Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lastenhuoneiden säilytysasiat ovat painaneet mieltäni. Kummankin huoneessa on vaatekaapin lisäksi kaksi samanlaista lipastoa, johon mahtuu paljon tavaraa. Mutta esim. kirjoille ei ole vielä ollut sopivaa paikkaa. Kunnes keksin, että siirrämme lastenhuoneisiin Ikean kirjahyllymme työhuoneesta. Kirjahylly on kahdessa osassa, joten kumpikin saa yhden osan. Jee, se pulma ratkesi!

Toki työhuoneeseenkin tarvitaan säilytystilaa ja jos budjetilla ei olisi väliä, valitsisin sinne moniosaisen String-hyllykön.

Mutta koska budjetilla on väliä, tulee sinne todennäköisesti valkoista Sovella-hyllykköä. Voi kuulostaa kamalalta, mutta uskon että lopputulos toimii. Valkoiset kiskot ja hyllyt erottuvat kauniisti tummasta seinästä ja teollisuusmainen hylly tuo vähän loft-fiilistä.

Edellisen postauksen kummallisen muotoisessa paketissa oli muuten Hayn valkoiset pöydänjalat; ne tulevat uuteen työpöytäämme. Täytyisi vielä hakea se pöytälevy jostain. Jatkoa seuraa siis…


kollaasiin napattu kuva: http://www.string.se/

Author

8 Comments

  1. >Ei kuulosta ollenkaan kamalalta, päinvastoin! 🙂 Myös meidän työ-/askarteluhuoneeseen tulee hyvin todennäköisesti jonkinlainen kiskohyllykkö. Olen harkinnut sellaista jopa olohuoneen kirjahyllyksikin, toiveissa kun olisi kohtuuhintainen, vähäeleinen ja kepeä kirjahylly, mutta mies ei oikein ole lämmennyt ajatukselle. Hyviä kirjahyllyvinkkejä otetaan vastaan!Niin ja ne Hayn pöydänjalat on hirmu kivat 🙂

  2. >Stringeistä haaveillaan täälläkin, mutta joudun odottamaan vielä syksyyn. Miten olisi, jos kasaisit järjestelmää pikkuhiljaa? Joko olette päässeet piharakennukseen saunomaan?

  3. >Kuullostaa oikein hyvältä pläniltä! Meille on myös tulossa työhuoneeseen Hayn Loopit. Itse hankin pöytälevyn (olisiko ollut saarnea) aikoja sitten Bauhaussista ja vahasin sen valkovahalla. Hyvä tuli ja nyt siis se saa uuteen kotiin uudet jalat! 🙂

  4. >Bauhausissa myydään Sovella-kiskon näköistä halpisvrsiota mustana (ei sillä hinnalla niin väliä, mutta se väri 🙂 Löytyi vielä niitä hyllykiinnikkeitä usean levyiseen hyllyyn, niin askarreltiin kotiin niistä ja itse petsatuista 17cm liimapuulevyistä hylly munakoison väristä seinää vasten ja hyvältä näyttää.

  5. >Mua niin naurattaa, kun ihan samoja tuotteita mietitään..:) Tulen vain jälkijunassa, koska meillä ei ole vielä edes tilaa tavaroille, jos tilaisin etukäteen. Tällä viikolla pitää vasta päättää seinien maalisävyt. Aamulla heti herätessä oli lastenhuoneiden sisustamiset mielessä…Olen ollut ihan varma, että meille laitetaan Sovellaa ainakin keittön viereiseen varastoon. Yksillä messuilla sitten selvisi, että valmiita hyllyleveyksiä on vähän (2?), mutta hyllyt voi tehdä itse vaikka liimapuulevystä, mutta olisin halunnut ne metallihyllyt. Päätän sitten, kun tilan nurkissa olevat putket saadaan koteloitua ja on tarkat mitat selvillä.Molempi parempi, sekä Sovella että String, ja molempia saa hankittua lisää vähitellen. Stringistä tulee enemmän 50-luvun fiilis ja Sovellasta teollisuusmainen loft.

  6. >Ja odottelen pöytäpostausta… Meille pitää saada työpöytä, pitkä, kaksi henkilöä vierekkäin. Pöytälevystä tulee ihan yksinkertainen, valkoista laminaattia vai puuta, mutta tuleeko alle jalat, laatikostoja vai mitä, en tiedä. Ei se ilmassa itsekseen pysy;) Kiva nähdä, mitä sä olet keksinyt.

  7. >Laurana: Meille tulikin sitten Elfan hylly. Tykkään! 🙂 Ja oli edullinen.Minustakin ne Hayn pöydänjalat ovat aivan ihanat! Vielä kun saisi aikaiseksi hommata sen kannen…jo alkaisi olla työhuone sitten valmis! :)Nannas: Hyllyt tarvittiin heti, joten String ei siitäkään syystä ollut varteenotettava vaihtoehto.Saunarakennus on vielä ihan kesken! Se on täynnä muuttoromua! *huokaus* Hyvä jos tänä kesänä saunotaan… Vera: Teidän pöytälevy kuulostaa ihanalta! Me ajattelimme valkoiseksi laminoitua ohutta vaneria…Iina: Hyvä vinkki, kiitos! Mustat kiskot onkin hienot! Harmi ettei täällä ole Bauhausia lähimaillakaan… 🙁 Mut kyllä valkoisistakin tuli ihan kivat. :)Violette: Samalla aaltopituudella ollaan siis. :)Meille tuli sitten nuo ritilähyllyt. Ne onkin aika kivat. Joku vaneri olisi voinut olla hyvä vaihtoehto myös.Pitää kyllä saada äkkiä se pöytälevy hommattua, niin saadaan yksi työhuone melko valmiiksi! 🙂

  8. >Mulla on ollut täysin samat mietinnät tulevan kodinhoitohuoneen ja työhuoneen hyllyihin. Ikeassa näin vastaavia ja toimivat näppärästi. Tykkään sitäpaitsi niiden "tehdasmaisuudesta", viimeistelemättömyydestä. Teillä on kaunista.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.