Sadepäivä, mutta ei haittaa. Olen saanut hyvillä mielin siivota kotona, ilman että tarvitsisi surkutella kun ei ole ulkona. Iskettiin Mankun kanssa String-hyllykin vihdoin kiinni makkarin seinään. Se on odottanut asentamista jo muutaman viikon. Yhdistettiin saunatuvan kaksi String-hyllyä yhteen niin kuin kuuluukin ja ostettiin sen verran lisäosia, että saatiin makkariin yksi hylly. Nyt on vihdoin hääkuvakin esillä, heh.

 

Translation:
Our new String shelf has been waiting for assembly for a few weeks. Today it’s raining so finally we got it done. We combined the two String shelfs in our sauna-house into one shelf and then bought a few extra pieces to get one complete String shelf for our bedroom.

Author

7 Comments

 1. Ihana ja sopii paikkaansa kuin nenä päähän! Onnellisen näköinen hääparikin kuvassa 🙂

  Meille on myös tulossa uuden kodin makkariin Stringiä, vähän isommassa muodossa vaan! Sen lisäksi meiltä löytyy String soft:t valkoisena, mustana ja harmaana. On nuo Stringit kyllä vaan niin kivat, ei siitä mihinkään pääse! Eikä mua ainakaan kyllästytä ollenkaan, vaikka niitä näkeekin monissa kodeissa nykyään.

  • Tuo hyllykkö jotenkin viimeisteli meidän makkarin. Tykkään siitä kyllä tosi paljon, vaikka se niin monessa kodissa (ja blogissa) onkin nähty. Harvoin kyllästyn sellaisiin juttuihin, joista todella pidän. 🙂

   Teillä on kyllä vaikka mitä ihanuuksia!

 2. MiaMatleena Reply

  Stringit on kyllä ihania ja olet tehnyt kauniin asetelman siihen!

  • Kiva jos olet sitä mieltä. Tuotti nimittäin vähän päänvaivaa keksiä mitä ”rojua” hyllylle sijoitan, niin että silti näyttää nätiltä. Omien korujen ja pikkutavaroiden säilytykseen tätä alunperin ajattelin.

  • Heh, joskus kestää aikansa, että saa jonkun jutun toteutettua. 🙂 Olisin halunnut meidän työhuoneeseenkin Stringiä, mutta siellä on nyt ”köyhän miehen versio” siitä – eli Elfaa. ;D

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.