

   No voi hitsi, kun se oli sellainen tilanne-juttu. Ei se ole enää hauska jos sitä yrittää selittää…

 2. Hei!

  Teillä on niin ihana koti, monia inspiraatioita olen saanut kodistanne! Vielä minua kiinnostais tietää mistä olette hommanneet tuon ihanan tekstitaulun “Home is where my heart is”. Mä niin haluisin tuommoisen omaan kotiimme! Kiitos jo valmiiksi!

  • suvi m Reply

   Olen saanut Therese Sennerholtin printtityön “Home is where my heart is” Sisustuksen Koodista. Niitä oli vain rajoitettu erä ja ne on nyt jo loppuunmyyty, mutta Theresellä on tosi monta muutakin kivaa printtityötä. Katsopa täältä: http://www.theresesennerholtshop.se/echarge/

   • voi harmi, mutta kiitos linkistä! pakko heti lähteä katsomaan mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyisikään!

 3. Ei voi olla totta! Mietin juuri tilaisinko meille tuollaisen talon ja muistin, että teillä on sellainen. Tulin kurkkaamaan miltä se näyttikään ja samana päivänä olet tehnyt postauksen siitä! Tarkoittaako tämä nyt sitä, että sellainen pitää saada myös meille? =)
  Pohdin tuota kokoa: pienin, keskikokoinen vai isoin?
  Tiedätkö ovatko nuo taustat aina samat eli isoimmassa on valkoinen, keskikokoisessa mintunvihreä ja pienimmässä sininen?
  Jossain kulkevat nimillä 1 hylly, 2 hylly ja 3 hylly. Eihän tuossa korkeimmaissakaan ole kuitenkaan mitään hyllyjä?? Kauniita ovat kuitenkin =)

  • suvi m Reply

   Joo, on selvästi tarkoitettu, että sun pitää hankkia tuollainen talohylly. 😉
   Mun mielestä nuo taustojen värit vaihtelee. Verkkokauppojen sivuilla näkee tarkemmin.

 4. Ihana pikkutalo! Tuo teippisysteemi kuulostaa lupaavalta. Onko teillä jotain muuta painavampaa kiinnitetty sillä? Pikkutaulut varmasti pysyvät (20×20 cm) mutta mahtaako pysyä a3-kokoiset taulut?

  • suvi m Reply

   Se teippisysteemi on tosi tukevan tuntuinen. Olemme kiinnittäneet niillä teipeillä vain tuon talohyllyn sekä pojan pikkuautojen HotWheels-seinäradan. Hyvin ovat pysyneet. Uskoisin, että A3-kokoinen taulukin pysyy…

 5. Hei! Mistä löysit tuota teippiä? Yritin metsästää sitä viime syksynä täältä pk-seudun rautakaupoista ja tavarataloista (Stocka, Prisma, Cittari) mutta en löytänyt ja myyjät olivat ihan hölmistyneitä! Mallikappale tuli jonkun lehden mukana.

  • suvi m Reply

   Minäkin testasin ensin sillä mallikappaleella, joka tosiaan tuli jonkin lehden välissä. Sitten ostimme niitä lisää täältä paikallisesta rautakaupasta (taisi olla KodinTerra). Prismassakin muistelen niitä nähneeni.

 6. Minuakin kiinnostaisi mistä löydät sitä teippiä! Täällä pääkaupunkiseudulla ainakaan isoissa kaupoissa sitä ei todellakaan ole. Olen kysynyt useasti! Näytepaloilla mullakin on pari juttua kiinni ja hyvin ovat vuoden jo pysyneet seinällä kiikkumassa.

  • suvi m Reply

   Tuossa ylempänä jo vastasinkin. 🙂 Ehkä pääkaupunkiseudulla ne on myyty loppuun…? 😉 Toivottavasti löydät tuota jostain.

 7. Pingback: Talo tilauksessa | Pics, dots and stripes

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.