Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Huono onni jatkuu. Tänään tuuli lennätti trampoliinin meidän auton päälle. No tämä on onneksi vain materiaa, eikä kukaan loukkaantunut.

Ja on niitä kivojakin uutisia tullut. Länna Möblerillä olivat lukeneet blogistani, että se meidän Milk-valaisin oli rikkoutunut ja ottivat yhteyttä. Valaisimeen saa hankittua kupuja erikseen, joten sen kömmähdyksen saa korjattua. Jee! Täytyy tutkia heidän valikoimaa vähän tarkemmin vielä josko sieltä löytyisi samaan toimitukseen jotain muutakin… ;)

Author

27 Comments

 1. Voieivoieivoiei… Pikkuveljen autolle kävi juuri noin pari vuotta sitten. Naapurin tramppa oli kiivennyt perän kautta katolle ja konepellille ja palannut katolle. Oli niin tiukasti ettei meinattu saada kiinni. Ja tramppa oli kyllä varmistettu betoniharkoilla, mutta ei sekään puuskaista tuulta pdätellyt.

  • Ikäviä juttuja kyllä tämmöiset. Meidänkin tramppa on nyt köytetty kiinni saunarakennukseen. Seuraavaksi lähtee sitten saunarakennuksen tolpat jos niikseen on… ;)

 2. Meillä trampan jalat on kaivettu maahan ja annettu nurmikon kasvaa jalkojen päälle. Tiukasti on maassa kiinni eikä ole tramppa tuulen mukaan lähtenyt =)

  • Se on varmasti järkevää jos trampoliinin paikka on päätetty. Meillä ei vielä ole.

 3. voi ei! täälläkin puuskittain tuulee, hirvittää välillä lähteekö joku lentoon. Onneksi tosiaan vaan materiaa :) Ja kiva että saat lamppuun uuden varjostimen.

  • Onneksi nyt on tuuli hellittänyt! :)
   Oli kyllä ihana kuulla, että niitä lampunkupuja saa erikseen. Kun muut osat ovat kuitenkin ehjät…

 4. Oi voi! :/ Meilläkin on tuullut niin paljon, että olen koko päivän pelännyt, että katto lähtee irti talosta.

  Tuntuuko muistakin siltä, että nykyään tuulee paljon useammin tällä tavalla kovasti?

  • Kyllä! Minustakin tuntuu siltä, että nykyään tuulee paljon navakammin ja useammin kuin ennen. En muista lapsuudesta, että olisi koskaan tuullut näin paljon kuin nykyisin. :/

 5. hui! koskahan meillä tramppa lähtee lentoon.. asutaan peltojen keskellä ja täällä kyllä mahtuu tuulemaan niin että tukka lähtee päästä.

  • Voi, toivotaan ettei niin käy! Kannattaa köyttää se tramppa johonkin tukevaan juttuun kiinni jos mahdollista. Tai jotenkin muuten kiinnittää se…

 6. Minustakin kovat tuulet ovat lisääntyneet tosi paljon. Viime vuosina on ollut paljon pahoja myrskyjä, jotka ovat tehneet tuhoja esim. kesämökillämme, pahimpana taannoinen Asta-myrsky joka kaatoi järven toiselta puolen kokonaisia metsiä – ei meidän metsiä mutta kuitekin tuhot olivat todella mittavat. Viime tapaninmyrskyssä mätkähti männytlatva parin metrin päähän allekirjoittaneesta, kerran olen kyyristellyt rantakiven takana syöksyvirtauksen repiessä puita ympäriltä niin että latvat hipoivat maata. Syöksyvirtaus on sellainen tuuli, joka tulee tavallaan suoraan alaspäin sieltä pilvestä, siis täysin “seinänä” etenevä paineenvaihtelu. Se on hurjan näköinen kun tulee kohti. Nämä tapahtumat ovat saaneet vähän varpailleen, sitä huomaa seurailevansa puiden latvoja ja miettivänsä suojautumispaikkoja kovalla tuulella.

  Voi tramppaa ja voi autoa, mutta onneksi vain materiaa tosiaan.

  • Onpas sinulla hurjia kokemuksia! :/ Ikäviä tällaiset ilmiöt. Onkohan tätä tuulen navakoitumista tutkittu mitenkään – että onko se lisääntynyt…?

 7. Hui, miten siellä tuulee! Kyllä täälläkin, muttei kuitenkaan noin rajusti! Kivaa, että pelkkä kupu on mahdollista saada.

  • Onneksi tuuli on jo hellittänyt. :) Viime keväänä oli yhtä hirveä tuuli – ellei pahempikin. Silloin seurattiin ikkunasta kuinka tuuli kuljetti pikkutavaroita ympäriinsä ja poliisikin kävi täällä ajelemassa.

 8. MiaMatleena Reply

  Voi tylsyys! Eihän autollekaan sattunut pahasti? Tuollaiset jutut harmittaa kovasti, kun tulee turhaa työtä ja rahaa palaa :( Onneksi kuitenkin valaisin-asia meni hyvin :)

  • Ei autolle käynyt kovin pahasti. Muutama pieni naarmu tuli. En tiedä kannattaako niitä edes laittaa vakuutukseen…

 9. Oi voi, täälläkin on tuullut ihan kamalasti! Onneksi tuollaiset menevät vakuutukseen.

  Onneksi Länna Möbler piristi!

  • Onneksi autoon ei tullut pahoja vaurioita. :)

   Toivotaan nyt, että tämän kevään kovat tuulet oli nyt tässä.

 10. Kiitos kuvasta!

  Teinipoikani on halunnut tramppaa jo vaikka kuinka kauan ja en ole suostunut. Naapuri halusi omastaa eroon ja lahjoitti ilmaiseksi. Kukaan ympäristössä ei halunnut, vaan meni loppujen lopuksi tuttujen tutulle.

  Nyt minulle on jotain, jolla perustella kieltoa!! Kiitos ;)))

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.