Meidän saunarakennukseen muutti tänään uusi ”asukas”.

Olemme haaveilleet jo vuosia Smegin klassikkojääkaapista. Saunarakennusta suunniteltaessa oli alusta asti selvää, että sinne sellainen hankittaisiin vihdoin. Pikkujääkaappiin säilötään saunajuomat ja herkut.

Saunatuvan betonilattiasta ei muuten tullut ihan sellainen kuin kuvittelimme. Lattia siis käsiteltiin Tikkurilan Akvacoat-lakalla. Pinta jäi odotettua karheammaksi, koska betoni oli erilaista kuin sisälattioihin on tarkoitettu. Värikin on ruskeampi ja pinta kiiltävämpi kuin kuvittelin, mutta ihan kiva tämäkin on.

Mukavaa perjantai-iltaa!

Author

15 Comments

 1. >Ihana! Siis tuo jääkaappi -ei toki lattiassakaan mitään vikaa ole :)-I-

 2. >Voi miten suloinen jääkaappis! Niinku tehty rentoon sauna"maailmaan". 🙂

 3. >Tuo jääkaappi on niin ihana! Sopii varmasti saunatupaan hienosti 🙂

 4. >Mainio idea ja tuo kaappi on todella söötti ;)Kyllä nyt kelpaa saunotella.

 5. >Ihana!Teidän saunarakennuksesta tulee varmasti ihana, kiva tehdä sinne retkiä 🙂

 6. >Ihana valkonen kaunotar! Lattia ei varmaan ainakaan ole sitten liukas kävellä märillä jaloilla jos pinta on karhea =)

 7. >Todella söötti! Nyt saa kätevästi saunalimpparit kylmään järkevän matkan päähän.

 8. >Hei, mitä tuo lattia on, akryylibetoniako? Me haluaisimme jotain muuta kuin laattaa pesutiloihin ja eteisiinkin..

 9. >Onnittelut uuesta asukista :DKivan näkönen lattia kuitekki vaikkei tullu teän ajattelema 🙂

 10. >Ihana Smeg! Kysyisin mielipidettäsi RAR-keinutuolista. Onko ollut hyvä ostos? Tuleeko siinä istuttua, eli onko hyvä istua? Onko kestänyt naarmuuntumatta jne? Olen säästänyt ja päättänyt hankkia jonkin hieman kalliimman tuolin ja RAR-on ulkonäöllisesti suosikki. Asumme sen verran korvessa, että en pääse tuolia kokeilemaan, joten siksi haluaisin tietää mahdollisimman paljon kokemuksia tuolista ennen kuin tilaan sen. Kiitos paljon!-Kiikkaa

 11. >hei,kivaa. täältä löysin betonille jätetyn lattian..haaveilen sitä meille, ongelmana vain sen käsittely. tiedätkö,voiko tuolla samaisella lakalla käsitellä märkätilojen lattiat(onko riittävä suoja huokoiselle betonille)?

 12. >I: On se söpis! Mies meinasi ensin, että hankitaan musta, mutta nyt tokaisi, että onneksi otettiin tämä kerman värinen. :)memmi: Tuosta seinästä tuli kyllä ihan kiva. Just sellainen sopivan rouhea. :)Mabn: Minustakin tuo jääkaappi sopii niin hyvin tuonne saunalle. 🙂 Vieraita vartenkin on kivaa, että siellä on jääkaappi.Reetta: Juu, sopii ympäristöönsä. Vielä kun saisi muut puuttuvat elementit hankittua tuonne saunalle, niin voisi ottaa laajempaakin kuvaa tuosta oleskelutilasta.Maru: Jeps, sieltä saa sitten nopsaan haettua saunajuomat. :)Hanna: On kyllä jänskä aina lähteä tuonne erilliseen saunarakennukseen retkelle. Siellä on muutenkin niin eri tunnelma kuin talossa. Tosi kivaa vaihtelua. :)Hanna: Juu, ei ole lattia yhtään liukas! 😉 Ja ei muuten ole kylppärin puolellakaan. Se meidän luonnonkivimosaiikki on osoittautunut tosi hyväksi valinnaksi lapsiperheen kylppäriin. Ei ole yhtään liukas. :)Kaisa: Niinpä! Kyllä tuonne kaivattiin oma jääkaappi. :)Anonyymi 20.02: Hmmm…pistit pahan. En osaa tarkemmin sanoa mitä betonia tuo on. Se on sitä ihan "normaalia betonia", jota laitetaan kaikkiin taloihin raksavaiheessa. Voi hitsi, kun en osaa vastata paremmin… :/Meän Satu: Kiitti! 🙂 Tuota lattiaahan voi aina muokata jos tuo ei enää tunnukaan hyvältä ratkaisulta… ;)Kiikkaa: Ollaan kyllä tykätty tosi paljon tuosta RARista. En huomaa, että se olisi kulunut mitenkään. Nyt sitä kyllä tulee käytettyä harvemmin kuin silloin, kun lapset olivat vauvoja. Nykyisin sohva vetää niin hyvin puoleensa. 😉 Mutta siis minun mielestäni tuo on hyvä hankinta, jonka arvo säilyy.Hansu: En valitettavasti uskalla sanoa voiko tuota Akvacoatia käyttää märkätiloissa. Kannattaa kysyä sieltä Tikkurilan maalilinjalta. Eikös heillä ole sellainen puhelinpalvelu…?

 13. >Ihana Smeg =) Minulla on toisenlainen mielipide Rar- tuolista…kävin testaamassa sen ja minusta se oli ihan liian matala tuoli istua, mutta kaunishan se on. Mieheni tosin luuli että kyseessä on lasten tuoli, kun se näyttääkin niin pikkuiselta =)

 14. >Anonyymi: RAR on tosiaan aika matala. On meilläkin jotku vieraat luulleet sitä lasten tuoliksi. 😀 Mutta minusta siinä on hyvä keinutella. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.