Mukavaa sunnuntaita! Me kotiuduimme juuri pieneltä kesälomareissulta, joten blogissa on viime päivinä ollut hiljaisempaa. Sitä se kesä teettää. 🙂 Nyt ajattelin kuitenkin koota yhteen kuluneen viikon sisustusuutisia, vaikka alkaa silläkin rintamalla näin kesän myöten olla hijaisempaa.

Ikea julkisti lanseeraavansa elokuussa odotetun Ilse Crawfordin suunnitteleman Sinnerlig-tuotesarjan lisäksi myös uuden sohvamallin nimeltään ”Norsborg” sekä ”Skogsta” nimisen sarjan, joka keskittyy erilaisiin puutuotteisiin.

NORSBORG2-sitssoffared-1400x1050

Norsborg-sohvissa on irroitettavat ja vesipestävät päälliset sekä erilaisia jalkavaihtoehtoja. Sohvaa saa myös erilaisilla modulikokoonpanoilla. Muunneltavuus on aina plussaa!

IKEASKOGSTAAugustinews4

”Skogsta” -sarjan tuotteet on valmistettu akaasiapuusta. Mallistoon kuuluu penkin, pöydän ja tuolien lisäksi erilaisia säilytystuotteita. Hivenen tummempi puu näyttää taas vaihteeksi raikkaalta.

Sinnerlig-miljo-700x524

Eniten Ikean syysuutuuksista odotan kuitenkin tätä Ilse Crawfordin suunnittelemaa ”Sinnerlig”-sarjaa (kuva yllä). Daybed näyttää erityisen ihanalta ja voipa tuosta pressikuvasta napata helpon idean valkoisen seinän elävöittämiseen: rento kollaasi vain valkoisista papereista seinään kiinni.

divaani

Viime viikolla raportoin kahden uuden sisustuslehden lanseerauksesta ja nyt joudun valitettavasti kertomaan, että Divaani-lehti on päätetty lopettaa. Viimeinen Divaani-lehti ilmestyy 27.8. Asian positiivinen puoli on kuitenkin se, että Divaani jatkaa eloaan netissä ja Divaani-blogit sivusto ei ole katoamassa mihinkään. Uskon ja toivon, että tämä sivusto tulee kehittymään entistä monipuolisemmaksi tulevaisuudessa.

Nyt sunnuntai-saunaan! Ensi viikolla luvassa tarkempaa juttua meidän reissusta sisustusjuttujen lisäksi…

Translation: Interior decoration news from this week. Ikea releases new sofa collection called ”Norsborg” and a collection of wooden products called ”Skogsta”. The most awaited collection seems to be the ”Sinnerlig” collection designed by Ilse Crawford – that is the one that I am also waiting for the most! We also received sad news that Aller has decided to discontinue publishing Divaani magazine (under which I am blogging) after august. However, this Divaaniblogit site will not be disappearing – I hope this site will only get better and more versatile.

Press photos by IKEA

Author

2 Comments

    • Tuo on kyllä niin herkku että! 🙂 Tosi ajaton. Ottaisin kyllä meillekin jos olisi sopiva paikka…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.